A gumi ZSÍR ÚJ ÁLLAPOTBAN VANNAK! Most akciós áron eladóak a bolti ár töredékéért!
A gumik még nem voltak felnin SOHA kivéve a ,,METZELER Sportec M3"
Postával, vagy futárral is megoldható a szállítás!
Ha a tankot felhajtod bele van ragasztva egy fehér matrica amin a színkód és minden egyéb rajta van. Én a georgedesign-nál csináltattam matricát, a teljes gyári matricaszett volt 6500, lakkozható... link
a karbis sv service manualjaban ha jol remlik de nem megkotes volt csak ajanlas, mindegy annyira nem fontos. Az viszont biztos, hogy sokkal szebben szolt motullal mint barmi massal, mar amikor szolt ;)
Minek a könyvében és melyik az a könyv?.... ...nincs "gyári" olaj csak viszkozitás megkötés, a gyártó tök mindegy a gyárnak mivel elvileg tudja mind amit kell.....csak nekünk nem jó mindenféle..... ..
Sanyi, ha jársz erre.... A motor váltója aránylag nagyot csattan. Nagyon finoman lehet vele váltani, csak hallom menet közben..
De lehet, hogy csak nagyon csendes a motor?
Amelyik szimpi. Én személy szerint a Castrol-t nem erőltetném, bár biztos van olyan, akinek jók a tapasztalatai. Motul 5100 az jó, nekem most Valvoline van benne Sándor mesterünk jóvoltából!
Köszi neked is! Barátnőm apja autószerelő, szokott netről rendelni, megkérdezem, hátha tud nagyker-áron :) Ha nem, akkor marad az e-bay. Utángyártottakkal szokott lenni gond?
Zoli32 -nek is köszönöm! Ha nem lesz más akkor megpróbálom ott is, bár biztos sokkal drágább, és valószínűleg ők is neten rendelik :)
Ha valakit érdekel tudok jó áron ÚJ MÁRKÁS MOTORGUMIKAT SV-re!
Első:
1db Dunlop Sportmax Mutant 120/70 ZR17 (55W)
1db Michelin Pilot Road 120/60 ZR17 (55W)
1db Dunlop Sportmax D207F 120/60 ZR17 (55W)
1db Bridgestone Slick 125/600 R17
Hátsó:
1db Dunlop Sportmax Touring D205 170/60 ZR17 (72W)
1db Dunlop TRAILMAX D607 150/70 R17 (69H)
1db Bridgestone Battlax BT 020R 170/60 R17 (72H)
1db METZELER - Sportec M3 170/60 ZR17
A gumi ZSÍR ÚJ ÁLLAPOTBAN VANNAK! Most akciós áron eladóak a bolti ár töredékéért!
A gumik még nem voltak felnin SOHA kivéve a ,,METZELER Sportec M3"
Postával, vagy futárral is megoldható a szállítás!