Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezres?Hatötvenes?
Helló!

Tudja valaki mekkora a kipufogó cső átmérője a dob előtt? ha levágnám a gyári kipufogót akkor mekkora átmérőjű dobot keressek?
Köszi
Ha itt az árak egy emberre vannak Akkor drága a szállítás.
Bár gyanítom a személyjegy a hálókocsis flancos utazásra vonatkozik.Ha csak simán én a motor mellett ülve tenném meg mert 208 euro még jutányos 434 már nem igen.Abból kocsival megjárom oda-vissza.
még elég kezdő vagyok sv birtoklás terén, úgyhogy gyanítom jó ideig megmaradok a vasnál :)
Jajjjjjjjjj! Ezt nem ide akartam írni :D !

SV1000/S '03-'04
SV1000S '03-'06

EZEKHEZ JÓ
Bármikor bárhol veszünk be újakat................a régiek úgyis eladják a motorokat.
HI!

Raktársöprésből maradt egy kuplung lamella szett

Vesrah VC-397 DL1000 '02-'05

fél áron 10000Ft ha valakit érdekel

jedis@freemail.hu
én is tervezgettem hasonlókat, bár semmi konkrét eddig, viszont ez a vonattal le aztán ott meg tekeregni egész jónak tűnik.nem tudom mennyire vesztek be újakat, de ha lesz rá lehetőség akkor élnék vele majd...
De akkor mé saválló?
egy mattfeketét megérdemelt volna felrakás előtt :-)
Nem tűnik rossznak.Egy megnézést megér...
Ha kiprobaltad szolj.
Ez volt 6 lei
Az egyik nagy komp 6 lei volt, a másik 18 (ezt nem is értettük, ott lehet hogy lehúztak minket)

1 lei 70 forint..

Vadkempingezni vajon lehet szardínián?
link http://www.szardinia-szallas.h...

Valamiert ez nekem dragabbnak tunik egy bolhaf...sznyit..........nem tudom mert.
Amúgy a kompon élmény volt motorozni. Fém lemez, betonvasakkal. Fordulj meg rajta úgy, ahogy a révész gyerek parancsolja.. Nem volt egyszerű..
Dunai. jah.

Kajából meg helyit ettünk. 3 konzervet hoztam csak itthonról, de abból egyet vissza is hoztam
Dunai?
4szer kompoztunk
Sikerült felrakni a rendszámtáblatartót. 1.5 mm saválló lemezből lézerrel vágták. A kapott rajz alapján legyártva és kisebb átalakítás után tökéletes lett. THX. ( még mindig keresek megvételre kipufogót)
No vadkeleten nuku komp és panzió..................van helyette vadkemping és sátorállítás és pizza meg pasta helyett hozott páncélos.
Hát............ha te inkább oda mész..............
Jah, hogy a túra cakum pakk.. az úgy nem olyan vész. Pont kétszer annyi mint a vadkelet
Motor/fő/komplett.
Ha 5-6 őrölt fazon összejön.
A vonatos sem rossz ötlet.
Utána kéne nézni.
bécsböl vonattal nem müködik?
(asszem arrafelé szokás vonaton vinni a motorokat)