tekerjél már rá arra a csavarra... enyém 1400-1500 között forog és sosem áll le. azelőtt csinálta ez is. pár éve is slágertéma volt itt a fórumon, akkor mindenki rátekert és utána senkinek se állt le :-) Ilyennel ne menj szervizbe...
Én biztos egy csillagcsavarhúzót vennék a kezembe és megtekerném az alapjáratot. Ez a legegyszerűbb dolog amit tehetsz, és ingyen van. Ha nem az volt a hibája, akkor elvesztegettél vele beállítással próbával együtt 5 percet, az életedből. Szerintem megéri. Hihetetlen, de még sosem olvastam ennyi alapjáraton való leállási problémát mint az elmúlt 1 hónapban (nekem is ez volt vele). Mi történt megváltozott a levegő összetétele a télen? Vagy az alapjárat elállító manó végigment az SV-ken?
K3 utáni, K5-ös, 2006. márciusi. Kipróbáltam a magasabb fordulatszámot, nem az alapjáratot állítottam át, hanem csak a gázt nem engedtem vissza annyira behúzott kuplungnál, és jobbnak tűnt, de azért meglepett még egy leállással, amit lehet hogy már csak megszokásból produkált :-/, de tény hogy jobb volt.
Mindenesetre reggel bevittem egy motoros szervizbe, ma vagy holnap megnézik. A szervizes is keveselte a fordulatszámot, illetve szerinte a sportkipufogó is okozhatja (?)
Nem vagyok táv gyógyító de az biztos, hogy az amennyit írtál, alacsony. Nekem az 1000 -en hasonló jelenség volt, miután feltekertem kb 1500 ra megszűnt. Várj holnapig, melegítsd be üzemi hőfokra és állítsd be, remélem igazam lesz
legszívesebben lemennék a garázsba és kipróbálnám hogy alapjárat állítás után milyen, de a sportkipufogót tartok tőle hogy a lakók nem úgy respektálnák mint én :)))) Tényleg csak az alapjárat állítás lenne a megoldás?
Rég jártam ebben a topikban, de egy olyan kérdésem lenne, amire szerintem itt kaphatok választ.
SV650-esre milyen gumit ajánlotok?
Pilot Powerrel vettem (elől 120, hátul 160). Hát az első még mindig oké, de a hátsó nagyon nem bírta.
A következő egy (használt) Bridgestone BT21 (170-es), ami jól tapadt. Addig nem kopott túlzottan, amíg nem kezdtem el az M0-áson napi szinten mászkálni.
Most egy régi típusú Michelin van rajta (kb. 6 mm van még rajta), de ez meg elég kemény, így viszont van rendesen csúszkálás.
Van valamik "középérték"? Olyan gumi ami azért tapad is, de nem is kopik ezerrel?
1000-1100, és 95-ös benzint tankoltam bele, egyik ismerősöm cbr 600-asa volt, hasonló problémával, nála a szervizben cserélték ki az akksit, --- és a probléma megoldódott.
Vagy valamelyik szenzor szarakszik
Mindenesetre reggel bevittem egy motoros szervizbe, ma vagy holnap megnézik. A szervizes is keveselte a fordulatszámot, illetve szerinte a sportkipufogó is okozhatja (?)
Köszönöm a választ!
Rég jártam ebben a topikban, de egy olyan kérdésem lenne, amire szerintem itt kaphatok választ.
SV650-esre milyen gumit ajánlotok?
Pilot Powerrel vettem (elől 120, hátul 160). Hát az első még mindig oké, de a hátsó nagyon nem bírta.
A következő egy (használt) Bridgestone BT21 (170-es), ami jól tapadt. Addig nem kopott túlzottan, amíg nem kezdtem el az M0-áson napi szinten mászkálni.
Most egy régi típusú Michelin van rajta (kb. 6 mm van még rajta), de ez meg elég kemény, így viszont van rendesen csúszkálás.
Van valamik "középérték"? Olyan gumi ami azért tapad is, de nem is kopik ezerrel?