Tsanyi - Tsanyi kereslek :) Tegnap este 8körül hívtalak, arra jártam feléd, szerettem volna 1-2 dolgot megbeszélni. mire haza értem elszakadt a tavaly cserélt kuplung bowdenem, ezaz én formám :D
Én mostanság fogok váltani, meg biztosítást kötni. Tavaly a szállást euróban fizettük, nem tudom, hogy ez arrafelé mennyire általános. Zoli, szerinted vigyek eurót? Mennyi volt tavaly a szállás kb?
Huhhhh, pörögnek a hozzászólások. Nem nagyon voltam gépnél, de akartam is kérdezni, hogy mi merre hány méter! Mármint tutira part? Kúúnát kellene akkor majd váltanom.
Keltsünk majd szombat reggel?
köszi, flv-ből avi-ba konvertáló progim már van, csak a szemétláda úgy hirdette magát, h közvetlen a jutubról... de az flv-ben való letöltést rám hagyja, azt meg nem tudtam volna, csak további ócskaságok feltelepítésével... aztán ki tudja, milyen keyloggerek ezek egyúttal... :)
GoPro-hoz,van egy srác győrben (auner motorshop, a színház mellett) aki ad el és bérbe minden típusából,ő biztos tud segíteni a beállításnál/konvertálásnál stb...
FLV-ben vagy MP4-ben egyszerűen le tudod menteni ezzel a Firefox addon-al (értelemszerűen Firefox böngészőben működik ): link Illetve van egy Download&Convert opció is, amivel ha minden igaz AVI lesz a végeredmény... ezt sosem próbáltam!
ha már video... arra adna valaki _bevált_ megoldást, h youtube-ról hogyan szedjem le FLV-be, majd divx-be (AVI) az ott lévő anyagot? Letöltöttem vmit, de nem használható. Szóval ha van valami tuti bevált, akkor osszátok már meg velem :-)
Hát az ebay nem úgy működik mint a lajos hogy összállnak páran és oszlik a postaköltség.Bármi lerendelek bármikor csak küld a linket meg pízt mert most lenulláztam magam és rögtön fizetni kell ezeket.
anélkül, h megnézném, mondom, h cimbijék elvitték búvárkodni....30m-ig no para...van egy cég ők flat lencséjű házat gyártottak, elvileg aftermarket, de a legtöbb búváros oldal őket ajánlja, mert jók minőségre...
ha vágni kell akkor (most jönneka kövek, látom) a fapados winfos live movie maker...
Huhh szombaton kelek én korán.
Keltsünk majd szombat reggel?
amúgy nem tudod/tudjátok, hogy olcsón hol lehetne hozzá szerezni váltó és fék kart?
Egyébként remekül bírja a vizet (nem motoros de sokat megmutat a használhatóságáról
link1
link2