Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.............csak hajlott.................ez meg olcsó volt.Ha már nekiállok a dolgok jobbá tételének akkor úgy rendesen kéne.A gyári is meg ez is kezelésbe lesz véve patika állapotúra felhozva és a gyári megy tarcsiba/eladásra mint a tank.

Reményeim szerint ha eladom a fölös dolgokat ebay-en akkor talán még pici haszonra is szert tehetek általuk amilyen árban mennek a sérülésmentes darabok.

Nekem meg lesz egy R-es verzióm ami egy 5-6 kilóval többet ér.
Az eredeti olyan szar vót?
Alakul a futomu...............ez jobb mint a honda volt meg ranezesre is.
Ha az enyémet nem is de más veséjét simán adnám érte..
Nem tok se angolul se dojcs-ul..................pedig a teázást gyakorlom...................rummal.Eltartozz kisujjal mint fülig jimmy.
na ja, alles klar
Pedig a +50 igenis fontos. Nagyon.
A vinkler is megaszondta a tutit.
1 liter a szükséges és elégséges lökettérfogat, nem vitás
100 ló pedig a szükséges és elégséges motorteljesítmény
180 pedig a milliméterben kifejezett minimum-kerékszélesség
hadd ne fokozzam a flexxel, kompresszorral és testtömeggel
1 literrel is boven meg vagyok elegedve

az + 50cm3 nem oszt nem szoroz...
Hidd el a fel vesed (vagy mast) adnal egy jo ezerotvenesert.
jo is az a 3 henger, pl. ha beszarik a tekercs es kiesik egy henger, meg mindig lehet rendes motor(hang)od is

tenyleg, most ugy vagyok, h barmire cserelnem.Melobajaros robesz most jobb lenne.

baratnonek jo volna a vasad

dobj ram egy mailt es folytassuk ott.
Fát adok annyit hogy még máglyát is rakhatsz rolinak belőle de feltétel hogy 1050-re kell hizlalnod hozzácsapni egy hengert és lerúgni az idomokat.
KP+kapsz egy 650-est mellé.
500kp + 30kecske, vagy 3 tenyészbika? :D

de ha tudsz keményfát, pár m3-rel megdobhatod az ajánlatot
Én komolyan mondtam.
csak komoly vevőkkel tárgyalok :D

Zoli: hát nem kisütött a nap...De néha alszom is.Mert kell...Jelen állás szerint, ha a kijutáshoz szükséges 915km-t nem számolom, akkor 1700at tekertem bele a hegyekbe...ööö...km-órába...

Jót tett neki az olajcsere, bár kicsit fosok ettől a motorix nevű számomra noname cucctól, de a svájci csóka megnyugtatott, hogy sportgépekbe is olyat raknak.Nemtom, azért otthon kap motul 7100at mint mindig.
MEglepően csöndes lett ettől az olajtól a motor.Lehet az egyik nap berizikózom a nyitott dobot, mert úgy hiányzik a mennydörgés
Mennyit engedsz a feléből?
Namiapálya vizesmenő?
rendes motorra is felmegy a /190
Végülis ha van.
Nem is olyan sok.
Tervben van...................csak elszórtam a pénzem alkatrészre.

De ami késik az lassan jön..................35e a rosso II-es.
Vegyél újat.
Inkább csak ezt találtam használtban.A gát hogy fél centim van lánc és a gumi közt...............180-asnál.

Reméltem hogy a /50 behúzza de nem.Meg ha kopik..............