Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyik ismerősömnek valami hasonló megoldással csinálták meg a tankját, és a benzincsapba belekötött az anyag, fene tudja mennyire jó ez, vagy csak a szakemberen múlik a dolog.
Ennyiért jónak kell lennie.
Vélemény erről?

technikai része.

Nem tűnik szarnak de fene tudja.Azért egy inyektor nem olcsó.
lehet, hogy a hétvégén utolsó próbálkozásként nekiesek, szereztem hozzá robbantot ábrákat. ha ne mis mindent de nagyrésze megoldható az alapján.
köszönöm a segítséget mindenkinek!
nem " úgyis összetöröm" alapon lett ez a választás. csak gondoltam, sokmindent meg kell tanulnom még a motorral,motorzással kapcsolatban. nem volt ez szar motor akkor sem amikor vettem, de nyílván voltak gondjai ami miatt annyiba került amennyi... egyenlőre még nem bántam meg. üzembiztosnak üzembiztos volt (eddig) de szerintem egy ilyen hiba előjöhet olyan motornál is amiben van 20E km és kb 2-3 éves. (persze az gondolom még garanciális)
lehet hogy tényleg ezzel kellene kezdeni
összes csati szét,kontaktsprayos fültisztító,össze
a szerelők mindig másként gondolják, ezért szerelők.
ja, ez CSAK főtengelycserés? ne foglalkozz vele, pikk pakk megoldom...
na persze.
az üzembiztos motor többet ér, mint forintosítva összeadni a hibás motor + javítási költség összegeket...
kezdő motornak miért kellene vacakot venni? éppenhogy nagyonis jót kell. szerintem. vagy "úgyis összetöröm" alapon?
akkor annyi pénzem volt rá :( meg gondoltam kezdő motornak nem veszek meg egyet 800-900ért. szerelővel mentem, osztottunk szoroztunk és így jött ki jól... persze benn volt hogy lecsós lesz a dolog, de bíztam ben hogy nem.
megpróbálom kiméregetni hátha találok valamit. amúgy ez a második szezonom vele, már tavalyra lett tervezve csak nem sok időm volt rá hogy motorozzak vele, meg megcsiáltassam:(

tényleg valakit nem érdekel egy jó állaptú hajtókar csapágysorral+hozzá főtengely :) a főtengely csapágyak voltak trék... a hajtókar meg azért van pluszban, mert csak azzal együtt adták oda a bontóban a főtengelyt. nem csiáltattam meg mert ha valakinek így is kell a "főtengely csomag" akkor én nem vesződök a felújíttatásával. meg gondolom mindenki a saját szakemberében bízik jobban (mint ahogy én is az enyémben:))
Hát.................ja.
Kaphatott az a motor rendesen...
Bebaszna..................kurvanagy mellényúlás egy 60k-s blokkot bélharakirivel venni.
most került hozzád?
lehet szerintem elektromos vezérlésben koktakthiba... mondjuk motormosás a csatlakozókat sem kímélve, stb. Valahol egy testhiba.
Valami gebeasz az inyektornál van.Ezt szerelő fogja megoldani.Fórumon szinte lehetetlen.
most van benn 60E km
lehet:) vagy akkor szugerálta a gépet kipuffon keresztül... :DD
Mennyit futott a gép?
ez már ilyen szemmel verés kategória :)
amúgy benzin szag vagy bármiféle más szag nem volt... valami szaki szagolgatta a kipuffot előtte egy héttel, de azt mondta rá, hogy "finom illata,jó szaga van"
"gyorsban"
nem találtam olcsón gyorban blokkot :(

nikasil-os hengert? azt nem lehet? nem igen értek hozzá. szikra van viszont a gyertya (hátsó henger) csont száraz... :( vagy mit tudnék még diganosztika nélkül nézni a gyújtáson?
Lehet jobb lett volna a komplett blokk átrakása.
gyujtás!?
...de szinte bármi lehet,a höérzékelö az utolsó amit megnéznék
...vagy nincs éghetö anyag(kipuf-benzinszag?) vagy nem gyujtja meg
A nikasil-os hengert hónolták?!?
Sziasztok,

lenne egy kósza kérdésem(K4/sv650s): Mi lehet a probléma, ha azt tapasztalom, hogy nem indul a motor (mintha nem kapna benzint). benzin pumpát szétszedtem darabokra, kipucoltam. előtte épphogy folyt belőle a cucc, utánna meg csak úgy spriccelt mint egy p*rno színész az első forgatásán... nyomtan féktisztítót a torkokhoz (kb 10-10ml)úgysem volt hajlandó elindulni. néha néha sok "köszörülés" után visszapukkant a légszűrőház felé, néha a kipuff felé. ez a hiba egyszer jelentkezett a kocsinknál, akkor egy hőmérséklet figyelő szenzor (http://216.37.204.203//showmod... itt szerintem a 10-es aklatrész) - 40°-osra mérte folyamatosan a motor hőmérsékletét... csakhogy itt ez az alakatrész mennyibe fáj....? ha egyáltalán ez a hiba... Most volt (800km-rrel ezelőtt)főtengely és hajtókar cserés+hengerfal hónolás és henger gyűrűzés.lehetséges, hogy kellene egy injektor szinkron?
kösz
üdv
Köszi a segítséget, azt már én is néztem, csak gondoltam megpróbálok olcsóbban szerezni egyet...