Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

próbálj rá a gumis topikra....amúgy szerintem abból a trióból a 2CT szerzett több elismerést....
Gumikérdésem lenne
Michelin Pilot POWER 2CT
Diablo Rosso II
Bridgestone BT016 Pro
van vkinek tapasztalata ? melyiket ajánlanátok ? vagy hagyjam az új gumit és próbáljak használtan szerezni ?
*és a sebesség, pláne kanyarban veszélyes drog
nem szeretek a lábtartón spiccelni, de az aszfalton karcolódó csizmát viszont jobban sajnálom tönkretenni...

ráadásul a gumim is kockásodik...oldalt ha ez így megy tovább, a rövid nyár vége előtt meglesz a pr3 cserére az indok

felfedeztem egy atomsima szerpentint...
Csőváz! Nekem régi típus van...de imádom!Nem véletlen hogy megtetszett,ahogy mondtad...dinamikus kis gépezet!3000-től tol faszán,és elég jól ki is lehet pörgetni,bár nem kell!Egyébként egy igénytelen motor.Ha minden kötelező meg van neki adva,vajmi kevés hibája lehet!Igazából sok típus hibája nincs...legalább is még nem hallottam.Barátaim körében több is van...de eddig senkinek nem volt vele problémája!Nekem sem!Igazából arra figyelj hogy ne legyen péppé zúzva,és ne kopogjon a blokkja!Esetlegesen a blokk csavarjain ne legyen rengeteg szerelésből adódó nyomorgatás....(ha állandóan kulcsolni kell,ez meglátszik).
Kulturált fogyasztása van,nagyon megbízható masina!És valahogy a karbist harapósabbnak éreztük...az injektor finomít a gázreakción!
Hali srácok van itt valakinek még a régebbi szériás SV 650-es e? 2000-es évjárat körüliekre gondoltam. Múltkor mentem eggyel és meggyőző volt a dinamikája, nyomatéka most csak az érdekelne mivel a közeljövőben szeretnék egyet venni, hogy mire kell a régebbi példányoknál odafigyelni mikor megyek majd megnézni őket. amúgy nektek, hogy váltak be a régebbi darabok, Esetlegesen széria vagy motor hibákról tudtok?
Kösz!
jó utat nektek a hétvégére
Vazz, most fejeztük be a szerelést....már úgy volt, hogy nem megyek mert nem akart összejönni ....oszt mégis....Doc nálunk van így együtt megyünk, a kollégám viszont fehérvárra megy 8-ra...
Zoli
reggel 7-re ott leszek az Agip kúton, amit mondtál.

itthon maradóknak pedig jó időt kívánok
én is gurultam ma egy bp-városnézőset :)

most valahogy rendesek voltak az autósok. lehet, azért, mert amikor autóval vagyok, akkor kifejezetten genyák... napersze az ikerlámpa és a két vese rossz érzést kelt... aztán mire meglátják hogy kombidízel "baby on board", addigra már ott sem vagyok :) Mikor motorral vagyok, százszor előzékenyebbek. Amelyik meg nem figyel... az akkor is rámhúzná, ha IFÁval lennék. A sok majom :-)
vicces, h időnként fél órát kell várni míg kikerül, most meg azonnal...

és tessék csak tessék
belejöttem a videózásba mint kiskutya az ugatásba

új videó in wenigen minuten....
szintént ment vissza pü.
ment pü.
Hátul pilota activval nincs tapasztalatom, csak elől.

10 ezer kilométeresen úgy nézett ki mintha új lenne (jó, szőrök azok már nem voltak rajta sehol) A hátsó kb 8ezret futott BT45ön már látszódott a használat. Ez még a GS-sel volt

Az XJ gumijait tavaly vette az előző tulaj. Ő tett bele 5ezer körül, én meg olyan 2,5 felet.. tehát valahol 8ezer km körül lehet bennük. Viszont nálam sokkal gyorsabban fogy mint nála fogyott.. valószínű dinamikusabban vezetek.

Mivel a BT45-tel nem vagyok ezért kibékülve, próbát teszek más gumival is...hátha
Én ritkán használok féket.. motorféket használom általában és segítem az elsővel. hátsót max akkor ha korrigálni kell a kanyarban.
A motorféket elég durván szoktam használni, és a kigyorsításkor se kímélem a gumit
A Pilot Activ is ennyit ment el...
Azért ez nem valami parádés futásteljesítmény a "tartósteszt győztes, modern diagonál abroncs"-tól
Csáó ! Érdeklődnék, hogy megvan-e még az oldaldobozkonzoljaid ? és ha igen akkor mennyibe válnál meg tőlük ?
13e km de ugye benne volt a tavaly az autópálya
Ja, meg előtte is az volt neked, nem? Az mennyit ment el?
Én most dobom le.. nagyon gyorsan kopik.. hátul. Amúgy tényleg nem rossz.

A hátsót úgy néz ki hogy már megvették tőlem, az elsőre még gazdát keresek
BT45
Elég jó
Gondolom fekete és kerek.
mi lett az új gumi?