Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most két hétvége favágás és megyek.
Megy mint atom...........én vettem vissza a magabiztosságból a pofavizit után.

Igazság szerint gőzerővel tombol....................a tervezés.
A tükör meg a hűtőtakaró már festve van.De picit megááltam mert ilyen egymásra várós a dolog.
A hűtő picit megrogyott de addig nem akarom felrakni/megcsinltatni a takaróval egyetemben míg ki nem kapom úgyis az első futóművet.Mer akkor fellógatom hozzáférek és úgyis áll a motor és tudom bazirgászni.
A kormány meg érdekes módi mivel hajlott kell egy cseredarab.
Ebay-en van használt de annyit kérnek érte mint egy gyári újért.
És mivel a dilim az R-esítés magura vastag kéne..............na ez fejlövés mer 85 font ami drágább mint bármi amit a gyár kiadott.

Úgyhogy várok egy Speed 03-as befogót amit ki kell 28-asra fúrni meg szabni belőle (ujjé tok hebrákolni) meg szerzek egy utángyártott ezüst kormányt 28-ast és belegravíroztatom a triumph by magura feliratot.
Kérdés a végek hogy tom megoldani.

Na és még kell egy vázvédő carbon szett meg deklivédő,meg egy sérülésmentes váltókar ami már csak pénzkérdés.
A festés szintén.

KB így állok..............bonyolult de fejben megvan a menete.
Köszönöm neked is!Ha meg tudnád adni a telefonszámukat azzal sokat segitenél!
Köszi szépen mindenkinek a segitséget!
tényleg és hogyan áll a helyreállítás? funkcionálisan OK, és most "vársz" állapotban vagy?
mikor akarsz erre huligánkodni te angol motoros?
260-as túra tempó az már döfi!
Aztán jön a gyászjelentés....
Vagy felhekkel egy ilyen csilli-villit 16+5e a bilincs.............a vázba fúrós mutatványtól kihullik a szemöldököm de a fejidon tartó rész a vázon masszív és egy pár vassal lehet levehető tartót összekendácsolni. Mindezt kb 20-23e körüli áron.

Nem ölincc az bettos.
Hali!
Szintén nem olcsó, de jó -- a Hyperpro-nak is van típusspecifikus konzolja és legnéscsillapítója. Ami jó benne, hogy elég a konzolt megvenni, mert kis ügyességgel össze lehet hekkelni a gyári Suzuki lengéscsillapítóval, ami jelentős megtakarítás.
Itt: http://www.corsaro.hu/index.ht...
Két kollégának is hasonló megoldása van, ha érdekel megkeresem az elérehtőségüket.
A GPR-nek van olyan cucca, ami a tank csavarokhoz rögzül. Csak sajnos nem túl olcsó... link
Köszönöm a válaszodat!Ha esetleg vlaki tudná hogy a rögzítő szettet honnan tudnám beszerezni az kérem jelezze.
Tipusspec nincs..............vagyis tutter van de horror drága.

Egy bilincs kell a telóhoz mert nincs rá gyári felfogatás a hídnál.És egy másik felfogatás a vázhoz valahova...........általában a fejidomtartó rögzítése alul.

Na ezt gőzöm sincs honnan ez házi gyártás.Esetleg a tank csavarokhoz létezik valami tartó.

És a kormányteló.Na ebből már van dögivel.Csak választani kell.
Sziasztok!Szeretnék kérni egy kis segitséget:Suzuki sv 650 S típusú motoromhoz keresek kormánystabilizátort és nem igazán találok ebben szeretnék segitséget kérni tőletek előre is köszönöm.
Karo07
Én a büdös életbe nem mek 260-al egyedül sem......még ha birná a motor......az előző hsz-re bátorkodtam írni aki azé vett rsv helyett sv 1000-ret mert szeretne mamával mászkálni.

De ha te mamával bandittal dobozolva 260-at tekersz és ez a fontos megemelem a karbon süvegem.
Miért? Azt írtad? Mer szerintem nem
Meg lehet oldani otthon is.
De kell hozzá egy jó szerelő aki ért hozzá.
Egy fa,vagy valami amire biztonságosan felkötöd a motort.
Pár alkatrész szimering,olaj satöbbi.
És van pár szerszám amivel dolgozni kell hogy minden sérülésmentesen szakszerűen legyen megolva.

Amúgy egy utálatos,olajos,csúszós meló.
Köszöntem! Így lesz! :)
Egyébként mennyit kóstál egy ilyen olaj csere? Gondolom szervízbe kell vinni, otthon nem lehet megoldani egy motorszerelővel.
Nameg óra szerint.............valódi 260 az talán hayabusának menne nem banditnak meg sv nek.
2 emberrel dobozzal,túrázva?
Talán? SV és Bandi is gond nélkül teljesíti
Szia.
Olvastam a problémád az sv futóműről. Ugyanebben a cipőben jártam én is mint te. nálam a segítség az volt, h a kormánytelóban és az első villákban lecseréltettem az olajat sűrűbb erősebb olajra. Az első villákban motul 15w olaj került. Számít még a beállítás is, mert a hozzá nem értők ész nélkül tekergetik fel-alá. Mindenesetre azóta sokkal stabilabb az eleje és bírja a nagytempót is.(230-240km/h) Remélem tudtam segíteni.
Jó lesz nekiis.............csak a szervíz tegye rendbe gyári szintbe.
Hát azt gondoltuk hogy nem RSV, az volt eddig megszokva :)
De azért jó lenne kipróbálni pár másodperce kettőig...de már 150-nél fennakadtunk....
Ezt az olajcserét feltétlen meg fogom említeni az embernek!
Köszönöm még egyszer!

Égyébként meg az utaskényelmeségről..........Mint egy fotel. Sosem gondoltam hogy 120-nál majd meg fogom tudni valaha is vakarni az orrom..... nagyon-nagyon kényelmes, puha, és nem üti-veri a hátsóm. Az én részemről ez jó vétel volt
Sporttúra gép a 260 talán egyedül menne.

Stabil szokik lenni nagy sebességnél is.Sanyi és Laller nem panaszkodnak.Én nem megyek csak 200-al akkor is csak lapos gumival.

A kormánygátló olaja is cserélhető.
Ha nagyon libegős egy vastagabb olaj is segít.

De RSV-t,VFR 1200-at,B kinget nem lehet belőle csinálni.