Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt kezdtük el mi is gyártatni régen, de amikor áttértek a szerelhető fittingre letettem róluk mert eresztett....
Ájjjjjj...............hiba.
beakadt és folyamatosan indexelt.
Megtudod mondani hol csináltattad tavaly a kuplung és fékcsöveimet? Ismerős most alakítja át az 1000-esét és ez van már csak vissza
köszi ,de már megoldottam
Szia
Nekem van egy Pirelli Diablom. Alig használtnak nem mondható, de olcsón adom.
Helló.A kormánygátló felújítás tavaly megvolt. Sűrűbb olajat és új szimeringeket kapott. Így sokkal jobb lett, de sajnos mégis így jártam..... Még a pleximre gyanakszom, h örvényeket csinál és taszigálja az elejét, vagy az első telóolajra.
Tegnap volt ám útszélén index kapcsoló szétszedés
Igen, 10-kor nyit a homasita, Zolival ott futunk össze, én elkezdek készülődni.
elindulok én is arrafelé aztán megdumáljuk.
az 1.-es úton mentek, ugye?
Egyikre sincs konkrét válasz, elvileg csak benzincső csere lenne, de a GS-en ez pont nem egyszerű mert az egyik vége 8 a másik 10-es és olyan csövet kéne kapni ami bírja a tágítást, remélem lesz ilyen a homasitában........ha ezzel megvagyunk akkor onnan valahová, nincs eldöntve....
ott kb. mennyit szereltek és utána merre?
Nemsokára indulunk Zolival Tata irányába és onnan valahová, aki akar és tud jöjjön.
Azt inkább kormánygátló felújítással lehet orvosolni....miután a magamét megcsináltam nekem is megszűnt ez....a gyári gátlót is 2 évente elvileg újítgatni kéne pont úgy mint a telót...
Már csak 2-3db túragumi van amik ugyan igen olcsók, de komolyabb tempóhoz nem javasolt...
Szevasztok.
Tudna valaki stabil első futómű beállításra tippet sv 1000 n-hez?
Tegnap kicsit elbizonytalanodtam...... Jó minőségű úton mentem vele, semmi forgalom nem volt ezért kicsit tempóztam. 230 km/h-nál vagy egy örvénybe vagy talán egy kissebb kátyúba belemehettem de elég ijesztően belibegett az eleje, vissza lassítottam motorfékkel 160-ra akkor állt újra stabillá... Szóval ez így nem buli. Járt már így valaki? vagy ennyit tud ezeknek az eleje? üdv.
nagy banditra,alighasznált elsőgumi,jóárasítva van-e?

tudom,meg az apám töke
Mai melo.
Alföldi technikás egyenesek?
ja, vagy akármerre....
Szerintem ott tok lenni.

Onnan tata kis szerelgetés és csesznek?
Feltétlenül!