Köszönöm a választ!
Mindenképpen átnézetjük. A páromnak kissé csalódás most, hisz nem tudtuk milyen igazából,most tapasztaltuk meg. A régi tulaj nem igazán foglalkozott vele.
Egyébként ha már itt vagyok, megkérdezném tőletek, hogy milyen a menettulajdonsága az SV-nek 130 felett? Ti mit tapasztaltatok? Értem ez alatt, hogy mennyire stabil (kemény) a futómű,kényelem, szélvédelem, mennyire zajos stb.
Nagyon sok jó véleményt olvastam az SV-ről, sokan szeretik, ezért is furcsa és meglepő nekem a mi gépünk működése. Több tesztelős oldalon is olvastam, hogy "kormánygátlóval is bizonytalankodik nagy sebességnél" A párom azt mondja hagyjam az egészet, ilyen a gép és kész, majd megszokja, nem megyünk gyorsan... hát nem könnyű ezt kimondani olyannak, aki igencsak szeret(ett) néha-néha odahúzni egy kövéret 220-260-ig.
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni?
Remélem jól fogok fogalmazni, hiszen laikus vagyok a témában, csak a párom elbeszélései alapján tudok írni.
Szóval vettünk egy SV 1000-et. Kényelmes, szuper jó a hangja, nagyon jó húzása van, van benne erő.
Ami a problémánk, hogy 150 felett "inog", "pattog" az elje, alig lehet megtartani. Tényleg ilyen gyárilag a moci? Vagy a kormánylengéscsillapító alapból ilyen? Lehet erre megoldást találni?
Köszönöm!
Heni
ezt az egyet még nem olvastam
...de itt megtudtam hogy sütni is kell
A sütö láttán értem miért cserélik inkább az egész házat (ugy az egész csak fél óra,de kb 10x annyiba kerül)
Beállítás kérdése na meg kutyacsont... ....az enyém is magasabb volt a szokásosnál, de ránézésre kiderült, hogy azért mert nem gyárui állípotra rakták össze a törés után mert a telót nem eresztették be annyira mint kellett(illetve sehogy sem) és az magasságban kb 3cm-t számít....és ez csak az egyik ok...
Mindenképpen átnézetjük. A páromnak kissé csalódás most, hisz nem tudtuk milyen igazából,most tapasztaltuk meg. A régi tulaj nem igazán foglalkozott vele.
Egyébként ha már itt vagyok, megkérdezném tőletek, hogy milyen a menettulajdonsága az SV-nek 130 felett? Ti mit tapasztaltatok? Értem ez alatt, hogy mennyire stabil (kemény) a futómű,kényelem, szélvédelem, mennyire zajos stb.
Nagyon sok jó véleményt olvastam az SV-ről, sokan szeretik, ezért is furcsa és meglepő nekem a mi gépünk működése. Több tesztelős oldalon is olvastam, hogy "kormánygátlóval is bizonytalankodik nagy sebességnél" A párom azt mondja hagyjam az egészet, ilyen a gép és kész, majd megszokja, nem megyünk gyorsan... hát nem könnyű ezt kimondani olyannak, aki igencsak szeret(ett) néha-néha odahúzni egy kövéret 220-260-ig.
Pattogni elhanyagolt karbantartással lehet.Libeg a bódé mert híg lötty a telóolaj benne.
Vagy tövig betekerték az állítókat és nuku csillapítás.Népszerű még a szarul összeszerelés nevű népi játék is.
Én szakemberrel átnézetném.
Nagyságrendekkel lehet egy sima rendbetétellel gyárira növelni a futómű teljesítményét.
Bár a 160-as PR2 az inkább mérés szerint 170-es szélességű.
Van valakinek tapasztalata 170/60-as gumival (SV650N),ha igen kérem ossza meg tapasztalatai.
Előre is kösz!
Remélem jól fogok fogalmazni, hiszen laikus vagyok a témában, csak a párom elbeszélései alapján tudok írni.
Szóval vettünk egy SV 1000-et. Kényelmes, szuper jó a hangja, nagyon jó húzása van, van benne erő.
Ami a problémánk, hogy 150 felett "inog", "pattog" az elje, alig lehet megtartani. Tényleg ilyen gyárilag a moci? Vagy a kormánylengéscsillapító alapból ilyen? Lehet erre megoldást találni?
Köszönöm!
Heni
Kutyacsontot meg honnan a vérből tunnám?
Ezek komoly kérdések,több komolyságot várok
És,az 1000 kormány vég súlya u.a mint a 650-nek?
Na szakikáim lehet válaszolni!
...de itt megtudtam hogy sütni is kell
A sütö láttán értem miért cserélik inkább az egész házat (ugy az egész csak fél óra,de kb 10x annyiba kerül)
Az sv1000 magasabb mint a 650, vagy csak én látom úgy
Megpróbálom a kétoldalast.
Abból létezik nagyon vékony? Nem akarom, hogy nagyon elálljon.
Köszi!