Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs valakinek eladó eke hasidoma 1000-hez?(konzolostól)
Ja amúgy elég biztosan oda lehet kötni SV-hez.
Köszi a tanácsokat!
Ezüst jó piros giccses.
Sziasztok forumozok, sv1000 teljes festése elött állok k6 os fekete vázas tanácsot szeretnék kérni valami űtős desingra mert foggalmam nincs neten nézegetem a gépeket egyelőre ez tetszik a legjobbnak nektek valami ötlet? :
Rendszeresen el/össze-vissza hagyom a papírokat.Egyszer szívtam egész életben emiatt.
Jómúltkor éjjel nulla darab okmánnyal mentem be a városba motorral szórakozni. Bankkártya volt nálam, meg némi cash.. Na mikor ez tudatosult bennem.. örültem hogy nem igazoltattak. Az a motor ráadásul nem is az én nevemen volt
Ha csak papolt és nem büntetett többre én jól aludnék.
A tengely kerek.. szóval arra tulajdonképpen sugárirányban minden merőleges. Szerintem tedd a sárhányó belső oldalára a táblát. Az a tuti
szégyelltem is magam rendesen, mert rendben tartok mindent, a papírokat meg magamnál, gondolom a hozzáállásom miatt volt minimál büntetés. nade a többi?
Örülj hogy a forgalmi csak 5 be került...................ez nekem már 6-8 éve 10-esbe fájt egy barkácsboltos menet 1,5 km-re a forgalmitól.
Szombat este nyakunkba vettük Miki haverommal (sv650N) Tokajt, és visszafelé Rakamaznál a rend éber pénzbegyűjtői utánunk is fordultak egy haldokló focussal, mire mi jóhiszeműen meg is álltunk. Akkor még nem tudtam, hogy otthon hagytam a forgalmim, ami 5 ezresembe fájt. Aztán kiderült, miért állítottak meg, Miki rendszámtáblájának a szöge nem megfelelő. jelzem, épphogy nem egyenes a vége, hátulról nézve szinte fel sem tűnik. nem a gyári helyen van, ettől függetlenül kb úgy áll mint az enyém, ami gyári. Igazán akkor döbbentem meg, amikor közölték, az enyém sem jól áll, persze látják hogy gyári felfogatás, a sárvédőn, keretben, ahogy a japánok vagy az importőr 2006-ban összerakta. Miközben Miki lealkudta az árat 20-ról 5ezerre, engem a buzgómócsing rendeletlapozgatós fazon kollegája győzködött, hogy a lehető leghamarabb álíltsak a tábla szögén, mert ebből bajom lesz. Én meg elmondtam, miért nem fogok állítani rajta.

évek óta nem büntettek meg, előtte autóval sokszor, nem is ez bosszantott fel, még csak nemis a nevetséges forgalmiotthonhagyós indok, hanem az, ahogyan az állítólagos rendeletet próbálják értelmezni és mindenáron pénzbehajtani.
egyébként valami olyasmit ismételgetett a figura, hogy a hátsó tengelyre merőleges szögben....mi meg döbbenten lestünk hogy miva?
Nem hinném.Max mekdönciig.

Amúgy KB 10 rugó és simán megvan amit akarsz.
a TANGÁT :-))))))))))
nincs gyári fehér. kérjed mellé az eredeti pirosat, vagypedig ez is alkualap! ha nincs (vagy nem látható, de ez nem a Te dolgod) E-jelzés akkor szigorú alkualap.
én azért el tudnám viselni a vödörlámpás csutkakormányos verziót :)
Ügyesen.
Valaki ismeri ezt a Moto-Detail táska rendszert? Hogy a tökbe van ez rögzítve a motorhoz? EZ
én is
Láttam zsét egy galériában.
Én úgy mentem el megnézni a motort pest mellől kisvárdára hogy még pénzt se vittem magammal.

Kissé furcsállom másnál is hogy messze van a kiszemelt gép.................
mi volt a válasz?
Na kaptam egy telefonos ajánlatot.
550.