Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.270.000 km volt a Toyota Hiace-ban amit én hajtottam és elkezdett a vezérműtengelytől csattogni valami. Úgy döntöttük szét se szedjük és vettünk bele egy 300e km-es motort Többet kibír az a kocsi mint egy kamion
Ezt nem nézted még meg? Nekem ez tetszik a legjobb az eladó gépek közül.
Z750 mutatós km órája nem tetszik legyen az már digitális
Asszem eladósodás lesz a vége.
link
Ezt néztem meg a héten.
link
Tetszett a motor viselkedése, nem kell agyonforgatni. Ugyanazok a fékek vannak rajta mint az SV 650-en, mégis sokkal jobban fognak.
Csak a kinézetével nem vagyok teljesen kibékülve.
Sokat elmennek.
Apám használt egy szívódízel Toyota Hiace-et. 400ezer km-el cserélték le, gyakorlatilag hibátlan motorral.
Én meg nagyon törpölök egy transporter vásárlásán....................a tulaj szerint 200-at futott...................20 éves.......................muhaha.
nem biztos.Arra sincs garancia,hogy ha gyári volt a szűrő egy motorban azt nem fújkodták kompresszorral
Felraktak egy N-est és a tulaj saját bevallása azerint 5000-enként takarította.
Lehet, hogy van valami következménye 30000 km után.
én 1000-anként szoktam,de elvileg 2000-2500 km-enként kellene.
A sportszűrőt mlyen gyakran illik takarítani?
sajnos nincs képem róla
de minden méteren leesett az állunk,hatalmas élmény volt
YHJ Candy Napoleon Blue
Sziasztok nem találom SV 650s mocimon a szinkódot. A tankot felnyitottam, de nincs ott alul semmi matrica. 2006-os kék színű. Lejjebb van kép is róla.
vannak fotoid?megneznem szivesen, h mennyit valtozott...

most dugig volt turistakkal...Ebbol elnek meg az adoelkerulesbol, pardon ado "optimalizalasbol"...Konkretan ki van jelentve, h lehet penzt mosni, meg csalni, az allam nem vizsgalodik!
Persze, itt nem a kifli afa-ja utan be nem fizetett osszegekre kell gondolni
nem is tettem soha
Nem szabad leszólni a modenrnkori tömegmotort.
pocsék egy hely,93-ban még szökökut volt a tükör helyén,és belül is hasonlóan lepukkant kinézete volt ennek a lebujnak
...a gladiussal meg vsz egy vékony hangú motoros éppen házhoz ment szolgáltatni

Majd jövő héten.Visszafelé.
Útvonal lejjebb,esőkivédésre,ötlet?
Hallstatt és vidékén voltam 3 napot, de holnap már ülök is motorra. De nyugi! Minden nap figyellek
Affenének nem vagy ausztriában?
A tripla mindennél szebb Zoli!
Aztakurva.
Megkockáztatom hogy a triple bármelyik színben jobban néz ki.
Remélem vanyek még túrázik.
Franc akarja hogy leszóljon.
Megkockáztatom, fekete színben jobban néz ki mint egy SV 650