Ha itt az árak egy emberre vannak Akkor drága a szállítás.
Bár gyanítom a személyjegy a hálókocsis flancos utazásra vonatkozik.Ha csak simán én a motor mellett ülve tenném meg mert 208 euro még jutányos 434 már nem igen.Abból kocsival megjárom oda-vissza.
én is tervezgettem hasonlókat, bár semmi konkrét eddig, viszont ez a vonattal le aztán ott meg tekeregni egész jónak tűnik.nem tudom mennyire vesztek be újakat, de ha lesz rá lehetőség akkor élnék vele majd...
Sikerült felrakni a rendszámtáblatartót. 1.5 mm saválló lemezből lézerrel vágták. A kapott rajz alapján legyártva és kisebb átalakítás után tökéletes lett. THX. ( még mindig keresek megvételre kipufogót)
Tudja valaki mekkora a kipufogó cső átmérője a dob előtt? ha levágnám a gyári kipufogót akkor mekkora átmérőjű dobot keressek?
Köszi
Bár gyanítom a személyjegy a hálókocsis flancos utazásra vonatkozik.Ha csak simán én a motor mellett ülve tenném meg mert 208 euro még jutányos 434 már nem igen.Abból kocsival megjárom oda-vissza.
SV1000/S '03-'04
SV1000S '03-'06
EZEKHEZ JÓ
Raktársöprésből maradt egy kuplung lamella szett
Vesrah VC-397 DL1000 '02-'05
fél áron 10000Ft ha valakit érdekel
jedis@freemail.hu
1 lei 70 forint..
Vadkempingezni vajon lehet szardínián?
Valamiert ez nekem dragabbnak tunik egy bolhaf...sznyit..........nem tudom mert.
Kajából meg helyit ettünk. 3 konzervet hoztam csak itthonról, de abból egyet vissza is hoztam
Ha 5-6 őrölt fazon összejön.
A vonatos sem rossz ötlet.
Utána kéne nézni.
(asszem arrafelé szokás vonaton vinni a motorokat)