Abdulék 2e Km alatt lenulláztak ott egy vattaúj sportsmartot..........ha azt nézzük hogy én negyedét tudom megtenni amit ők ott akkor is gáz lehet.
De a legnagyobb érv hogy egy hét alatt 2e km ott elég hullává tehet.
Na ez ha még hozzáteszünk oda-vissza 2e autópálya km-t brrrrrr.
Kocsiban meg lehet váltva vezetni.
Ha sikerül 4-5-6 embert összehozni kisbuszos menttel mégolcsóbbra kihozható.
Nem mindegy pénzben hogy 100 KM en 6x5 liter benzin fogy vagy 10 liter gázolaj.
Egy új hátsó 6000km-t csak kibír,annyit meg nem tudsz ott menni 1 hét leforgása alatt....................de a futózás ilyen távon is már olcsóbb,komplett futóstól átkompozni?
Nem azt mondom hogy keresni kellett a kátyúkat, de nekem csalódás volt.. mert egyáltalán nem voltak rosszabbak az utak mint itthon. Ha nem kerestük volna a földutas, murvás szakaszokat akkor szerintem bárki, bármilyen motorral kényelmesen abszolválhatta volna a túrát. Néhol dobált az út, de nagy kátyúk nem voltak, kicsi se volt igazán..
A Benzin meg volt vagy 300 Ft..azért elég sok mindent el lehetett nézni.
Mellékutak is egész járhatóak,a Krímen legalábbis. Már párszor tettem be képet a hátsó gumimról a fúrumra.. hát nem volt rajta csík, sőt.. kicsit lekerekedtek a mintaárkok a széleken. A kanyargósok teljesen jók voltak
Vagy csak a szomszédé mindíg zöldebb................sárgább...............kékebb................
..hupililább...............pinkebb....................nudistább.
Krím félsziget volt a célterület, különös tekintettel az ottani szerpentinekre, és az Arabat földnyelvre. De előtte még Moldovát is megcsodáltuk. Elmentünk egész Kerchig (utána már Oroszország van). Hazafelé meg Duna-delta transalpina, Al-Duna..
Tehát kb egy 100-as, vagy kicsit kevesebb lenne fejenként csak a futózás