Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

34983-21E00 ROTOR
Ezen a cikkszámon kérd.
Ragaszkodj a rotorhoz.
Már vágom, okés!
Mi az az Osamu bácsi bandája?
Nöm.............erősebb,gyorsabb,jobb,szárazabb érzés.
olyan kis selymeske?
A bugyikéké megvan.
Csak Osamu bácsi bandája a nyerő.
Csáó

Tudja valaki 650 Sv Kék színének a színkódját?
Asszem vót aki kipróbálta és aszondta ég és föld a blokkja az sv-hez képest.
Sziasztok!
2001-es SV 650 S-hez keresek km/h jeladót, olyat ami a képen van, új vagy bontott és érdekel, ha valaki tudna nekem ebben segíteni kérem jelezzen.
ha metrós lennél akkor gládiuszosat vennél :-)
Nem vagyok elkötelezve egyik mellett sem, szeretem a V2 karakterét. De ha találnék valami nagyon jó vételt a többi típusból az is jöhet.
Azt mondom alkalom szüli a vételt.
Csáó

2000 Sv 650-hez keresek váznyúlványt, sérült, vágott, törött érdekelne inkább, minél olcsóbban, áttalakításhoz kellene.
Akinek van kérem jelezze, Köszi
Brother

Én azt mondom(így visszaolvasgatva az előző pár nap termését) nézegess jól körül és próbálj ki pár motort.Csak úgy fogod tudni eldönteni mi az ami neked jó.Szándékosan nem mondanék motor márkát mert mindenkinek más adja.Nekem minden motoromban volt valami ami szerethető volt és volt (legtöbbször)ami negatív dolog volt bennük.Én a mostani fazékkal is jól elvagyok és az eddigiekkel is jól ellennék most is..Biztos azért van mert én valami metroszexuális motoros vagyok,a kereskedők álma..
Ezaz.
5-6 km.
Rövid.
Jól megcsinálták az biztos.
Talán tavasszal néztem akkorát hogy miaf...m elhordták a tavat meg a komplett tigrist valahová hogy sehol nem találom.
Egy három hete fedeztem fel.
Annyira megtetszett hogy végigmentem rajta oda-vissza hétszer.
A másik a jobb.
Zsírúj aszfalt van rajta.
Nem az amelyik mentén az üvegtigris van hanem a másik.
MIt?
köszönöm Nektek!