nálam lobogtatták azt mégse hatott meg....
Telefonon meg kell beszélni egy összeget ami mind két félnek reális és úgy oda menni.Az én vevőm aki végül elvitte a motort szimpatikus korrekt srác volt,meg a szakértő is aki megnézte a motort.Előre megbeszéltük nagyjából a pénzt....és nem volt meglepi
jó persze, de azért azt érzed, hogy meddig tudsz elmenni. meg lehet hülyeséget mondok, de szerintem az álatalad kigondolt árat meglobogtatod előtte kp-ben annak is azért van valamennyi ereje:) vagy tévedek?
csak akkor van hopp amikor annyiért nem adják oda amennyit te kérsz és azt mondja,hogy akkor menj haza.....Te meg haza mehetsz motor nélkül pedig a fél országot átutaztad érte.
Alkudni kell de nem pofátlanul.
mi akkor kocsivel mentünk be a sátor mellett parkoltunk, melegvizes zuhany. többért biztos lehett volna ott helyben lefixált lakóautókat is. ez amúgy azért ennyi mert nem közvetlen a Wörthi tónál van hanem egy mellette lévő kisebb tónál (Keutschacher am See) kb 4-5km-re.
vagy valaki elalszik a sátor előtt, és mikor felébred hogy hánynia kell, azt hiszi bent van, ezért tapintatból gyorsan cipzárt ránt hogy kifelé rakja a rókát, valójában befelé rakja, de ez csak reggel derül ki, mikor a többiek ébredeznek :)
Én is úgy vettem (fing pénzzért) hogy tudtam költeni kell rá. nem bántam meg,mert tudtam mennyiből hozom ki a "kész" verdát. szerelővel mentem, ő is csinálta meg utánna... ja és alkudni kötelező ebben az esetben is (talán még pofátlanabbúl mint amúgy...) Meg ezt mindenkinek magának kell érezni, hogy mit és mennyit ér meg neki a dolog..
15-ben mi van benne?..mert ha csak 1 sátorhely és 1 személy akkor még 5€ és találni apartmant.......bár a sátornak is megvan a maga varázsa....pl. reggel alig bír kimászni az ember és mire kiért behugyozik...
a Wörthi tónál a kempinget merem ajánlani, mi tavasszal szoktunk odamenni VW találkozóra,igaz akkor le voltunk választva a pucéroktól,meg 15EUR szokott lenni olyankor... de elég szép helyen van és a körülmények is messze magas szintet képviselnek..
Ebben az árkategóriában, már kompromisszumot kell kötni. Attól, hogy a motor pofán lett csapva szemből és össze lett rakva (normálisan) még nem szar! Az hogy hogyan lett összerakva, azt meg egy laikus is látja. (kábelkötegelő hegyek, nem gyári csavarok, lógó vezetékek,........). De a szerelő már erősen ajánlott a vásárlásnál, mert tudvalevő, hogy ennyiért csak nemdohányzósvájcinyugdíjasorvostól vannak motorok.
Gumit kellene cserélnem , kíváncsi lennék a véleményetekre/tapasztalatotokra!
A következő gumikról:
Dunlop Roadsmart II. vagy esetleg I.
Bridgestone BT023
Pirelli Strada
ÉS ajánlottak kb. 90% os MetzelerZ6-ot.
Vagy ajánlanátok vmi más gumikat?
Elöl most 120/60 van de szeretnék /70 re váltani , mert többen ajánlottál.És esetleg hátra 170/60? Ezekről vélemény?
Én több mint 10000-et mentem már az digó import vassal, minden probléma nélkül. Gondolom Én kifogtam, de azért valljuk be nagyon csúnyán kell használni ezeket a motorokat, hogy tönkretegye az ember.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Még arra szeretnélek megkérni titeket, hogy vetnétek e egy pillantást erre . Jó áron van-e, esetleg láttok rajta valami sérülést, vagy nem gyári alkatrészt stb. Pl a tankon nem kéne egy S betűnek lenni?
Telefonon meg kell beszélni egy összeget ami mind két félnek reális és úgy oda menni.Az én vevőm aki végül elvitte a motort szimpatikus korrekt srác volt,meg a szakértő is aki megnézte a motort.Előre megbeszéltük nagyjából a pénzt....és nem volt meglepi