nekem ugyanez a cucc van, csak nem táskás hanem műanyagdobozos, amit ha egyszer kinyitok, szét fog hullani minden. Talán Pétertől vettem, de nem vagyok benne biztos. Szerintem szerelés után szinte rögtön (vagy amíg a felfújókával szöszmötölsz, annyi perc után) már fújhatod is.
A fene tudja............talán van egy ezer km ebben a gumiban a slick-ig...............de semmi kedvem most per pill leszedni és egy másikat felszórni.A gumiskészlet meg kellhet...............a lötty amit 3 éve viszek mindenhova elvileg már szart se ér és utálják a gumisok.............így beruháztam kukucszette.
Én sosem vártam vele! Ez egy ragacsos szar, ami hozzáragad a gumihoz és amikor felfújod, akkor valamennyire belül is szétlapul. Egyrészről egyszerű könnyen kivitelezhető dolog, másrészt egy gumis sem ajánlja, hogy evvel a gumival még sokat menjen az ember (max. 100-130-as tempó). Én spec. zsír új gumiba kaptam egy szöget aztán ledugóztam, és utána 16.000 km múlva kidobtam a gumit, mert elkopott! Egyik barátom Supermoto hátsó gumijában 6 ilyen volt és evvel pályázott gond nélkül (bár nem tudom hol járt)
Hát szépen néz ki az a Simson kapaszkodó rajta... De vigyázz a terheléssel, mert oldaltáskát is rakni rá már merészség főleg, hogy csak a gyári 2 csavarja fogja. Az összes súly a segédvázad legutolsó pontját nyomja. Én egy 26 literes Kappa dobozra méreteztem csak.
Tiszaföldvárt én is néztem hogy jó lenne menni, csak elég messze van.
Hajdúnánás , Tokaj, de ami 100% Sirokon ott leszek!
Készítettem lapomon egy google térképes gyors áttekíntőt hol lesznek még találkozók :D (kicsit lassan jön be )
a másik, h nem mindenki használja azt az acc-t, amivel a reget létrehozta annakidején. főleg pl az index-fórumokon érdemes mindig rákérdezni, h "megkapta-e"... ...szóval jogos, de muszáj volt kicsit kekeckedni
Sziasztok! Szükségem lenne egy jobbos tükörre egy sv 1000-re. Van valakinek elfekvőben avagy hol lehet a legolcsóbban kapni. Csak addig kéne még megküzdök a biztosítóval. Eddig 7000 forintért a kelomotor volt a legjobb.
tévedés...sokszor elkeveri a hálózat.Ha nem pc-s klienst használ hanem web-est, biza előfordulhat, h az életben nem tudja meg, h a másik megkapta-e a kívánt cuccost...
De akkor minek a mail?.....mivel elég nehezen ment összehozni így egyszerűbb lett volna az egészet itt megbeszélni és nem titkolózni... ...különben is, fúr erősen oldalvást most már....
ragasztót nem értem, hogy jön ide. :-)
OK kitágítom a léket bele a ragasztós kukuc majd kihúzom,levágom satöbbi.
Felfujásig kell várni és mennyit?
http://www.nyiregymet.hu/viewp...
Hajdúnánás , Tokaj, de ami 100% Sirokon ott leszek!
Készítettem lapomon egy google térképes gyors áttekíntőt hol lesznek még találkozók :D (kicsit lassan jön be )
a másik, h nem mindenki használja azt az acc-t, amivel a reget létrehozta annakidején. főleg pl az index-fórumokon érdemes mindig rákérdezni, h "megkapta-e"... ...szóval jogos, de muszáj volt kicsit kekeckedni
majd mikor beszélünk valamit telefonon, akkor utána beírom ide, hogy "Sanyi, hívtalak, felvetted, leraktuk". :-)
http://youtu.be/GAabVQ_XkJ4