sziasztok. Új vagyok még itt . Elkezdtem az elejéről olvasni a fórumot de szerintem soha nem jutok a végére.
Lenne 1-2 kérdésem ha tudtok segítsetek.
1. Keresek K4 1000s ha lehet magyar használati utasítást.
2. Milyen olajszűrő kell a motoromba? Friss olajnál mindig cserélni kell mint az autónál?
Gsxr1000k4 eleje komplett alsó felső villahiddal megy bele radiális féknyergekkel ezek a cuccok joval komolyabb darabok mint az sv gyári holmiai mind kűllenben mind teljesitményben 320 as tárcsák lesznek fent radiális féknyergekkel.
No hagyom a francba! Nem akarok villahidat cserélni, mert akkor óratartót kell gyártatnom, ........., meg még annyi dolog lenne, hogy annyit nem ér! Csak a fékek miatt csináltam volna, (meg jól is nézne ki )
Egyszerű a dolog K3 utáni mind belemegy gixxer felső-alsóval.........csak más távtartó megy bele a keréknél.Esztergáltatni kell.És egy streetfighter híd lenne a tuti az egyenes kormányhoz.........nameg más lámpatartó bilincs.
Érdemes a felső munkahengert is cserélni.
Ha tippelnem kell HF138 de a bótban megmonnyák.
És igen kéne.
Lenne 1-2 kérdésem ha tudtok segítsetek.
1. Keresek K4 1000s ha lehet magyar használati utasítást.
2. Milyen olajszűrő kell a motoromba? Friss olajnál mindig cserélni kell mint az autónál?
előre is köszönöm.
Ezekből érdekelne az APS74, APP30, APS82, APP20 elemek
Érdemes a felső munkahengert is cserélni.
Meg tudod mondani, hogy a GSX-R villa milyen átmérőjű a felső villahídnál illetve az alsónál?
Apropó melyik GSX-R-ét építed be?
Kurva sok a teher egy fizetésen pluszban.