Nem.............csak hajlott.................ez meg olcsó volt.Ha már nekiállok a dolgok jobbá tételének akkor úgy rendesen kéne.A gyári is meg ez is kezelésbe lesz véve patika állapotúra felhozva és a gyári megy tarcsiba/eladásra mint a tank.
Reményeim szerint ha eladom a fölös dolgokat ebay-en akkor talán még pici haszonra is szert tehetek általuk amilyen árban mennek a sérülésmentes darabok.
Nekem meg lesz egy R-es verzióm ami egy 5-6 kilóval többet ér.
1 liter a szükséges és elégséges lökettérfogat, nem vitás
100 ló pedig a szükséges és elégséges motorteljesítmény
180 pedig a milliméterben kifejezett minimum-kerékszélesség
hadd ne fokozzam a flexxel, kompresszorral és testtömeggel
Zoli: hát nem kisütött a nap...De néha alszom is.Mert kell...Jelen állás szerint, ha a kijutáshoz szükséges 915km-t nem számolom, akkor 1700at tekertem bele a hegyekbe...ööö...km-órába...
Jót tett neki az olajcsere, bár kicsit fosok ettől a motorix nevű számomra noname cucctól, de a svájci csóka megnyugtatott, hogy sportgépekbe is olyat raknak.Nemtom, azért otthon kap motul 7100at mint mindig.
MEglepően csöndes lett ettől az olajtól a motor.Lehet az egyik nap berizikózom a nyitott dobot, mert úgy hiányzik a mennydörgés
Reményeim szerint ha eladom a fölös dolgokat ebay-en akkor talán még pici haszonra is szert tehetek általuk amilyen árban mennek a sérülésmentes darabok.
Nekem meg lesz egy R-es verzióm ami egy 5-6 kilóval többet ér.