Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt meg lekorlátoztam KB napi 22 Km-re.
én annyit, amennyit járműként használom erre-arra bp-n.
20.-án hozzácsapok én egy 2-2,5e-ret ausztriában és kb annyi nekem.

Ezzel megvan az évi 11e.
Ami ezután jön az már bónusz.
hát amennyit nálam tavaly meg idén ment a motor kb. 18ekm-nek kéne benne lenni összesen tavaly kb 3ekm-t mentem idén meg még ezret sem. igaz hogy előtte meg belement 15e egy év alatt, régi szép idők
Már régóta teszik..................csak az emberek valamiért meglátnak egy nagyobb km számot és ááááááááá az sok alapon továbbállnak.

egy tízéves motornak kb 20ezren kéne állnia.
erről olvastam vmit a múltkor a totalcar-on. ahol arról volt szó, hogy azért népi sport a tekergetés, mert erre van igény. senki nem fogadja el, h egy 10 éves autóban kevés is a 200Ekm. Mindenki 50-60-nal akar venni. hát akkor vegyen... na mindegy. ott volt szó a fotózásról, meg arról, hogy nem lekérdezhető, és a következő vizsgán nem derül ki a negatív futás, stb. Nincs rá olyan rendszer, ami kihasználná ezt az adatot, és a tekergetést visszaszorítaná. legalábbis így emlékszem, de nem tudok forrást linkelni.
nekem tavaly már fotózták a km állást műszakin
SV-be még mindíg van egy panelem amiben talán 14e van.
érdekes, mindenki 30-40 közé teker :-) az még olyan hihető :-)
Pörögne mint a kokainos nyuszi.
160-as nem tudom hogy viselkedne 90+Nm körül...
Legalább felfér a 180-as gumi.
916 passzol bele, na ammá király lenne... csak akkor már lengővilla, hátsókerék
Ha jól tippelek az 1100-as blokkot kő csak átrakni és mehet a menet.
ez nem csörög, olajos... kezdem kinőni, de megint behozni/átíratni, valagpénzt kiadni, na ahhoz nincs kedv...
Akkor hajrá.

Bár tapasztalataim szerint a beszámítás csak a beszámítónak üzlet.
Merthogy?
A csodafincsi csőrgőcsoki eladó?
Elég korrekt vételnek tűnik.
Telefonban a beszámítástól sem zárkózott al a csóka.
jó neked
Érdemesni mindent érdemes.................bár ennyire buta pofázmányt még nem láttam.

Az újabb jobban sikerült.
Kiderül ami bederül...................egyenlőre annyira kedvelem szerencsétlent hogy szinte elképzelhetetlen az eladásnak még a gondolata is.
Érdemes ezt megnézni?
link
Épp ezért meghagynám az eredeti cuccokat.
Hmmmm...............lehetséges.................de ha hókonbaxom az emberkét a gyári cuccossal akkor pillogni fog mint a béka a vödörben.

Esetleg simán visszavágom simába és az R-cuccot értékesítem majd a távoli jövőben.

Nameg az életbe nem mondja meg senki egy ennyire rétegmodellnél hogy mi a stájsz.
a zistennek nem magyarázod be, hogy nem arconpörgés miatt lett átépítve eRresnek... ergó buktad az árérvényesítést eladásnál... szerintem