Ahol én voltam kb. 3 éve, az egy üres bekerített telek, csak nincs kapu, de egyébként bármilyen hely érdekelhet, csak ne kelljen a világ végén hagyni a motorokat.
Szia!
Tényleg kihagytam
Székesfehérvári Plázától indulnánk és a Gárdonyi Géza Művelődési Házhoz megyünk ez nagyjából 6km-es út.
Kb idáig 12 motoros jelzett vissza hogy számíthatok rájuk .
Pár hete jártam arrafelé. Ha arra a füves placcra gondolsz, akkor az még megvan... Van egy parkoló rész, meg egy nagyobb terület, röplabdapályával, stb...
Ezt nem a tempó miatt raktam fel. Van olyan is... csak mire felmegy 4-5 óra mert az 20 perces. Fenetudja melyik hágóról jövök éppen lefele, mondjuk Svájcba volt az biztos. Na majd feltöltöm
Na akkor kitárgyaltuk.
Repsol nem full szintetikus volt 2x az SV-ben.
1x full szintetikus.
Mindkét verzió jó volt bár a fura de a félszint nekem jobban bejött.Nem volt annyira csatogós.
És motorbóti volt ha ez jelent valamit.
Zoli, autósboltban nem csak autóba való olajat árulnak, mint ahogy a benzinkúton sem csak benzint. A pontos típusát az olajnak még nem tudom, mivel nincs nálam. Annyit mondott hogy repsol full szintetikus 10w40 MOTORBA való. Illetve a motul helyett ajánlották mint alternatíva. Gondolom nincs a repsolnak 10 különböző olaja ezekre a feltételekre.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni :)
Július 14-én 18:50-19:00 között a Pláza melletti parkolóból indul a motoros nászmenetem :)
A szép ruha nem kötelező de sajnos a Bukó igen :(
Minél többen jöttök annál szebb, színesebb és emlékezetesebb lesz a felvonulás.
A lakodalom helyszínén nagy parkolóval, sütivel és hűsítővel tudom megköszönni részvételeteket.
Előre is köszönöm. Levente
Autósbolti nem?
Honnét tuggyam miaz?
Ha nem mondod a nevét.
Olyanez mintha aszondanád hogy a Kovács családból udvarlok valakinek.................jólesz ez nekem?
Miuttomén,ha nem pasi jól néz ki üsse kavics.
Nincs semmi baj a kovács családdal.
Üdv. Egy ismerõsöm szokott a helyi autósboltból Pestre áruért menni. Vele akartam olajat hozatni, motult. Azt mondja szinte hihetetlen de sehol nem kapott, viszont hozott repsol full szintetikusat. Na akkor ezzel valakinek tapasztalat? Motulal nem volt gondom, az ugye meg fél szintetikus. Mehet bele a repsol?
Tényleg kihagytam
Székesfehérvári Plázától indulnánk és a Gárdonyi Géza Művelődési Házhoz megyünk ez nagyjából 6km-es út.
Kb idáig 12 motoros jelzett vissza hogy számíthatok rájuk
A kamera a szar utat nem tolerálja.
Repsol nem full szintetikus volt 2x az SV-ben.
1x full szintetikus.
Mindkét verzió jó volt bár a fura de a félszint nekem jobban bejött.Nem volt annyira csatogós.
És motorbóti volt ha ez jelent valamit.
Ne szívd fel csak a véredet szívom.
Ettől függetlenül: SOK BOLDOGSÁGOT AZ IFJÚ PÁRNAK!
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni :)
Július 14-én 18:50-19:00 között a Pláza melletti parkolóból indul a motoros nászmenetem :)
A szép ruha nem kötelező de sajnos a Bukó igen :(
Minél többen jöttök annál szebb, színesebb és emlékezetesebb lesz a felvonulás.
A lakodalom helyszínén nagy parkolóval, sütivel és hűsítővel tudom megköszönni részvételeteket.
Előre is köszönöm. Levente
Honnét tuggyam miaz?
Ha nem mondod a nevét.
Olyanez mintha aszondanád hogy a Kovács családból udvarlok valakinek.................jólesz ez nekem?
Miuttomén,ha nem pasi jól néz ki üsse kavics.
Nincs semmi baj a kovács családdal.