Helló.A kormánygátló felújítás tavaly megvolt. Sűrűbb olajat és új szimeringeket kapott. Így sokkal jobb lett, de sajnos mégis így jártam..... Még a pleximre gyanakszom, h örvényeket csinál és taszigálja az elejét, vagy az első telóolajra.
Egyikre sincs konkrét válasz, elvileg csak benzincső csere lenne, de a GS-en ez pont nem egyszerű mert az egyik vége 8 a másik 10-es és olyan csövet kéne kapni ami bírja a tágítást, remélem lesz ilyen a homasitában........ha ezzel megvagyunk akkor onnan valahová, nincs eldöntve....
Azt inkább kormánygátló felújítással lehet orvosolni....miután a magamét megcsináltam nekem is megszűnt ez....a gyári gátlót is 2 évente elvileg újítgatni kéne pont úgy mint a telót...
Szevasztok.
Tudna valaki stabil első futómű beállításra tippet sv 1000 n-hez?
Tegnap kicsit elbizonytalanodtam...... Jó minőségű úton mentem vele, semmi forgalom nem volt ezért kicsit tempóztam. 230 km/h-nál vagy egy örvénybe vagy talán egy kissebb kátyúba belemehettem de elég ijesztően belibegett az eleje, vissza lassítottam motorfékkel 160-ra akkor állt újra stabillá... Szóval ez így nem buli. Járt már így valaki? vagy ennyit tud ezeknek az eleje? üdv.
Nekem van egy Pirelli Diablom. Alig használtnak nem mondható, de olcsón adom.
az 1.-es úton mentek, ugye?
Tudna valaki stabil első futómű beállításra tippet sv 1000 n-hez?
Tegnap kicsit elbizonytalanodtam...... Jó minőségű úton mentem vele, semmi forgalom nem volt ezért kicsit tempóztam. 230 km/h-nál vagy egy örvénybe vagy talán egy kissebb kátyúba belemehettem de elég ijesztően belibegett az eleje, vissza lassítottam motorfékkel 160-ra akkor állt újra stabillá... Szóval ez így nem buli. Járt már így valaki? vagy ennyit tud ezeknek az eleje? üdv.
tudom,meg az apám töke
Onnan tata kis szerelgetés és csesznek?