forgalmas és sajnos ilyenkor a két főszezon közt mindenhol fúrnak faragnak....az úton kövek, vízátfolyás, por....
mondjuk ha tisztább se mertem volna sokkal gyorsabban menni...elég stresszes út volt, állandóan kanyar, kanyar és kanyar...már örültem, ha 2be be tudtam rakni....
Lesz Bólyon is valami nagy rendezvény jövő hónapban!
Meg kérdem Öcsikét nem akarunk-e lemenni oda.A Bólyi srácok nagyon barátságosak és jófejek voltak velem,holott egyedül érkeztem a rendezvényre.Jó kis csapat volt!
Kár ,hogy nem jött senki Lellére a találkára!
Jó volt a kaja és a pia se Vegaszi áron volt.Sajnos inni nem tudtam,mert mentem este tovább,ennek ellenére nagyon tetszett a rendezvény!
Köszi Öcsike a meghívást!
Ha lesz még ilyen természetesen elmegyek és akkor piázni is fogok,az tuti
Összelapátoltam a vasárnapi művemet.Váltókar perfekt de nem annyira szép.Szerzek gyárit és szerintem ha tudok öntetek párat a későbbiekben.
Kormány ultragagyi venni kell újat de tök használható.Együtt tok élni vele télig.
Pár beállítás van a tükrökön és kezelőszerveken.
Fenn a csomagtartó is.
Viszont létezik hogy magasabb profilú a D211-es mint egy bármi más?
Szerintem irtó kis hely van és az olvadt göbök beleérnek a sárvédőbe.Lehet meg kell emelnem egy picit más csavarokkal.
És össze kell gányolni egy normálisabb kameratartót.
Kell egy bizti és az ujjamnak félnél jobban kell hajolnia saját akaratából.
ezt raktam fel, jobboldalt az add to opera gombra kellett kattintani, még admin jogot se kért. Utána a jutub videók alatt a Like és Share gomb mellett lesz egy Download gomb, formátum és méretválasztással.
ááá, hideg van még ahhoz...Ma is 10C volt, kicsi eső...Így nem lehet rendesen nekifeszülni egy kanyarnak se...Nameg, előbb meg kéne tanulni kanyarodni.
mondjuk ha tisztább se mertem volna sokkal gyorsabban menni...elég stresszes út volt, állandóan kanyar, kanyar és kanyar...már örültem, ha 2be be tudtam rakni....