A különbség 1 cm, jó tapadós gumi de cserébe kopik is, szerintem közútra felesleges de vannak akik esküsznek rá. Attól függ ki mennyire versenyző stílusba nyomja.
egyrészt az indexeim már fehérek, a motor szürke, ezüstvázas, szóval jól áll neki a fehérítés, másrészt az egész SV legszebb része a farokidom a két függőleges piros lámpával... nem tudom, akarok-e fehéret :-) van fotó a tiédről, amikor még rajta volt?
Sziasztok!
Eladnám az alig használt, szinte új, sérülés mentes, átlátszó búrás hátsó lámpámat, egyaránt jó az 1000-hez és a 650-es hez is. Louisos vásárlás volt, E-lszabványos, műszakin is megfelel, gyári csatlakozó. Elérhetőségem az adatlapon. Üdv: Szabi
Csak jelzem..............egy hónapja megdöglöm olyan meleg a perforált bőrben sima farmerban egy neoprén térdvédővel könnyített menetfelszerelésben...........meg egy félig szövet félig bőr cross kesztyűben.
Ma is elhoztam a szerelőtől a vasat.Végre kisüt a nap!Mondom de jó lesz a szerpentin.Erre félúton elkezd ömleni, mintha dézsából öntenék , a hűtővíz 95C-ról 65C-ra esett visssza
Viszont a headset és az M3 jól vizsgázott.Előbbi bírta az égi áldást.Utóbbi meg nem csúszott meg.Kicsit paráztam, h egyik másik kanyarban végül az árokból kerülök elő, de nem...Aztán úgy belejöttem, h a kocsikat előztem szép sorjában.Veszett jó menni ilyen időben, csak kell hozzá erőruha, mert sima kordurában nem fun.Főleg bélés nélkül, 10C-ban
Kösz a tippet rákérdezek.Egyenlőre a legsürgősebb egy hátsó gumi ha összejön egy osztrák karika..............meg gyüjtögetem a jóáras alkatrészeket a téli projekthez.
Plusz a metz racetech mennyit bir vajon?
ez ugye nem az irányjelzővel kombinált fajta?
Nem, a motor megvan, csak vissza raktam az eredeti piros lámpát.
El is vitték a motort?
Eladnám az alig használt, szinte új, sérülés mentes, átlátszó búrás hátsó lámpámat, egyaránt jó az 1000-hez és a 650-es hez is. Louisos vásárlás volt, E-lszabványos, műszakin is megfelel, gyári csatlakozó. Elérhetőségem az adatlapon. Üdv: Szabi
Ma is elhoztam a szerelőtől a vasat.Végre kisüt a nap!Mondom de jó lesz a szerpentin.Erre félúton elkezd ömleni, mintha dézsából öntenék
Viszont a headset és az M3 jól vizsgázott.Előbbi bírta az égi áldást.Utóbbi meg nem csúszott meg.Kicsit paráztam, h egyik másik kanyarban végül az árokból kerülök elő, de nem...Aztán úgy belejöttem, h a kocsikat előztem szép sorjában.Veszett jó menni ilyen időben, csak kell hozzá erőruha, mert sima kordurában nem fun.Főleg bélés nélkül, 10C-ban
Egyéb iránt a hely NICE!
Berber meg örökös hekkmester
De ott meg öcsém riogat hogy ha nem mossák ki a savat rendesen kinyrja szintén az inyektort.
szerintem tudnak segíteni...