keress inkább párezerért pl a vaterán olyan dobot ami akár nem is E-betűs... az enyém se az (Mastek), nem is megyek pl Ausztria irányába. Bár mostmár máshová sem. De a herélt dobért ugyanúgy szólnak, szóval nincs vesztenivalód. A gyárit inkább azt hagyd meg későbbre, pl ha el akarnád adni a motort, oda tudd adni mellé. Szerintem minden tuningnál alap a visszafordíthatóság és az eredeti alkatrészek gondos elpakolása.
elöször én is csak a végét vágtam le,de az kevés volt.
levágtam a belsö végéböl is (nem egyszerü) az svmedián lehet hogy leirtam a módját link
gyorsitásnál és motorféken volt kicsit nagyobb hangja
Én több ilyen megoldást láttam már! SV dobon is. Kivágják belőle azt a kis pöcsszerű szűkítőt, általában az elég. Nem egy Bódis, vagy Yosi, de valamit változik a hangja (előnyére). Mivel belül agyon van lamellázva a dob ezért a lehető legbrutálisabb módon szokták szétütni a belső részt. Ebben az esetben lesz egy olyan végdobod ami semmit nem folyt és ha a légszűrővel nem mész utána, vagy elektronikával, akkor hátrányára fog változni szerintem a motor teljesítménye
Szerintem ne csesszed szét a gyárit, mert az visszafordíthatatlan általában. Inkább vegyél két másik dobot rá! Zolinak van 2 TL dobja az jó rá azzal lehet kísérletezgetni (már ha megvan még neki)! Illetve, Én a helyedben ezt tenném.
Uraim. Előröl elkezdtem olvasni a fórumot és találkoztam olyannal hogy a gyári dobból kis átalakítással ha nem is nyitott dobot de mindenképpen egy szebb hangot elő lehet csalni. Valaki csinálta már ? Esetleg archiválta is a műveletet? Nagyon kellene valami jobb hang.
Kevesebb a sérülése...................mittomén............ezen dolgozok és a gép nem esik ki hónapokra a játékból.................jó lesz még tartaléknak.
Feldobom a sajátomat javítva,festve 250 fontért az ebayre és kijön az ára,javítása,festése ennek nullára.
Hát a hibátlanok olyan 70-80 rugó körül mozogtak.Egy agyonnyomorgatott belül rozsdásat találtam amerikában 17e ért és ha küldte volna akkor 35 rugó postával ami nem egy nagy üzlet.
Volt még ez de ez baszott visszaírni postaügyben és az amit kaptam picit azért kevesebb sérüléssel 103.
levágtam a belsö végéböl is (nem egyszerü)
link
gyorsitásnál és motorféken volt kicsit nagyobb hangja
Feldobom a sajátomat javítva,festve 250 fontért az ebayre és kijön az ára,javítása,festése ennek nullára.
Volt még ez de ez baszott visszaírni postaügyben és az amit kaptam picit azért kevesebb sérüléssel 103.
Talán hátul egy éles horpadással.....mintha az ülés kapta volna el..............azt mintha könnyebb lenne kiszedni mint a nagy küblit a sajátomból.
A névre nem emlékeztem.
SV tankot mennyiért lehet kapni KB saccra hasraütéssel ?