Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak az úgy tekeri, h közben a csavarhúzójára véletlen feltekeri szent istván egyik papíralapú képmását is :-)
Már elvite szerelőhöz.Majd az megtekeri ne félj!
Vagy valamelyik szenzor szarakszik
tekerjél már rá arra a csavarra... enyém 1400-1500 között forog és sosem áll le. azelőtt csinálta ez is. pár éve is slágertéma volt itt a fórumon, akkor mindenki rátekert és utána senkinek se állt le :-) Ilyennel ne menj szervizbe...
AMMÁN BIZTOS!
Pedig rázva jó,nem keverve.
Hát nem tudom! Én ősszel leraktam, aztán tavasszal, amikor "felvettem" már nem volt jó. Közben nem sokat ráztam
Szerintem csak simán kirázodik a csavar egy kicsit nálam is ez volt kb két napja, tekertem rajta és jó
Hála az ének csak az SV-ken.
Én biztos egy csillagcsavarhúzót vennék a kezembe és megtekerném az alapjáratot. Ez a legegyszerűbb dolog amit tehetsz, és ingyen van. Ha nem az volt a hibája, akkor elvesztegettél vele beállítással próbával együtt 5 percet, az életedből. Szerintem megéri. Hihetetlen, de még sosem olvastam ennyi alapjáraton való leállási problémát mint az elmúlt 1 hónapban (nekem is ez volt vele). Mi történt megváltozott a levegő összetétele a télen? Vagy az alapjárat elállító manó végigment az SV-ken?
A sportdob nem hinném. Nekem legalábbis sosem volt hasonló problémám vele.
K3 utáni, K5-ös, 2006. márciusi. Kipróbáltam a magasabb fordulatszámot, nem az alapjáratot állítottam át, hanem csak a gázt nem engedtem vissza annyira behúzott kuplungnál, és jobbnak tűnt, de azért meglepett még egy leállással, amit lehet hogy már csak megszokásból produkált :-/, de tény hogy jobb volt.
Mindenesetre reggel bevittem egy motoros szervizbe, ma vagy holnap megnézik. A szervizes is keveselte a fordulatszámot, illetve szerinte a sportkipufogó is okozhatja (?)
Mikori?....K3 előtti vagy utáni?
Én azért a levegőszűrőt is megnézném. Ha nem jó a keverési arány, tud ilyet produkálni.
Helló!
Köszönöm a választ!
ok. kíváncsi vagyok
holnap ezzel kezdek, mindenképpen visszajelzek hogy milyen sikerrel jártam. Örülnék, ha ezzel megoldódna.
Nem vagyok táv gyógyító de az biztos, hogy az amennyit írtál, alacsony. Nekem az 1000 -en hasonló jelenség volt, miután feltekertem kb 1500 ra megszűnt. Várj holnapig, melegítsd be üzemi hőfokra és állítsd be, remélem igazam lesz
Hatra pilot road 2.
:DD ok, köszi
legszívesebben lemennék a garázsba és kipróbálnám hogy alapjárat állítás után milyen, de a sportkipufogót tartok tőle hogy a lakók nem úgy respektálnák mint én :)))) Tényleg csak az alapjárat állítás lenne a megoldás?
Helló!

Rég jártam ebben a topikban, de egy olyan kérdésem lenne, amire szerintem itt kaphatok választ.
SV650-esre milyen gumit ajánlotok?
Pilot Powerrel vettem (elől 120, hátul 160). Hát az első még mindig oké, de a hátsó nagyon nem bírta.
A következő egy (használt) Bridgestone BT21 (170-es), ami jól tapadt. Addig nem kopott túlzottan, amíg nem kezdtem el az M0-áson napi szinten mászkálni.
Most egy régi típusú Michelin van rajta (kb. 6 mm van még rajta), de ez meg elég kemény, így viszont van rendesen csúszkálás.

Van valamik "középérték"? Olyan gumi ami azért tapad is, de nem is kopik ezerrel?
Az biztosan alacsony, a 1400-1500 lenne az optimális
Ez nem neked szól, magadra ne vedd.. ez afféle szállóige már itt a sportmotor.hu-n
1000-1100, és 95-ös benzint tankoltam bele, egyik ismerősöm cbr 600-asa volt, hasonló problémával, nála a szervizben cserélték ki az akksit, --- és a probléma megoldódott.
Az aksinak ehhez tényleg nem sok köze van,mennyi az alapjáratod?, mármint a motoré?