Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerelőt nem tudok vinni sajnos..
A fékről azt mondta hogy nem karcos, a betétek még bőven jók, nem tudom, hogy gyáriak e.
A km óra jeladójával volt valami gubanc, 30e km-rel került hozzá egy éve, szar lett a jeladó és duplán számolt mindent, így igazából csak 40e körül van benne. A jeladót elvileg holnap cseréli ki és akkor már jó lesz amikor én megkapom.
Karcok vannak, a tankon is, meg a hátulján a kipufogó feletti idomon, ezt egy matrica takarja.
Telefonon jószándékú, őszinte embernek tűnt, remélem nem fogok csalódni.
Kicsit nehéz lesz kibírni, mert az A-s jogsim még nincs meg, most kezdődik majd a kresz tanfolyam :P Így a próbakör is csak kis utcákban lesz.(A1-em van, két év után lehetett volna különbözetit tenni, de persze ezt megszüntették idéntől, úgyhogy beszoptam és mehetek teljes árú A-ra)
Az lehet.
Szerintem ezek keréken mért adatok
Nem létezik hogy csak 60 Nm körüli.

nekem meg elég a bömös nyomatéka:link

egy hete próbáltam egy tdm-et,a blokkja elég lenne,de a többi nem fogott meg,jó volt visszaülni a bömösre
Alapjában ja.
De a váznyak kicseszett gyengére sikerált.
Neked nem lesz gondod de ha egy aprónál nagyobbat borulsz vagy beakad az eleje dobhatod ki a komplett motort.
Ott ahol az SV-t egy teló/felni cserével talpraállítod simán nyaktörött lesz.
Nem mondtam, hogy meg is veszem.
A Sanyi szerint el van találva.
Továbbra is az SV 1000 N a favorit.
Felőlem.

Beszélj sanyival a GSR-ről.
Én is tudok ilyet rajzolni Paint-el.
Had cukkoljam már egy kicsit.
Vártam a visszavágást.
Egy 650-es SV után ne 600-as gsr-t vegyél! Bár biztos jobb lesz... de nem annyival mint várod.
Na nem írkálok többet, reggel elmentem ausztriázni 3-4 napra
pl nyomaték lentröl?!?
Gondoltam.
Egyszerűbb bevitetni egy szervízbe ami független.
kép alapján még jó is lehet
keress karcolásnyomokat
féktárcsa ha jól látom alig kopott,ez alapján nem hajtották(ha a betét még gyári akkor pláne)
km miatt meg ne aggódj,ha gondos gazdája van,100eKm körül esetleg kell neki egy kuplung,és mehet tovább
szerelöt-hozzáértöt vigyél (inkább fizess egy ötezrest egy órára,mint késöbb a többszörösét javitásra)
Ha te mondod.
Minden szempontból jobb, mint a Tripla.
Te tudod.
Holnap GÉJESERT nézek.
Bár visszagondolva megérte.
Türelmetlen vótá.
Híjnye de olcsón adtam az én K6-osomat tvaly 680-é.