Megy mint atom...........én vettem vissza a magabiztosságból a pofavizit után.
Igazság szerint gőzerővel tombol....................a tervezés.
A tükör meg a hűtőtakaró már festve van.De picit megááltam mert ilyen egymásra várós a dolog.
A hűtő picit megrogyott de addig nem akarom felrakni/megcsinltatni a takaróval egyetemben míg ki nem kapom úgyis az első futóművet.Mer akkor fellógatom hozzáférek és úgyis áll a motor és tudom bazirgászni.
A kormány meg érdekes módi mivel hajlott kell egy cseredarab.
Ebay-en van használt de annyit kérnek érte mint egy gyári újért.
És mivel a dilim az R-esítés magura vastag kéne..............na ez fejlövés mer 85 font ami drágább mint bármi amit a gyár kiadott.
Úgyhogy várok egy Speed 03-as befogót amit ki kell 28-asra fúrni meg szabni belőle (ujjé tok hebrákolni) meg szerzek egy utángyártott ezüst kormányt 28-ast és belegravíroztatom a triumph by magura feliratot.
Kérdés a végek hogy tom megoldani.
Na és még kell egy vázvédő carbon szett meg deklivédő,meg egy sérülésmentes váltókar ami már csak pénzkérdés.
A festés szintén.
KB így állok..............bonyolult de fejben megvan a menete.
Vagy felhekkel egy ilyen csilli-villit 16+5e a bilincs.............a vázba fúrós mutatványtól kihullik a szemöldököm de a fejidon tartó rész a vázon masszív és egy pár vassal lehet levehető tartót összekendácsolni. Mindezt kb 20-23e körüli áron.
Hali!
Szintén nem olcsó, de jó -- a Hyperpro-nak is van típusspecifikus konzolja és legnéscsillapítója. Ami jó benne, hogy elég a konzolt megvenni, mert kis ügyességgel össze lehet hekkelni a gyári Suzuki lengéscsillapítóval, ami jelentős megtakarítás.
Itt: http://www.corsaro.hu/index.ht...
Két kollégának is hasonló megoldása van, ha érdekel megkeresem az elérehtőségüket.
Tipusspec nincs..............vagyis tutter van de horror drága.
Egy bilincs kell a telóhoz mert nincs rá gyári felfogatás a hídnál.És egy másik felfogatás a vázhoz valahova...........általában a fejidomtartó rögzítése alul.
Na ezt gőzöm sincs honnan ez házi gyártás.Esetleg a tank csavarokhoz létezik valami tartó.
És a kormányteló.Na ebből már van dögivel.Csak választani kell.
Sziasztok!Szeretnék kérni egy kis segitséget:Suzuki sv 650 S típusú motoromhoz keresek kormánystabilizátort és nem igazán találok ebben szeretnék segitséget kérni tőletek előre is köszönöm.
Karo07
Én a büdös életbe nem mek 260-al egyedül sem......még ha birná a motor......az előző hsz-re bátorkodtam írni aki azé vett rsv helyett sv 1000-ret mert szeretne mamával mászkálni.
De ha te mamával bandittal dobozolva 260-at tekersz és ez a fontos megemelem a karbon süvegem.
Meg lehet oldani otthon is.
De kell hozzá egy jó szerelő aki ért hozzá.
Egy fa,vagy valami amire biztonságosan felkötöd a motort.
Pár alkatrész szimering,olaj satöbbi.
És van pár szerszám amivel dolgozni kell hogy minden sérülésmentesen szakszerűen legyen megolva.
Szia.
Olvastam a problémád az sv futóműről. Ugyanebben a cipőben jártam én is mint te. nálam a segítség az volt, h a kormánytelóban és az első villákban lecseréltettem az olajat sűrűbb erősebb olajra. Az első villákban motul 15w olaj került. Számít még a beállítás is, mert a hozzá nem értők ész nélkül tekergetik fel-alá. Mindenesetre azóta sokkal stabilabb az eleje és bírja a nagytempót is.(230-240km/h) Remélem tudtam segíteni.
Hát azt gondoltuk hogy nem RSV, az volt eddig megszokva :)
De azért jó lenne kipróbálni pár másodperce kettőig...de már 150-nél fennakadtunk....
Ezt az olajcserét feltétlen meg fogom említeni az embernek!
Köszönöm még egyszer!
Égyébként meg az utaskényelmeségről..........Mint egy fotel. Sosem gondoltam hogy 120-nál majd meg fogom tudni valaha is vakarni az orrom..... nagyon-nagyon kényelmes, puha, és nem üti-veri a hátsóm. Az én részemről ez jó vétel volt
Igazság szerint gőzerővel tombol....................a tervezés.
A tükör meg a hűtőtakaró már festve van.De picit megááltam mert ilyen egymásra várós a dolog.
A hűtő picit megrogyott de addig nem akarom felrakni/megcsinltatni a takaróval egyetemben míg ki nem kapom úgyis az első futóművet.Mer akkor fellógatom hozzáférek és úgyis áll a motor és tudom bazirgászni.
A kormány meg érdekes módi mivel hajlott kell egy cseredarab.
Ebay-en van használt de annyit kérnek érte mint egy gyári újért.
És mivel a dilim az R-esítés magura vastag kéne..............na ez fejlövés mer 85 font ami drágább mint bármi amit a gyár kiadott.
Úgyhogy várok egy Speed 03-as befogót amit ki kell 28-asra fúrni meg szabni belőle (ujjé tok hebrákolni) meg szerzek egy utángyártott ezüst kormányt 28-ast és belegravíroztatom a triumph by magura feliratot.
Kérdés a végek hogy tom megoldani.
Na és még kell egy vázvédő carbon szett meg deklivédő,meg egy sérülésmentes váltókar ami már csak pénzkérdés.
A festés szintén.
KB így állok..............bonyolult de fejben megvan a menete.
Aztán jön a gyászjelentés....
Nem ölincc az bettos.
Szintén nem olcsó, de jó -- a Hyperpro-nak is van típusspecifikus konzolja és legnéscsillapítója. Ami jó benne, hogy elég a konzolt megvenni, mert kis ügyességgel össze lehet hekkelni a gyári Suzuki lengéscsillapítóval, ami jelentős megtakarítás.
Itt: http://www.corsaro.hu/index.ht...
Két kollégának is hasonló megoldása van, ha érdekel megkeresem az elérehtőségüket.
Egy bilincs kell a telóhoz mert nincs rá gyári felfogatás a hídnál.És egy másik felfogatás a vázhoz valahova...........általában a fejidomtartó rögzítése alul.
Na ezt gőzöm sincs honnan ez házi gyártás.Esetleg a tank csavarokhoz létezik valami tartó.
És a kormányteló.Na ebből már van dögivel.Csak választani kell.
Karo07
De ha te mamával bandittal dobozolva 260-at tekersz és ez a fontos megemelem a karbon süvegem.
De kell hozzá egy jó szerelő aki ért hozzá.
Egy fa,vagy valami amire biztonságosan felkötöd a motort.
Pár alkatrész szimering,olaj satöbbi.
És van pár szerszám amivel dolgozni kell hogy minden sérülésmentesen szakszerűen legyen megolva.
Amúgy egy utálatos,olajos,csúszós meló.
Egyébként mennyit kóstál egy ilyen olaj csere? Gondolom szervízbe kell vinni, otthon nem lehet megoldani egy motorszerelővel.
Olvastam a problémád az sv futóműről. Ugyanebben a cipőben jártam én is mint te. nálam a segítség az volt, h a kormánytelóban és az első villákban lecseréltettem az olajat sűrűbb erősebb olajra. Az első villákban motul 15w olaj került. Számít még a beállítás is, mert a hozzá nem értők ész nélkül tekergetik fel-alá. Mindenesetre azóta sokkal stabilabb az eleje és bírja a nagytempót is.(230-240km/h) Remélem tudtam segíteni.
De azért jó lenne kipróbálni pár másodperce kettőig...de már 150-nél fennakadtunk....
Ezt az olajcserét feltétlen meg fogom említeni az embernek!
Köszönöm még egyszer!
Égyébként meg az utaskényelmeségről..........Mint egy fotel.
Stabil szokik lenni nagy sebességnél is.Sanyi és Laller nem panaszkodnak.Én nem megyek csak 200-al akkor is csak lapos gumival.
A kormánygátló olaja is cserélhető.
Ha nagyon libegős egy vastagabb olaj is segít.
De RSV-t,VFR 1200-at,B kinget nem lehet belőle csinálni.