Ez nem is lenne rossz, csak én szegedi vagyok...
Amúgy itt hirdetett valaki SV bontásból alkatrészeket, onnan már érkezik is a bowden, remélem valóban kifogástalan állapotú.
Azért köszönöm, elrakom a hasznos oldalak közé!
Csak annyit hogy a szomszéd asztalosnak az van amióta ide költöztek idestova hmmm tizenakárhány éve.
1 motorcsere volt neki vagy general meg 1 teljes fényezés javításokkal... azt mondja soha nem akarja eladni a szíve csücske! Alatta fog szétesni. nem is szereti ha más vezeti :D
Foglalkozik a franc...............ez tuti építésivállalkozóé és megkerülte már 4x a földet.
Ha kibir 2 évet úgy hogy nem esik atomokra................tehát valami elromlik megcsinálom megy tovább akkor már megérte.
Nem illúziókban élek..............20 éves.
Ilyen árkategóriában nem ezt nézzük.
A kaszni legalább csak picit a sarkokban csipás
Ponyva viszont kéne rá gyorsan valami olcsó 210 magas.
Amúgy itt hirdetett valaki SV bontásból alkatrészeket, onnan már érkezik is a bowden, remélem valóban kifogástalan állapotú.
Azért köszönöm, elrakom a hasznos oldalak közé!
Ide írj: tak.gab@citromail.hu
1 motorcsere volt neki vagy general meg 1 teljes fényezés javításokkal... azt mondja soha nem akarja eladni a szíve csücske! Alatta fog szétesni. nem is szereti ha más vezeti :D
Istenkirály! Lakóautót belőle! :)
Állítólag a régi farmotoros T3? tán az egyszerű mint a faék! :)
Írtam e-mailt múltkor. Tudsz árat írni rá? Illetve megbízható a gyári átírása, vagy inkább power commander?
Köszi!
Ha kibir 2 évet úgy hogy nem esik atomokra................tehát valami elromlik megcsinálom megy tovább akkor már megérte.
Nem illúziókban élek..............20 éves.
Ilyen árkategóriában nem ezt nézzük.
A kaszni legalább csak picit a sarkokban csipás
Ponyva viszont kéne rá gyorsan valami olcsó 210 magas.
Nekünk még megvan a Bora.. már több mint 525 van benne...számottevő motorikus baja még nem volt, pedig ez egy "fosadék(nak kikiáltott)" pédétédéí
Felhívtam már, lenne mit költeni kapásból pl. gumik. Meg a gyári dobjai sincsenek meg.
Marad egy fosadék T4-es platóval..................kis igények,kis elvárás.