Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Több kérdésem is lesz.
Milyen tipus?
Honnan?
Mennyi?
Felszereltem a láncolajzót. Percenként 2 cseppet állítottam be, majd kiderül, hogy sok lesz-e. Úgy sikerült felszerelni, hogy szinte nem is lehet észrevenni.
Majd este készítek fotókat.
ez meg a helyi kiadás...

nagy kár ez a 100mb-s limit, így ritka fos minőségben lehet csak felpakolni a videókat...Még jó, h van youtube
Vanyek, a múltkori kérdésedre válaszolva, amikor kérdezted, h miért nem középfordulaton kanyarodom.

Ma gurulás közben figyeltem a kanyart, az Ezredes 6000-nél 2ben 70km/h-t diktál.Ha te 70nel be tudsz venni egy ilyen szűk fordulókörü kanyart, megemelem a kalapom.Én még ettől messze vagyok.
itt a mai nap eredménye
látod látod....

amúgy egy ilyennel én is szívesen túráznék...

mai nap figyeltem meg magamon, h kanyar előtt automatikusan felkapom a lábaim és spiccelek, mert már unom, h leér a 46os hótaposóm

a másik dolog ami szintén érdekes, h nem feltétlen kell a gumi peremén menni, h az ember gyors legyen.Vagyis, amikor a szélén lavíroztam, sokkal lassabb voltam, mint amikor hagytam bőven 1 centit, viszont 10-20km/h volt gyorsabb a kanyarsebességem

lehet hogy egy smiley-t is be kellett volna irnom?
Nem arról van szó............Dozer koma nem gyün felénk..............így ha a hegy nem jön.................

Balaton kerülés meg elég volt egy életre 2009-ben................mint a citadella.
Mi mellette Magyarhertelenden voltunk tegnap lubickolni. Az jó volt. Egy Orfű miatt nem jönnék le pestről....
Helyes........2-3 hétvége és el kő kalauzolni a tóhoz orfűn................úszógatyát hozzá.
Akkó minden zöld?
visszaugrasztottam a kapcsolót
aztán ez miért baj?

van aki csomagolva szereti a lóhúst
Kemíny min t a fagyott medveszar...................vagy bótba ment és nem volt kihozva az X6.
amarhája teleidomos sportbömöst vesz turázásra!?!
nooormáális?
Sok lesz az................ciki egy ilyenen a majrécsík nem a faláb.
egy gyönyörűségbe futottam ma bele....
Kivettem volna az izzót.
műszaki hiba
hiba ám
No, az a saját gyártás ami igen jó..... .....kár, hogy a fémfékcsövekre már nem azt használják, illetve használták 3 éve....azóta persze lehet, hogy visszatértek rá, meg kéne kérdezni.
Fém préselt fitting............olyan kerek bizgere...............úgy nézett ki mint a gyári csak fényesebb.
Ja?....ha azt még saját maguk által gyártott fittinggel szerelik továbbra is az jó, azok nagyon jó voltak állítólag még le is próbázták őket.....a szerelhető már nem annyira...
Gumi kő asszem nekik.Legalábbis vanyeknak gumit csináltattam.