Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Önarcképedet elnézvén,kis Laller szimpibb!
Kellett ez neked?
kérdezett, hát válaszoltam
Nem tudom,megszoktam,de igazából túrásan haladok...........csak néha nem.....
ööö, ezt sosem értettem....mindenki itt is üzeni a másiknak, hogy megjött, elment stb......ez a mail címen amúgy nem látszik?....
Így ahogy mondod! SV is jobb volt mint a Bandi
megjött köszi, ment válasz
bandittal úgy menni ahogy te az nem nagy kihívás?
Azt ha jól tudom nem kell bántani első lánckeréknél van:)
Abban semmi kihívás nincs
Sztem egyszerűbb lenne vmi sportmotort venni és egyenes kormányt bele,s már is kész a túragép.....nagyjából...
Ott én is találtam, de régebbit.
Köszi!
Most?
akkor az elveszett az éterben
tehát: LpontSZABOkukacGPORTALpontHU
Ők sem nooooormmmmáááááliiiiissssaaaaak.
Az svrider.com fórumon találtam 1000 éve. Kint ipari méreteket ölt a SV futómű buzerálása. A Modifications and General Maintenance topikban van szó ilyesmiről.
Igen. 19:25 kor.
nem jött semmi...küldtél?
Jah, közben megtaláltam én is.

Köszi szépen!
Ennyit tudok róla..........a ényeg hogy nem a kerék közepére kéne teni a jaladót ami tökmindegy mi csak biztosan figyelje hányat forog a kerék.
A középsőről nem hallottam még. Erről tudok valahol olvasni bővebben?
Két lehetőséget vázoltak fel a tőlem okosabbak én még egy harmadikat is.

Első olcsó de munkaigényes.
Ez annyi hogy a hátsó kerékhez teszed be a jeladót némi esztergányos munka kíséretében ami a távtartót illeti valamelyik oldalon.És meg kell oldani hogy a jeladó fogai valahogy beakadjanek a kerékbe.Majd vezeték megtoldása és kész.Kis törpöléssel simán kivitelezhető.

Kettő ha nem vagy ennyire pro mókolásban felszórsz egy mágneses jeladót a villára elöl és egy mágnest a féktárcsacsavarra majd spedohalerrel behangolod hogy pontos legyen és hallelujja.

A legegyszerűbb és legdrágább hogy kibaszod a picsába a teljes műszert és felszórsz egy koso vagy vapor univerzális műszerfalat.
Jah tényleg 1000-esről van szó.

És kinek van ötlete a 650-esnél?
Meg tudod írni hogy ez honnét van? Melyik oldalon volt fent?
Ezresnél?..............sehogy.............váltóból megy ki.