Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apa kezdődik......................
a Luky már rá is csapott
Komoly.
Komoly beírta?
az LFP-be lehet nem kellett volna beírnod
a teló felújítás kb 15-16k
A vez lánc munkadíj 5-10k
szinkron 5k
szelep hézag 5k

meg ugye a zanyag.Az én szerelőm kb ennyiért szokott dolgozni bár vez láncot még nem cserélt nekem...
huh akkor jó, én már ilyen 70 és 100 között gondolkoztam
akkor olcsón meg is úszom :D
kösz az infót
30000huf kb.
szerinted úgy kb mégis mennyi lesz hogy tudjak mihez viszonyítani ?
változó,de azért ezt előre kellett volna tisztázni......
biztos nem lesz olcsó mulatság
Megy ez itthonis lógatós tesco gazdaságos filterrel.

Még az is lehet hogy valamikor linkelek egy pózolóst ezzel az épülettel.
a bömbi kibeba jó
öreg múmia de megimáttam

akkó irány anglija ott teházhacc napjában többször is eltartott litül újjal
üdv néktek.Csak egy kis kérdésem lenne.Ma elvittem a motort szerelőhöz.Karbiszinkront,szelephézagot, teleszkópszimeringet+olajat(már ezt előre megvettem), meg vez.láncot cserél.Szerintetek mennyibe fog ez az egész fájni nekem ?
Csak azé kérdezem hogy nehogy átbasszon....
Énnnnnn?

Megy mint a doxa................bezzeg az über dojcs werke cucc.

Én max pofáraesek és azt kendácsolom rendbe.............Meg tanulok eltartott kisujjal teázni..................mivel behajtva snassz és nem is menne.
vehetnél már egy normális motort
Ahhoz lengőkar és lánc meg lánckerék is kéne...............meg a többi vicik-vacak..................abból már lehetne venni egy komplett SV-t.
ha jót akarsz magadnak teszel bele egy SV kereket, többet nem lesz vele probléma
Remélem ezután problémamentes lesz.
kapott egy zsirzólukat,megkonstruáltam a csapágypréshelyettesitöberendezést,holnap de. anyagbeszerzés,du elkezdem összelapátolni...
No prpblemo..................tényleg csak óvatosan.

Csak én vagyok olyan hülye hogy megcsapott a hörcsög és a pofazacskóba gyüjtés réme.
vagy csak szépen menjetek saját tempóban és ne törjétek magatokat.
nem tudom, miért előírás ez...
Edz...............keményen..............és gyüjts alkatrészt.Tankot,idomot,kezelőszerveket.
Mint hörcsög.
várjá...ezek pályagumi, meg vágott slick...magyar hon szülöttei találkoztak pár helyi elvetemülttel...asszem én még kicsi vagyok ehhez
Haladj.De ne túl lassan.
alakul, 25 fő eddig...Most a hétvégén megyünk egy páran erre arra...

A f@sz se gondolta volna, h ennyi hazánkfia-lánya verődik erre...Sokan kint vannak már több mint 10 éve