Végülis az lenne a lényeg,hogy a kanyarokban is lehessen nagy tempóban vágtázni:)
És ha a hátsót cserélem ,de az első még fasza,akkor az maradhat,vagy más minta elől és más hátul nem túl célszeRű?
Mondom............ha tetszik vedd meg..............majd KB 3-4e után azon keseregsz hogy az oldalán annyi a minta míg a közepe már szöveten van.
Utcán ha egy ilyet ki szeretnél használni rendesen akkor gyakorlatilag kanyarban lapon is meg kell dönteni a közúti sebességhatárt.Ami nem semmi tempó.
Nekem ez a BT003RS elég szimpatikus...
Csak nekem az a fura,mintha a képeken úgy látszódna,hogy tovább lehet döntögetni mint az én gyári virsligumimat...
Egy bizonyos minőségi szint fölött a "jobb" gumi már csak önbizalom növelő tényezőként hat UTCÁN... De jól meg kell gondolni a supersportot utcai használatra, mert ha azzal se megy a kanyarodás, nem lehet mire fogni
"Hát...............egy szupersport gumi Kb ezres gixxer kategóriára..............nekem megfelel."
Ezt most fordítsd le kérlek egy munkában megfáradt embernek,mert rossz a felfogásom:D:D
Volt fenn az elődje.Nem tudtam kihozni a sodrából és szépen kanyarodott.
Nem egy Bt 003-as de a papás stílusomhoz passzol.Birt a rosso 7e-re ha a 2ct bir 10-et és olyan vagy jobb mit az elődje én boldog leszek KB 34e ért.
Bár a pirelli nekem határozattabban jobban bejön mint más.
Akkor nem para ha nem egyforma:D
Elöl 3,6 gyári mélység 4,5 volt
Hátul 5,1 gyári mélység 6,3
Elöl jobban kopik.. pedig én aztán alig terhelem elöl a motort
Szinte sosem volt két egyforma gumim...................csak egyszer.
Pr 2 volt és 2x estem pofára az első miatt.
Jó benne volt hogy annyira láma voltam de akkoris.
És ha a hátsót cserélem ,de az első még fasza,akkor az maradhat,vagy más minta elől és más hátul nem túl célszeRű?
A power pure 2ct 1500 km alatt kopott fél milit...........és az bakelit ehhez képest.
Utcán ha egy ilyet ki szeretnél használni rendesen akkor gyakorlatilag kanyarban lapon is meg kell dönteni a közúti sebességhatárt.Ami nem semmi tempó.
Csak nekem az a fura,mintha a képeken úgy látszódna,hogy tovább lehet döntögetni mint az én gyári virsligumimat...
Általában a mostani sportgumik jóval többet tudnak mint az utcai pilóták többsége.
Talán még a túragumik is.
Ezt most fordítsd le kérlek egy munkában megfáradt embernek,mert rossz a felfogásom:D:D
Volt fenn az elődje.Nem tudtam kihozni a sodrából és szépen kanyarodott.
Nem egy Bt 003-as de a papás stílusomhoz passzol.Birt a rosso 7e-re ha a 2ct bir 10-et és olyan vagy jobb mit az elődje én boldog leszek KB 34e ért.
VAgy hülye vagyok?:D
A revolutionmotornál olcsóbb egy tizessel ha jól néztem az én méretemben.
ezt néztem még..."állítólag párban jobban megéri"