Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnállak
Aha azt én is néztem, hogy kevésbé koszol és legalább nem olyan ragacsos mint a láncsprés trutyi
tegnapi karika, a közepén felhőszakadással...Pont legszebb résznél
Egy konszolidált nem hangos(!) sportdob érdekelne elsősorban, de vevő lennék egy gyárira is-)
Annyit szoktam nézni, hogy a láncon van-e olaj, meg amikor megnő a lánc hangja, akkor letörlöm és lemosom. Ez kb. 15 perc, ha nagyon sokat szöszölök vele...
Aham akkor nem foglalkozom vele, így azért szimpibb a használata ha ezt a macerás részt kihagyom
Semmi baj nincs vele. A buborék mellett ugyanúgy elfolyik az olaj.
Azért nem tud eltűnni onnan, mert a kötegelő picit összeszorítja a csövet.
És jól csöpög, nincs kihagyás? Nekem így kb 55 másodpercenként csöpög egyet ez volt előírva neked a bubi miatt nem hagy ki?
Mert ha jó úgyis akkor én se bajlódok a légtelenítéssel :)
Hát nekem az a bubi benne van már egy hónapja.
Öhm, igen nekem is ilyenem van vagyis pontosabban Louisos változat abban az volt hogy légteleníteni kell a csövet bár lehet igazad van és úgyis kinyomja a buborékokat elvileg és csak addig nincs kenés amig a bubik onnan el nem távoznak
Ez úgy működik, hogy gravitációs és a csőnek abban a részében álló helyzetben nincs olaj.
Én még csak kb 700 km-nél járok vele de jó tapasztalataim vannak vele. A kép az közvetlenül felszerelés után készült, vagy épp légtelenítetted :)
MV Agusta.
BMV.
Kint drágák nagyon most.
Na mindegy, majd lesz valami...
Akkor van.

Nézz a mobile.de-re.
Ha már Hornet
Ezt néztem még:
link
Egy N-es SV 1000 tetszene a legjobban.
De egyszerűen nincs.
6 db van a hahun.
Vedd ezt.
Érteménhogy honda de ennyiért?

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ha hozod a motyót mért kéne?
Majd átviszem.
De fizetni nem kell ugye?
Pikk-pakk csinálok neked belőle ilyet.
Idomosból vannak elég korrekt darabok.
De nem akarom, hogy mindenki rajtam röhögjön.
Hazudjak?
Ezek nagyon rondák?