Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt az átépítettet csak csemegeként raktam fel.
nekem olyan kell Sanya
Az gyári, ne számíts semmi extrára csak arra, hogy egy gyári nem mókolt motort fogsz látni.....
észrevettem, aszittem még a csontis van soron...
kíváncsi vagyok az Anubis-éra nagyon.Aszonta a héten ne hívjam mert Hegyalja fesztiválon lesz u.h.
De holnap kegyetlenűl felhívom
Ez fordított...............talán valamivel merevebb.................de inkább csak szemfényvesztés.
Most néztem meg melyikről is van szó így az előző hsz-t visszavontam.....az tényleg sokkal jobb fékestől mindenestől ami azon a gépen van.....így már tényleg gyanús, vagy nagyon kell a lé vagy valami más...
Az a teló ugyanaz szinte mint a gyári 1000-é.....ha K4-től lenne valamelyiké akkor az tényleg sokkal jobb lehetne....
prémium mer áránybúú van
ahhhhh azok a fékek
Prémium affenét K2-es gixxer.Mintha pofánvágták volna és csak ez volt a bontóban.
de prémium az eleje és ahhoz ez túl olcsó.Így képen patent.....
ki is mondta ezt
Inkább mocika....................már ha a kicsiről beszélünk.
Az SV nem moci.... ....amúgy Grat. hozzá!
Nem feltétlenül....a km lehet. hogy más sőt valószínű. de vettek már onnan jó gépet is.....na meg többnyire bankos motorok.......a kevés km-es gépek ilyen korban még úgy lehet ha pályáztak vele és eladásra visszatették a gyári idomokat....
Mint mondtam nincs tuti gép................az eladó minnél drágábban akarja adni a portékát a vevő meg minnél olcsóbban minnél jobbat.
Na itt indul a haddelhad.
Megnézni,megnézni,megnézni .................ez a lényeg.
a rengeteg extra alatt mit értenek?Gyári olajat,sport szűrőt ami sosem volt fújva?Akkor meg van az olcsóság mivoltja
de ez természet ellenes bazz...
Csontinál az átverés nem biztos hogy átverés.Ha szar akkor szar de legalább olcsó.
Náluk nagyon meg kell nézni.
Nem várnék............pofáraesés drágább mint egy pár használt sportgumi.
Talán még olcsóbb mint a minindex meg a rendszámtartó,pohártartó,karhínár.
Köszönöm!
igen, a gumi az tré, tudom, de egyenlőre még várhat!idővel kap újat :)
gratula!
Meg gumit is cserélj ha van rá lehetőséged.