Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még tudtam belőle alkudni bőven, azért ilyen olcsó mert harley-t vesz a csávó és az alkalmi vétel, így ezt gyorsan el kell adnia.
A rendszámtartót külön kiemelte, hogy necces, nincs rajta prizma, így lehet belekötnek majd. Max veszek rá gyárit. Ha jól számolom, minden papírral, biztosítással, útiköltséggel együtt lesz 600 ba, úgyhogy valóban olcsó, de tüzetesen át fogom nézni. Szurkoljatok!
Még mindig várom a jelentkezést, hátha valaki a közelben lakik és ráér, és szeretne segíteni egy hozzáértő szempárral :)
Az fontos :)
köszi, megsasolom !
Üdv
Rendben,alszom rá egyet, és kereslek!Köszi
Olcsón adják. Ha jól néz ki és szép a hangja szerintem meg lehet venni..valamint fontos hogy ne húzzon semerre a motor.

A rendszámtartó viszont merész.. nem biztos hogy street legal ez így
Azt mondta h még most épp a korházban van (nem tudom h azért mert utasként ő is sérült, vagy éppen a kedves vásárlót kereste), és azon gondolkozik h mi lesz a motorral, felújítja e vagy eladja alkatrésznek....
nem irigylem
és mi a vélemény a másikról? Holnap megyek érte :)
Tippek, hogy mit nézzek meg alaposan?
Ja, szerintem is ez a menet. Összetörted, akkor abban a pillanatban meg is vetted
aztak****

remélem ott helyben írtak adásvételit...csóró eladó
Viszont holnap megyek ezért:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_n-601497
0
Ha esetleg van köztetek aki a közelben lakik és szeretne segíteni akkor Balatonbogláror a Full Gas-nál találkozunk 3-fél4 között a hirdetővel, szívesen várok bárkit aki segít megnézni a motort! :)
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, felhívtam a hirdetőt, sajnos már nem aktuális a dolog mert tegnap egy vásárló-jelölt összetörte... Pedig már holnap mentem volna megnézni..

A sárgát is megnéztem, de én 2004-es évjárattól nézelődök, mert injektorosat szeretnék venni. Jobban is tetszenek formára is. (Na nem mintha a régi nem tetszene :D) Érdemes egyébként 150-200 ezerrel többet adni egy 2004 esért?
Azt írja hogy gyáriak a gumik ... cserés nagyon gyorsan, hiába mély a minta. 11 évesek azok az abroncsok
Szia!
A lámpa mégis eladóvá vált, mivel a mai napig nem érkezett meg a vételára. amennyiben érdekel 11 000 Ft-ért eladom. Teljesen hibátlan, jó állapotú, E-jelzéssel, csak össze kell dugni a gyári csatival és működik.
Üdv: Szabi
Adatlapomon megtalálod a mail címemet. Írj rám és megbeszéljük a részleteket.
2011. január 3. 16:22
Szia!
Mégis csak aktuálissá vált a karok eladása, mivel egy ( Úriember) visszamondta. Szóval a karokért 5500 Ft-ot kérek. Olajos kuplunghoz való, alig használt.
Üdv: Szabi
a kuplung lammella érdekelne
helló a kuplung lamellák érdekelnének. Adj egy telefon számot felhívlak.
Én a KELOMOTOR-tól rendeltem kappa tanktatyót,asszem 18e volt,de igen jó,200 nál se akar leszakadni
A régi szegényem többször elmaradt
És egy csomó szesz belefér
Mese habbal
Vágom! A száram nekem is meg van!nem hagytam ott a románoknál!....
A krómozott szár tökéletes.
Két éve vettem, csak azóta mégegyszer eldőlt a motor.
Törött?Hmmm..azért elteszem az infót magamnak....köszi!Sosem lehet tudni!
Olyan kükröm van aminem törött a műanyag háza.
14ezer körül van az új.
Na ez az...minek?Mert megteheti!Van még mellette..vagyis volt még mellette egy pár gép otthon!Szeretik a motorozást..csak valahogy már nincs idejük..vagy tudom is én!Mindegy..én mindegyiket kipróbáltam...akkor legalább hajtva is voltak!:)
Meg kell nézni.
Még ha kicsit több is van benne akkor sem rossz.
Mérni kell egy kompressziót.