Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem gond.Elöl legyen racsingos hátúl lehet túrás.Ahogy a TSanya mondaná
Ezt mondom.

Bár a pirelli nekem határozattabban jobban bejön mint más.
Ezt azért matekozd ki picit jobban.
Egyforma gumikon estél pofára?:D
Akkor nem para ha nem egyforma:D
PR2 kb 6000 kilométer alatt

Elöl 3,6 gyári mélység 4,5 volt
Hátul 5,1 gyári mélység 6,3

Elöl jobban kopik.. pedig én aztán alig terhelem elöl a motort
Most per pill az adatlapos D220 van fenn?
Ha ez a lényeg....................

Szinte sosem volt két egyforma gumim...................csak egyszer.

Pr 2 volt és 2x estem pofára az első miatt.

Jó benne volt hogy annyira láma voltam de akkoris.
Végülis az lenne a lényeg,hogy a kanyarokban is lehessen nagy tempóban vágtázni:)
És ha a hátsót cserélem ,de az első még fasza,akkor az maradhat,vagy más minta elől és más hátul nem túl célszeRű?
Pályagumi.........motorfék...........puha keverék?

A power pure 2ct 1500 km alatt kopott fél milit...........és az bakelit ehhez képest.
az sv nem biztos hogy megeszi 3-4e alatt.6-8e inkább
Mondom............ha tetszik vedd meg..............majd KB 3-4e után azon keseregsz hogy az oldalán annyi a minta míg a közepe már szöveten van.

Utcán ha egy ilyet ki szeretnél használni rendesen akkor gyakorlatilag kanyarban lapon is meg kell dönteni a közúti sebességhatárt.Ami nem semmi tempó.
Nekem ez a BT003RS elég szimpatikus...
Csak nekem az a fura,mintha a képeken úgy látszódna,hogy tovább lehet döntögetni mint az én gyári virsligumimat...
Nem lesz vész...............majd keresek mekdöncit vagy kávézót.............és addigra lesz majrécsíkmentesítő gépem is.
nekem is ez van...csak má' kopó közel van a közepe
Szerintem egy pilot road2 is már tud annyit mint a sima pilot power1.
Egy bizonyos minőségi szint fölött a "jobb" gumi már csak önbizalom növelő tényezőként hat UTCÁN... De jól meg kell gondolni a supersportot utcai használatra, mert ha azzal se megy a kanyarodás, nem lehet mire fogni
Azt jelenti hogy ha egy 170 lovas gépnek tervezték a 108 lóval és a kissé félős stílusommal a büdös életbe nem fog sehol a gumi miatt hibázni.

Általában a mostani sportgumik jóval többet tudnak mint az utcai pilóták többsége.
Talán még a túragumik is.
"Hát...............egy szupersport gumi Kb ezres gixxer kategóriára..............nekem megfelel."
Ezt most fordítsd le kérlek egy munkában megfáradt embernek,mert rossz a felfogásom:D:D
Hát...............egy szupersport gumi Kb ezres gixxer kategóriára..............nekem megfelel.

Volt fenn az elődje.Nem tudtam kihozni a sodrából és szépen kanyarodott.
Nem egy Bt 003-as de a papás stílusomhoz passzol.Birt a rosso 7e-re ha a 2ct bir 10-et és olyan vagy jobb mit az elődje én boldog leszek KB 34e ért.
A második elképzelhető.. Ha használod a válasz erre funkciót, akkor újragondolom
de ezek kicsit más alakúak nem? mint a gyári, kicsit olyan kerekebbnek tűnnek...:D
VAgy hülye vagyok?:D
Ja.............ezt mondom.
A revolutionmotornál olcsóbb egy tizessel ha jól néztem az én méretemben.
http://www.r17.hu/913-120/60r1...

ezt néztem még..."állítólag párban jobban megéri"
Okés köszönöm...:)
Oszt én szívom a fogam a Rosso II ára miatt.