Apropó a t...öm kivan egypár kasznissal.................aszongya emberke kistarcsán hogy a tankot nem vállalja............mert benzin volt benne.................mondom mikor? ? ? ? Kinézetre 2 éve polcon áll valahol angliában.
Egy molekula benya sem robbanhat fel benne.Átdugom a kezem az AC nyílásán a töltőnyiláson meg kirakom a középső ujjam.
De neeeeem felrobbanhat mert anno zszigulitankot hegeszetett és az belobbant.Huuuuuuu................
Erre mási aszondja kijavítja pár nap alatt azt az egy horpadást.
Átnéztem a motort mondom nagyon jó nincs gáz.De egyöt sok egyhét a papírozott ára 2-ért kapok újat kereskedésben.1,2-ért viszem.Húúúúúú az kevés annyiért nem.
Montam számom megvan ha ennyi megfelel OK.
A vége ismert.Van egy gépem amit szétmódosíthatok.
Én konkréten elmentem utánfutóval, alkudtunk pofátlanul azt mondta a srác, hogy annyiért nem megy, mi meg elvonultunk. másnap reggel visszahívott, hogy mégis jó lesz. Visszamentünk és elhoztuk. Mondjuk csak 35 km-t kellett menni a motorért (összesen 70-et plusszban)
meg az is divat lett, h telefonon alkudozik megnézés nélkül, "mennyi a vége?" (ezért ütni tudnék). majd megjelenik, talál 1-2 karcot itt-ott, meg jééé a gumi nem 0km-es, "erre nekem költenem kell" (járműre mindig kell bazeg, itt jönne a pofon), és akkor nekiáll az előzetesen kiharcolt "mennyi a végé"-ből még lefelé menni...
Mint említettem nyitott vagyok mindenre.................bungallós vagy apartmanos cím is jöhet.
Körüljárom azt annyi.Lehet csak nekiindulok lesz ami lesz.
Persze, persze. nekem pozitív élmény volt a jelenlegi géppemel az adás-vétel és lehet nem jól írtam, hogy a rosszindulat jött le belőle. nem kihasználni akartam a srácot, meg ahogy láttam rajta ő sem engem, csak ő is tisztában volt, hogy mennyit ér a motorja és én is tudtam. a srác megpróbálta többért eladni, de ennyi.
jaja, kis hazánkban nemzeti sport lett a szarért-húgyért felvásárlás, én is csak röhögni szoktam amikor hirdetek valamit, érdeklődnek és bemondja hogy megvan neki a meghirdetett összeg fele
Egy molekula benya sem robbanhat fel benne.Átdugom a kezem az AC nyílásán a töltőnyiláson meg kirakom a középső ujjam.
De neeeeem felrobbanhat mert anno zszigulitankot hegeszetett és az belobbant.Huuuuuuu................
Erre mási aszondja kijavítja pár nap alatt azt az egy horpadást.
Montam számom megvan ha ennyi megfelel OK.
A vége ismert.Van egy gépem amit szétmódosíthatok.
www.babbittsonline.com%2Fsuzuk..." target="_blank">link
Nemilyen.
csak plexivel lefelé, különben belátnak :-)
link
Körüljárom azt annyi.Lehet csak nekiindulok lesz ami lesz.