egyebkent nem vagom, h erhetett le...nem is kanyarodtunk tul melyen, se gyorsan...
amugy megvan az elso negativ elmeny a kornyekkel kapcsolatban.Pofanvertek b.no csizmajat az ajto elol.Elvileg zart kulcsos-beleptetokapus nehanylakasos tarsashaz.Tuti valamelyik ottlako lehetett, h a k***a anyjät nem veri teherbe.Remelem az anyjanak a sirjara kellett viragra .Egyszer felejtette kint, oda is lett.
Ami furcsa, h az en draga, de ubermocskos (feher volt) szurke, szarrakarcolt csizmam a kutyanak se kellett, miota itt vagyok kint van az ajto elott.Mndjuk az ove szinte uj volt, valszeg ezert vittek el este 11 es reggel 7 kozt...szar egy erzes!
Lekertem a tulajtol, h kik berlik, hat b+...1 svajci oreg parocska (nem gyanus) 1 ukran parocska (mit is mondjak) 2 portugal (paraszt az osszes) meg 3 nemet csaj es egy olasz(tol csak pizzat) parocska lakja a hazat...
2-3 oka lehet amit le is írtak, de inkább a kopott motoroknál van ez ahol nagy a kartergáz......régi vagy új SV?...a réginél eléggé sok olajat kap fel a légszűrőhöz, de újnál sem ritka....
Mekkora talpa van anyának?
Bigfoot?
amugy megvan az elso negativ elmeny a kornyekkel kapcsolatban.Pofanvertek b.no csizmajat az ajto elol.Elvileg zart kulcsos-beleptetokapus nehanylakasos tarsashaz.Tuti valamelyik ottlako lehetett, h a k***a anyjät nem veri teherbe.Remelem az anyjanak a sirjara kellett viragra
Ami furcsa, h az en draga, de ubermocskos (feher volt) szurke, szarrakarcolt csizmam a kutyanak se kellett, miota itt vagyok kint van az ajto elott.Mndjuk az ove szinte uj volt, valszeg ezert vittek el este 11 es reggel 7 kozt...szar egy erzes!
Lekertem a tulajtol, h kik berlik, hat b+...1 svajci oreg parocska (nem gyanus) 1 ukran parocska (mit is mondjak) 2 portugal (paraszt az osszes) meg 3 nemet csaj es egy olasz(tol csak pizzat) parocska lakja a hazat...
legutobbi 170km-re, 13.6L-t tankoltam, ez kb. 8L 100-on
(ket szemellyel, szerpentin, anya csizmaja neha leert...meglepodtem, h meglepodott ettol az elmenytol
Nem akartam 4képből galériát csinálni, de gondoltam nektek érdekes.
Scott vagy a másik?