Mint mondtam időzavar.
Este egy 10-12 órás műszak után nincs kedvem tankolgatni,reggel meg jó megközelíés hogy elalszom.
Ha mint ma 2x kell mennem hatvanba mert nem fér el egy puttonyba a cucc az 120-140 Km.
Utána mindíg van valami ami miatt tolom a tankolást mert másra kell az idő.
Utána mint ma 7-re várják a garit és nem érek rá mert eltötyögi a nézelődő az időt és nem veszi észre hogy hathúszkor is bambul...........holott hatkor már indulnom kellene.
Nemeccerű az élet
Szia tudnal egy megkozelito arat mondani a rofogokre? (imi1990@vipmail.hu) hangtompito van benne? mennyire ""zavaro (ez csunya szo egy v2nek)"":) a hangja hosszabb turazasnal? elore is koszi! udv Imi
1000s-en találkoztatok már olyannal, hogy az első féktárcsa előre-hátra el tud mozdulni a tárcsacsapsorán? Nekem kb. 1-1mm-t meg lehet mozdítani a tárcsát álló keréknél. Asszem ez nem normális (ráadásul nagyobb fékezésnél rázza az elejét, csak azt hittem kormánycsapágy, azért nem vettem eddig észre). Szóval látott már valaki ilyet?
Illetve honnan érdemes elfogadható áron utángyártott tárcsát (lehetőleg nem kínait...) beszerezni?
Eladnék egy pár triovál Raptor dobot kúpos véggel (ez még Feri csinálta 2010 végén). Nagyon keveset futottak. Nem használom, mert Svájcban meg Ausztriában nagyon nézik a dobokat a határon és így a gyárival járok.
Nagyon bitang hangja van (szerintem nem kell bemutatni :-) ). Sérülés mentes.
Árat direkt nem mondok. Egy korrekt ajánlatra nem fogok nemet mondani
Persze hogy csak most mert nem piáltam veletek semmit. A kezem még mindig fáj, nehezen gyógyul. (rohadt siMZon) Akkor érdekelne az illető telefonszáma ha nem gáz, és akkor legalább ellesem a témát és legközelebb magam csinálom. Bár jól körbejártam már ezt a vezérlés dolgot, de elsőre mégiscsak jó lenne látni valakitől. Meg hát ugye műszaki ember vagyok, abban is dolgozom és az ilyen melókat magam is szeretném majd csinálni.
Szelephézagot szeretnék nézni, illetve ha kell akkor lapkát cserélni. Nos lapkát milyet vegyek? Prox megfelelő? A szelepfedél tömítés cserés lesz vagy van rá esély hogy mehet vissza a régi. Nem akarom rágni a szart ha kell veszek újat. (honnan tudnék rendelni?)
Illetve néhány jótanácsot szívesen fogadok. Gondolok itt ilyenekre hogy ha kiveszem a veztengelyt kell e a láncot valahogy rögzíteni, vagy mondjuk a tengelyt ha teszem vissza megolajozni itt-ott. Az a helyzet hogy a környéken nincs ismerős, a szervízben meg még csak lapka sincs. Sanyi meg messze van, a gépnek meg ki ki kell hűlni. Na igen, lapkából milyen átmérő kell? Azt valahogy sehol nem találtam meg. Előre is kösz.
Lehet nekem nem tűnt fel eddig, de lehet sebességben is indítani? Ma véletlen 1-esben hagytam és úgy is elindult. Arra most nem emlékszem, hogy az oldaltámasz fel volt-e hajtva.
Este egy 10-12 órás műszak után nincs kedvem tankolgatni,reggel meg jó megközelíés hogy elalszom.
Ha mint ma 2x kell mennem hatvanba mert nem fér el egy puttonyba a cucc az 120-140 Km.
Utána mindíg van valami ami miatt tolom a tankolást mert másra kell az idő.
Utána mint ma 7-re várják a garit és nem érek rá mert eltötyögi a nézelődő az időt és nem veszi észre hogy hathúszkor is bambul...........holott hatkor már indulnom kellene.
Nemeccerű az élet
Ettől függetlenül nekem nem tetszett!
Mindíg időzavarban vagyok.
Nincs időm tankolgatni.
És mindíg ismerőssel találkozok.
Koncsag Csabi Balatonboglár 30-552-00-90
Illetve honnan érdemes elfogadható áron utángyártott tárcsát (lehetőleg nem kínait...) beszerezni?
Mert az a telefonom,amibe benne van az otthol van
Eladnék egy pár triovál Raptor dobot kúpos véggel (ez még Feri csinálta 2010 végén). Nagyon keveset futottak. Nem használom, mert Svájcban meg Ausztriában nagyon nézik a dobokat a határon és így a gyárival járok.
Nagyon bitang hangja van (szerintem nem kell bemutatni :-) ). Sérülés mentes.
Árat direkt nem mondok. Egy korrekt ajánlatra nem fogok nemet mondani
Most ismertelek fel
Meggyógyult a kezed?
Lelléhez közel tudok egy patent szerelőt,az javítja az enyémet is.
A FullGasban dolgozott vagy 10 évet
Illetve néhány jótanácsot szívesen fogadok. Gondolok itt ilyenekre hogy ha kiveszem a veztengelyt kell e a láncot valahogy rögzíteni, vagy mondjuk a tengelyt ha teszem vissza megolajozni itt-ott. Az a helyzet hogy a környéken nincs ismerős, a szervízben meg még csak lapka sincs. Sanyi meg messze van, a gépnek meg ki ki kell hűlni. Na igen, lapkából milyen átmérő kell? Azt valahogy sehol nem találtam meg. Előre is kösz.
Szombaton megyek ha minden igaz Szigetszentmiklósra sisakért. Esetleg egy injektor írás beleférne?
Köszi!