Ja árak:
Tartály: 450 Ft
Lovato szelep: 4000 Ft
Sorkapocs: Találtam otthon, de kb. 100 Ft.
Cső: 110 Ft
Szeleptű: Volt otthon, de a Decathlonban 3 db 199 Ft.
Ja még volt egy kis segédanyag, hilti szalag és egy db 5x16-os csavar anyával és alátéttel.
Szóval ha mindent meg kell venni, akkor is 5000 Ft alatt megvan minden. A szerelési idő kb. 2 óra volt, de nagyon nyugodtan csináltam.
Nem akartam túlbonyolítani.
Gyújtásra kinyit a szelep és elindul az olaj. A 25-ös sorkapocs rá van húzva a csőre a szelep után és a csavarral van szabályozva az áramlás. A cső végébe bele van dugva a tű és rögzítve van a lánc fölé.
Eddig nem keni a felnit és a láncon látszik a vékony olajréteg.
A típusa Made in Pettya.
Elmondom, miből áll, de este meglátod a képeken.
Van egy Lada Niva fékolaj tartály, egy Lovato üzemanyag szelep, egy 25-ös sorkapocs, 1 méter 6-os átlátszó cső és egy football labda szeleptű.
Ha újonnan veszed (minőségi cucc) valószínű lesz minden.. olyan 100k forintért összesen. Használtan kb fele, de akkor lehet hogy barkácsolni kell a tartót (szerintem ez jobban megéri)
Van a doboztartó és van a doboz.............külön külöm van az árai de összefüggnek egymással.............csak felső doboz vagy köll a 3 szekrény egyben?
Hülye kérdés, de ha vásárolok egy doboz szettet, ahhoz jár minden hogy fel is tudjuk tenni a mocira? Ilyen tartókra gondolok amire a doboz van rögzítve.
Köszi a választ! Ezt a tuningot a kinézetre értettem mint pl a sportdobra felirat, vagy apróbb alkatrészek lelőhelyeire lettem volna kiváncsi. Belsőleg is lesz mit rajta csinálni, mert a volt tulaj szerint még nem ment vele az idén, hát látszott is, két centi kosz mindenhol, az olaj be volt feketedve, a lánc összecsapkodott feketére mindent amit ért... mire hazaért vele a párom. De ezek már járulékos dolgok :) Fura volt neki, hogy olyan könnyű az eleje a mocinak, majdnem kétkerékre állította elsőre. De sokkal kényelmesebb az RSV-nél. Biztos jövök még egy-két technikai kérdéssel az biztos, bár nem nekem kellene ezt , én csak az asszonytartón ülök, sokat nem értek a dolgokhoz, ember viszont sose ér rá.
Heni
Ha nem állatmódban használták jó választás.
Givi csinál doboztartót és dobozokat hozzá.Ez az olcsóbb.
Én a Hepco&Becer vagy a Motech tartóit viszont jobbnak tartom.
Matricák meg a george design itt a sportmotoron.
Tuning az jó kérdés.............mit akarsz rajta tuningolni?
ezres gixxer futómű és komplett powecommander meg komoj turkálás a beleiben hogy RSV verő legyen vagy csak szépészet?
Én alapból ha dobozolni szeretnék (mivel túrásabb a hangulat) egy felső hidtat és túrakormányt szórnék rá ha S-es idomos.
Sziasztok! Van aki emlékszik itt rám, pár napja az SV kényelmességéről kédeztem, mivel motorvásárlás előtt álltunk, és a párom az SV és egy R1 között hezitált.
Jelentem, az eredmény: SV 1000 2004-es Tizen párezer kilóméterrel.
Sok meló lesz még vele, mert az előző tulaj abszolut nem foglalkozott vele, még műszakilag sem. Sterimob-al mosta, a sportkipufogóról teljesen lejött a felirat.
Segítenétek abban, hogy szerintetek hol lehet ilyen feliratot találni a neten? Illetve, hogy az SV-re szerelhető-e oldaldoboz, vagy egyáltalán kapható-e rá, és ha igen mennyibe kerül?
Tudnátok nekem olyan oldalt ajánlani, ahol ilyen SV-s kütyüket, tunning dolgokat lehet kapni? Ráfér a mocira egy kis kipofozás.
Köszönöm nektek ha válaszoltok!
Sztem mindenki tudja, hogy nem a 180 fokos hajtű kanyarokról beszéltem. De ez az út nagyon jó.... 2 hét múlva talán pont ezen az úton járok majd pontosan nem tudhatom, mert Szotyi úr a vezérparancsnok
Neked már nincsen meg az SV-hez az az oldaltáska távtartó konzol?
Nem akartak.
Tartály: 450 Ft
Lovato szelep: 4000 Ft
Sorkapocs: Találtam otthon, de kb. 100 Ft.
Cső: 110 Ft
Szeleptű: Volt otthon, de a Decathlonban 3 db 199 Ft.
Ja még volt egy kis segédanyag, hilti szalag és egy db 5x16-os csavar anyával és alátéttel.
Szóval ha mindent meg kell venni, akkor is 5000 Ft alatt megvan minden. A szerelési idő kb. 2 óra volt, de nagyon nyugodtan csináltam.
Gyújtásra kinyit a szelep és elindul az olaj. A 25-ös sorkapocs rá van húzva a csőre a szelep után és a csavarral van szabályozva az áramlás. A cső végébe bele van dugva a tű és rögzítve van a lánc fölé.
Eddig nem keni a felnit és a láncon látszik a vékony olajréteg.
Elmondom, miből áll, de este meglátod a képeken.
Van egy Lada Niva fékolaj tartály, egy Lovato üzemanyag szelep, egy 25-ös sorkapocs, 1 méter 6-os átlátszó cső és egy football labda szeleptű.
Valahogy biztos fel lehet szórni egy SV-re is
Heni
Givi csinál doboztartót és dobozokat hozzá.Ez az olcsóbb.
Én a Hepco&Becer vagy a Motech tartóit viszont jobbnak tartom.
Matricák meg a george design itt a sportmotoron.
Tuning az jó kérdés.............mit akarsz rajta tuningolni?
ezres gixxer futómű és komplett powecommander meg komoj turkálás a beleiben hogy RSV verő legyen vagy csak szépészet?
Én alapból ha dobozolni szeretnék (mivel túrásabb a hangulat) egy felső hidtat és túrakormányt szórnék rá ha S-es idomos.
Jelentem, az eredmény: SV 1000 2004-es
Sok meló lesz még vele, mert az előző tulaj abszolut nem foglalkozott vele, még műszakilag sem. Sterimob-al mosta, a sportkipufogóról teljesen lejött a felirat.
Segítenétek abban, hogy szerintetek hol lehet ilyen feliratot találni a neten? Illetve, hogy az SV-re szerelhető-e oldaldoboz, vagy egyáltalán kapható-e rá, és ha igen mennyibe kerül?
Tudnátok nekem olyan oldalt ajánlani, ahol ilyen SV-s kütyüket, tunning dolgokat lehet kapni? Ráfér a mocira egy kis kipofozás.
Köszönöm nektek ha válaszoltok!
Üdv:
Heni