Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Robbantsd fel" a szeme előtt
Apropó a t...öm kivan egypár kasznissal.................aszongya emberke kistarcsán hogy a tankot nem vállalja............mert benzin volt benne.................mondom mikor? ? ? ? Kinézetre 2 éve polcon áll valahol angliában.

Egy molekula benya sem robbanhat fel benne.Átdugom a kezem az AC nyílásán a töltőnyiláson meg kirakom a középső ujjam.

De neeeeem felrobbanhat mert anno zszigulitankot hegeszetett és az belobbant.Huuuuuuu................
Erre mási aszondja kijavítja pár nap alatt azt az egy horpadást.
Én egyszer félár alá alkudtam egy törött motort. Ugyan 1 hétig alkudoztunk... de csak odaadta
Átnéztem a motort mondom nagyon jó nincs gáz.De egyöt sok egyhét a papírozott ára 2-ért kapok újat kereskedésben.1,2-ért viszem.Húúúúúú az kevés annyiért nem.

Montam számom megvan ha ennyi megfelel OK.

A vége ismert.Van egy gépem amit szétmódosíthatok.
Én konkréten elmentem utánfutóval, alkudtunk pofátlanul azt mondta a srác, hogy annyiért nem megy, mi meg elvonultunk. másnap reggel visszahívott, hogy mégis jó lesz. Visszamentünk és elhoztuk. Mondjuk csak 35 km-t kellett menni a motorért (összesen 70-et plusszban)
Lehet, hogy a 4 gyertyás 1000-es csak az én képzeletemben létezik, és az csak a 650-esnél volt?
Na talán így.
Áhh vagy 5-6 elemből áll csavarokal meg minden.Tartó a telóra.Kész alkatrészkáosz.

www.babbittsonline.com%2Fsuzuk..." target="_blank">link
Pedig az a pujáró...

Nemilyen.
Azért ezt elkerülöm.
a bukóval is lehet.
csak plexivel lefelé, különben belátnak :-)
Jobbra lent:
link
azt azért majd megnézem ahogy a nudista strandon a gumimatraccal próbálod fedezni magad
Zoli! Nem tudol gyári kis fejidomot plexivel az n-es sv-re?
Én vaterán lőttem anno valami 8-9e ért.Osamu sleppje akkor vagy 40-et kért érte.
meg az is divat lett, h telefonon alkudozik megnézés nélkül, "mennyi a vége?" (ezért ütni tudnék). majd megjelenik, talál 1-2 karcot itt-ott, meg jééé a gumi nem 0km-es, "erre nekem költenem kell" (járműre mindig kell bazeg, itt jönne a pofon), és akkor nekiáll az előzetesen kiharcolt "mennyi a végé"-ből még lefelé menni...
ja azt tudom,hogy csak itt nem lehet.Biztos a ducatinak meg az apriliának nem tetszett hogy valaki gyárt jobb v2 literes blokkot mint ők
Mint említettem nyitott vagyok mindenre.................bungallós vagy apartmanos cím is jöhet.
Körüljárom azt annyi.Lehet csak nekiindulok lesz ami lesz.
hát vannak nagyvonalú emberek az tény
Európán kívül még forgalmazzák talán, csak ide nem engedik a környezetvédelmi faszságok miatt
Persze, persze. nekem pozitív élmény volt a jelenlegi géppemel az adás-vétel és lehet nem jól írtam, hogy a rosszindulat jött le belőle. nem kihasználni akartam a srácot, meg ahogy láttam rajta ő sem engem, csak ő is tisztában volt, hogy mennyit ér a motorja és én is tudtam. a srác megpróbálta többért eladni, de ennyi.
jaja, kis hazánkban nemzeti sport lett a szarért-húgyért felvásárlás, én is csak röhögni szoktam amikor hirdetek valamit, érdeklődnek és bemondja hogy megvan neki a meghirdetett összeg fele