Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!

Ha valakit érdekel tudok jó áron ÚJ MÁRKÁS MOTORGUMIKAT SV-re!
Első:
1db Dunlop Sportmax Mutant 120/70 ZR17 (55W)
1db Michelin Pilot Road 120/60 ZR17 (55W)
1db Dunlop Sportmax D207F 120/60 ZR17 (55W)
1db Bridgestone Slick 125/600 R17

Hátsó:

1db Dunlop Sportmax Touring D205 170/60 ZR17 (72W)
1db Dunlop TRAILMAX D607 150/70 R17 (69H)
1db Bridgestone Battlax BT 020R 170/60 R17 (72H)
1db METZELER - Sportec M3 170/60 ZR17

A gumi ZSÍR ÚJ ÁLLAPOTBAN VANNAK! Most akciós áron eladóak a bolti ár töredékéért!
A gumik még nem voltak felnin SOHA kivéve a ,,METZELER Sportec M3"
Postával, vagy futárral is megoldható a szállítás!
Nem lett kevésbé buzis.
Mennyit fikáztátok a napokban a Gladiust, aztán lám lám, Monacóban sem a szeméttároló mellé állnak vele
Yamaha MT03
Ha a tankot felhajtod bele van ragasztva egy fehér matrica amin a színkód és minden egyéb rajta van. Én a georgedesign-nál csináltattam matricát, a teljes gyári matricaszett volt 6500, lakkozható... link
Utángyártott lámpa?
ilyet az enyémnél is hallani....másképp szól ha be van húzva a kuplung üresben és másképp ha ki van engedve...

Hét elején elnéztünk a szomszéd "országba" (1.93km2 )

kocsival persze, mert 2*500km autópályát sajnálnék belecsavarni a vasba.Amúgy a parti szerpentineken sok francia ment mint állat
1,9TD taranszporter miben fosadékabb mint a sima szívó 1,9 D?
20 éves relációban.
a karbis sv service manualjaban ha jol remlik de nem megkotes volt csak ajanlas, mindegy annyira nem fontos. Az viszont biztos, hogy sokkal szebben szolt motullal mint barmi massal, mar amikor szolt ;)
Itt link keresd ki, ezt minden fényező ismeri....
Minek a könyvében és melyik az a könyv?.... ...nincs "gyári" olaj csak viszkozitás megkötés, a gyártó tök mindegy a gyárnak mivel elvileg tudja mind amit kell.....csak nekünk nem jó mindenféle..... ..
Sziasztok!

Kérdésem az volna, hogy a képen látható SV 2006-os mi a színkódja!
Esetleg, hol tudom megnézni a kódot! Hová van írva a motoron!
Üdv.

Gyári matricát hol tudok csináltatni a fejidomra?

Előre is köszi!
Lehet hülyeséget mondok de én úgy emlékszem, hogy a könyvében is motul 5100at ajánlanak.
Sanyi, ha jársz erre.... A motor váltója aránylag nagyot csattan. Nagyon finoman lehet vele váltani, csak hallom menet közben..
De lehet, hogy csak nagyon csendes a motor?
Amelyik szimpi. Én személy szerint a Castrol-t nem erőltetném, bár biztos van olyan, akinek jók a tapasztalatai. Motul 5100 az jó, nekem most Valvoline van benne Sándor mesterünk jóvoltából!
De mit? Motul? Castrol?
10w40-est.
Sziasztok milyen olajat érdemes rakni az 650 SV be?
micsoda fejlődés
végre itt is működik a link bemásolás úgy ahogy mindenhol
bowdent sok helyen készitenek profi minöségben pl:http://www.bowdenszerviz.hu/
Köszi neked is! Barátnőm apja autószerelő, szokott netről rendelni, megkérdezem, hátha tud nagyker-áron :) Ha nem, akkor marad az e-bay. Utángyártottakkal szokott lenni gond?

Zoli32 -nek is köszönöm! Ha nem lesz más akkor megpróbálom ott is, bár biztos sokkal drágább, és valószínűleg ők is neten rendelik :)
2003-as 650 N bontódik! 70/6321-829
..és 7 literrel eljár, ha 100-nál nem nagyobb az utazó
Este néznék meg egyet platósban.Szerintem szívó mert 75 lovas.

Tehát lomha és tartós.Súly nem lesz nagyon rajta.