1.270.000 km volt a Toyota Hiace-ban amit én hajtottam és elkezdett a vezérműtengelytől csattogni valami. Úgy döntöttük szét se szedjük és vettünk bele egy 300e km-es motort Többet kibír az a kocsi mint egy kamion
Ezt néztem meg a héten. link
Tetszett a motor viselkedése, nem kell agyonforgatni. Ugyanazok a fékek vannak rajta mint az SV 650-en, mégis sokkal jobban fognak.
Csak a kinézetével nem vagyok teljesen kibékülve.
Én meg nagyon törpölök egy transporter vásárlásán....................a tulaj szerint 200-at futott...................20 éves.......................muhaha.
vannak fotoid?megneznem szivesen, h mennyit valtozott...
most dugig volt turistakkal...Ebbol elnek meg az adoelkerulesbol, pardon ado "optimalizalasbol"...Konkretan ki van jelentve, h lehet penzt mosni, meg csalni, az allam nem vizsgalodik!
Persze, itt nem a kifli afa-ja utan be nem fizetett osszegekre kell gondolni
pocsék egy hely,93-ban még szökökut volt a tükör helyén,és belül is hasonlóan lepukkant kinézete volt ennek a lebujnak
...a gladiussal meg vsz egy vékony hangú motoros éppen házhoz ment szolgáltatni
Z750 mutatós km órája nem tetszik
link
link
Tetszett a motor viselkedése, nem kell agyonforgatni. Ugyanazok a fékek vannak rajta mint az SV 650-en, mégis sokkal jobban fognak.
Csak a kinézetével nem vagyok teljesen kibékülve.
Apám használt egy szívódízel Toyota Hiace-et. 400ezer km-el cserélték le, gyakorlatilag hibátlan motorral.
Lehet, hogy van valami következménye 30000 km után.
de minden méteren leesett az állunk,hatalmas élmény volt
most dugig volt turistakkal...Ebbol elnek meg az adoelkerulesbol, pardon ado "optimalizalasbol"...Konkretan ki van jelentve, h lehet penzt mosni, meg csalni, az allam nem vizsgalodik!
Persze, itt nem a kifli afa-ja utan be nem fizetett osszegekre kell gondolni
...a gladiussal meg vsz egy vékony hangú motoros éppen házhoz ment szolgáltatni
Útvonal lejjebb,esőkivédésre,ötlet?
Remélem vanyek még túrázik.
Franc akarja hogy leszóljon.