Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit tervezgettem az útvonalat.
1 nap:flattachig 600 km nem pályán egyenlőre.

2.-nap:https://maps.google.com/maps?s...

3.nap:730 km
Inkább olajakat cserélj és fékfolyadékot elsőre.
Ránéznék a munkahengerekre is hogy nem e szorulnak.
Üdv!
tegnap megnéztem, megláttam, megszerettem, megvettem :)
tényleg tündérmese, full gyári a moci! valós 5000 km!
úgyhogy lehet keresnem apróságokat.....kis index, rendszámtábla tartó, bukógomba, kipufogó,,,,,persze csak lassan, nem ez a legfontosabb!
Köszi, köszi. Jobb helye van ott az biztos. Majd meglesem, hogy én is elférek-e így.
Sziasztok!
Azért kerestem fel ezt a fórumot, mert ősszel szeretnék venni SV650 -et. Első nagymotorom lesz, szerintetek "kezdő" motornak megfelelő? ( több mint 10 éve motorozok rendszeresen, igaz csak 50-esekkel, 600-as cbr volt a legnagyobb amit vezettem).
Vásárlásnál mire figyeljek fokozottan? Mit érdemes megnézni ezeken a motorokon? Szeretnék minimum 2004-eset venni, az injektro miatt, érdemes 150-200 ezerrel többet kiadni érte? Még nem tudom, hogy S vagy N es változat lesz, mind a kettő tetszik. Azt hallottam, olvastam, hogy az S-es kényelmesebb. Ez igaz? Az N-est gondolná az ember kényelmesebbnek, a magasabb kormány miatt. Nyilván az N-esnek jobb a szélvédelme. Ha már itt tartunk, mekkora tempónál zavaró az N-esen a szél? Én 184 magas vagyok, szóval nem vagyok egy kosaras, de törpe sem... Mi a véleményetek a használtaknál gyakran előforduló sportkipufogókról? Jobbak mint a gyári? A hangja biztos jobb, bár ez relatív.
Van esetleg most olyan hirdetés a neten, amit szívesen ajánlanátok?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
Máté
elvileg késöbb kisüt a nap
tisza tó 25 fokos...
sztem holnap is fos idotok lesz

Zoli, http://youtu.be/mZSr6tBCLoc a nagyrobesz eleg patent...
holnap, ha nem lesz ilyen fos idő mint ma valaki valahova?
Majd a szerelője kér tőle szerszámot is... Voltam én is ilyen szerelőnèl. Megkérdezte, hogy mi a baja a motornak. Mondtam, hogy szerintem hengerfej tömítès. Kérdezte, hogy miből gondolom. Mert a hengerfejnèl megjelent a víz. Akkor lehet, hogy hengerfejes a motor. Mondtam neki, hogy majd visszahozom a motort. Azóta nem jártam arra.
erre való a fórum...
a szerelőd kért meg?.....azért ne sértődj meg, csak meg akartalak óvni attól, hogy gondod legyen.....
Eszemben sincs nekem lecserélni a villa olajat, de a szerelőm megkért, hogy nézem meg a használatiban a pontos értéket. Mivel nem találtam benne, így gondoltam, hogy fölteszem itt a kérdést!
Bocsánat, hogy ekkora f@szkalap vagyok, hogy föl merek tenni egy ilyen kérdést! Akkor inkább utána járok máshogy...
Ok. Köszi!
Csak ha leszállsz főúton.....menetközben nem...úgy mint nálunk...
Sziasztok!

Kell viselni Horvátországban a láthatósági mellényt?
Nincs manual-od?...légkulcsod van?.....ezek nélkül ne nagyon állj neki...
Helló!
Még egy gyors kérdés: Azt lehet tudni, hogy pontosan hány ml megy az egyes villákba? Gondolom nem megy bele az 500 ml...
az csak egy fokkal rosszabb mintha egy svájci orvos második feleségének a harmadik nem dohányzó motorja lett volna
Nem dohányzó körorvos.
beszéltem vele!
autóba beszámolt moci, állítólagosan öreg úré volt!
izgatja a fantáziám, csak meg kéne nézni! :)
asszem holnap :)
Köszönöm a gyors segítséget!
Még igaz is lehet................bár szerintem tündérmese.A gumi gyári9 az tény.
Viszont aki 2 év alatt nem tud menni 5e nél többet az véleményem szerint a 2-éves koráig eladja ha van agya.
Tehát valami van de nem tudom mi.
Oda kell menni lecsekkolni.Ha a mese igaz akkor örülni kell.Ha nem akkor sem a világvége.Elég jól néz ki ahhoz hogy ne hagyd figyelmen kívül.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s_4600_km-5994305

EZ MILYEN? 4600km
15W, 1 liter.