Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alaphelyzetben ha gatyába ráztam az én honda cbr 600 rr páromat is bele lehet rakni.

Van hozzá alsó híd.Felső szerintem horneté jó lehet és vannak kiemelők.Egyedül a keréktengely és a távtartók kérdésesek meg a féknyereg.

Meg a csövet kell ami a két hidat összeköti árcserélni.
Ne tedd! Ezzel olyat fogsz szívni mint az állat! Kínai cucc, az izzók 30W-osak (robogó izzók), semmit nem fogsz látni vele, és nem is EU szabvány (az-az műszakin bukó az egész) 20 a fejidom, 10 a konzol (hacsak nem gyártatsz hozzá) gyári vezetékeket szét kell vági hozzá, mert a csatlakozói nem szabvány csatlakozók.
Nekünk ha a tiszta munkaidőt nézzük 4-5 óra volt mire valahogy összeraktuk, de azért "ratbike"-os lett a habitusa a vasnak. Szóval Én nem ajánlanám. Ja és az műszeregységgel mit kezdesz? Ahhoz külön konzol megint, szóval Én nem ajánlanám.

Az első futóművedről, fékről rakhatnál ide föl képeket (oldalról felülről, minden pozícióról) Milyen első van benne? GSX-R 1000 K4?
Tuti kerestek már fejidomot.Nem lesz könnyű a műszerfal feljebb költöztetése.Egyedi konzolt kéne rá gyártani.
Nagyon jó a géped .Nekem is egyenes kormány van már benne gsx-r első futómű, már csak az S verziójú első idomot kell lecserélni. Ilyenre gondoltam: http://www.streetfighter-fejid... a srác azt mondta 2 konzol és 1-2 óra munka. Én nem merek belekezdeni. Nem vagyok az a nagy szerelő típus. Most nyáron már csak pufó fejidom és rendszámtartó kell.......
Egy műhely ahol vannak szerszámok és kellő kreatívítással megáldott ember vajon mennyiért varázsol rá egy ilyen idomot? Ha lenne hely már megrendelném.
Bár ahogy így oldalról nézem nem pont a hatósági előírásoknak megfelelő a dőlése a rendszámnak!
Az enyémen az van! Majd lefotózom! Annyi a gáz azzal, hogy a mester figyelmen kívül hagyta, hogy min 2mm-es anyagból kellene csinálni, és 1mm-es akadt a kezébe, ezért raktam bele egy merevítőt, mert nagyon libegett!
Először szétbontani, kivenni a gyárit, aztán ennek a helyére pontosan passzol az amit elküldtem. (remélem nem haragszik érte aki tervezte, hogy terjesztem a munkáját) 8-)

Na majd küldök róla részletes fotót, hogy milyen
Nagyon köszönöm már többször segítettél. Erre világitást és minden egyebet rá lehet akkor varázsolni gondolom. Vízsugaras gép van a közelemben szerencsére, de egy képen előtte azért megsasolnám hogy jobb-e mint a sokak által használt kis műanyag tartó.
az mi az az lfp?
Ha van ügyes ember a közeledben aki vízsugarassal, vagy valami pontos géppel meg tudja neked csinálni, akkor nekem van CAD rajzom a rendszámtábla tartóhoz.
Köszönöm a tanácsokat kipufogó dologban. Hogy oldható meg a 2az 1-be pufó? A csodás v2 hang így is megmarad? Útólsó kérdésem kinek lenne 1000 gépre eladó kéménye és mennyiért. (egyébként szép kis rendszámtartót is keresek)
Mé akarsz GS 500-t csinálni belőle?
ha beszarik a középső henger akkor is marad 2 ami egy motorkerékbárba pont elég is
El fog.................nekem aszondták mindnek csapágyas a középső hengere gyárilag.
de jó lenne,ha párezret lemenne gond nélkül
Ha kiismered még hasznot is hajthat.
Tipusguruknak hosszú a várólistájuk.
...persze,gondok nincsenek csak megoldások
Inkább angolt.
jővő héten már majd nevetve meséled a sztorit a kocsmában!
Nem lesz annak a bömösnek semmi baja!
Csak a promo miatt ide is beállítanám..............a sok szexi duplakipufogós popó mellé.

lehet hogy nekem is öregebbet kellet volna venni?!
Most mé mondod?
Nincsenek is gondok.
Csak tervszerű karbantartás.
...és ahogy jönnek a gondok,ugy cserélek ki mindent
1-2 év és sv-t faragok belöle
mi lesz itt!
Kár hogy nincs popcornos smile.
felébred a többi mákvirág aztán lesz ám anyázás