Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen csak a ledek... a 14Ekm azt jelenti, hogy annyit fog mutatni az órája utánna? amúgy ezeket nem lehet cserélni, vagy beszerezni valahol? már nézegettem, apám műszerész de csak hümmögött, vagy gányolni akart...:)
Ha csak a ledek a gond a folyadékos működik akkor van egy panelem piros ledekkel elkészítve................csak össze kell rakni az egészet.
14e km-el.
kösz:) nem tudsz valami elérhetőségüket? te jártál már náluk emiatt?
Hát augusztus után már marad az ingázás.............féknyerget kell vennem még és felső munkahengert.

Még gumi és benzinpénz kell.
Ott lent nem, de nem is érdemes...semmi nincs 100-150km-en belül csak poros sziklák.....2 éve Gss-ék lejöttek amíg ott voltunk, de Ők sem motoroztak....
Az se rossz.................de arra már voltam párszor.
Háát mi családosan megyünk a partra.....a motort nem viszem, csak lubickolás lesz.....na meg.
nokalm,malta,glocner,alpenstrasse. Talán olasz belefér egy gurigába.
Ha megvan csütörtök-péntek lefoglalok szállást.
Az javítható...pl. Bp. kresz géza utca, műszerjavító....
Mi akkor horvátoknál leszünk.....pedig mennék...
nekem csak a ledek "halványodtak" el. de én is csak egyben találtam műszerfalat anno...
hógyisne.
Szerintem állva a motor mellett simán kibirod 2 éjszaka.
faragjunk le 25 rugót és máris jelentkezek
aggyál csak egy képet amikor a triplán ülsz... :)
Senki nem harapott rá a túraötletemre?

Mert találtam 25 rugó 2 éjszakára reggelivel szállást egyszemélyest.
papplacko légy szíves vedd fel velem a kapcsolatot mert pont így szeretném én is megalkotni a motoromat. nagyon tetszik.
SV műszerfalba kijelző? Újban csak komplett rendelhető, az enyém sajnos összefolyt. Vagy komplett egységet vennék.
Lila nonfiguratív pacák ízléstelen vibráló metál pink kiegészítőkkel és fehér tüllel.
hófehér, kék szinter kerekekkel? (bmw hp)
klasszik rizla design? (ha bejön a türkiz...)
klasszik gsxr design?
mattfekete fújás lakkfekete csíkkal / nonfiguratív mintával?
matt olivzöld katonai fújás mattfehér vaskereszttel vagy motörhead logóval?
:-)
Nekem van egy fehér,még nem raktam fel, de ott a konzolokról egészen más elképzelése volt a tervezőnek. ezt a fekete U alakot valahogy elég nehezen tudom elhelyezni...
a km óra állását ne nézd,tizenötezerért állitják vissza
mindenféleképp vigyél szakértöt
Pár oldallal ezelőtt pont volt erről szó. A motor általános állapotát nézd meg. Szerintem megbízható gépek ezek!
Üdv mindenkinek!
Szeretnék venni egy sv 650 n-et!
találtam párat a neten, többek közt itt, azt kérdezném, mit nézzek meg a motoron, mire kell különösen figyelni, stb?
Nagyon tetszik ez a géptipus, túrázni szeretnék főleg!
Előre is köszi a válaszokat!
minden jót,szélest :)