Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így igaz . Ha átiratásra vagy új forgalmit kérsz csak egyszerűen szólsz hogy más a színe a motornak ,és ennyi. Nekem is így volt. :D
Köszi a tippet.
Akkor már egyből narancsot írass az újba.. színcserekor is van forgalmi csere (azt hiszem)
Megyek beledőlök a kardomba......................jó utat.
Naz nagyon jó.
12 rugó meg a szaladgálás mint a fejetlen csirke.
Törzskönyvben nincs rendszám, minden más kell
Én meg elvesztettem a forgalmim.

Ugrik a rendszám is meg a törzskönyv vagy csak új forgalmi?
Nekem még van 30 órám a krími kalandig.. és még nincs itthon a motorom
6 óra múlva indulunk Svájcba és vidékére 10 napra. Nem kis túra lesz... a zselé le lesz tesztelve az ülésben
Sziasztok valaki megtudná mondani hogy menyit megy egy 1000 sv néztem videókat de nem tudom melyik valós.
A szerelőnek ahova vitted tudnia kell......
Köszönöm :), asszem szerelmes is vagyok belé :)
ezt fejtsd ki kérlek, mert igazából csak vezetem a motort, műszaki tudásom róla, hogyismondjam, hagy kívánnivalót maga után.... szóval sejtelmem sincs hogy mi a "TPS" :(
szép motor
Szinkron és tps ellenőrzés sem árt ha már ott van....az nem túl drága dolog és könnyen lehet, hogy csak az a baj...
hááát ha egy Szent Istvánomba is kerül, nem mintha sok lenne belőle itthon, de üsse kő, csak múljon el ez a rémálom, s én leszek az egyik legboldogabb SV-s aki valaha is szaggatta az aszfaltot :) Köszi a hozzászólásokat, sokkal bizakodóbb vagyok, holnap visszamegyek a szervizbe s megnézem a kicsikét, azért egy mailt rájuk küldtem ma, hogy ne nagyon kutassák a hiba okát, csak tekerjenek egyet az alapjáraton.
ami igaz az igaz
Há jóhogy................a felhőkön jár............hisz élet csak ezer felett van.
az enyémen is annyi.Akkor az 1000-es ennyivel magasabb lenne?
köszi!
Sajnos olyan hűdepontosan nem sikerült, de körülbelül 140mm.
Doc!Megmérnéd nekem ,hogy a te motorod kutyacsontjai milyen hosszúak?Csavar középtől csavar középig. PLS
Ilyen szerelőt illetve szervízt én is ismerek, hozzá se nyul és tízezer