Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elsőkerék,bal oldal,teló és a kerék közt van átszúrva rajta a tengely.
Ha a km óra folyamatosan 0 km/h-t órát mutat gondlom jeladó problémája van(?).. házilag hozzáférhető vagy szerviz?
A mostani ido motorra a legjobb.Kar hogy harom hete csak nezem.
Ez nem is lenne rossz, csak én szegedi vagyok...
Amúgy itt hirdetett valaki SV bontásból alkatrészeket, onnan már érkezik is a bowden, remélem valóban kifogástalan állapotú.
Azért köszönöm, elrakom a hasznos oldalak közé!
Itthon döglünk :( Ez nagyon nem motoros idő
Helló Öccs. Jó lenne beszélni, azt sem tudom élsz-e vagy halsz
Ide írj: tak.gab@citromail.hu
Vegyél T100-ast, mindenhol elmegy vagy T1000-et ami lehet, hopgy megöl, de nagyon állat...
T4.
Csak annyit hogy a szomszéd asztalosnak az van amióta ide költöztek idestova hmmm tizenakárhány éve.
1 motorcsere volt neki vagy general meg 1 teljes fényezés javításokkal... azt mondja soha nem akarja eladni a szíve csücske! Alatta fog szétesni. nem is szereti ha más vezeti :D
A terrorista busz
Istenkirály! Lakóautót belőle! :)
Állítólag a régi farmotoros T3? tán az egyszerű mint a faék! :)
Én nem mentem.....................a gép jött.
hát ha a gép nem megy hozzá...úúúú, de jó is az izgalom, mikor tudod hogy pár óra és mész a gépért
dozer,akkor holnap mész a gépér ugye
21.-e után kiderül.Addig énis meg az eladó is elfoglaltak vagyunk. Ha nem válik be annyiért elpattintom amennyiért vettem.
Holnap ha pestre érek akkor felhívlak jó? 9-óra felé?
Nem válaszoltam?....ezek szerint nyilván nem ...teló nem játszik?....sokat kellene írni ....
Helló!

Írtam e-mailt múltkor. Tudsz árat írni rá? Illetve megbízható a gyári átírása, vagy inkább power commander?
Köszi!
Ténylg igénytelen jó kis autók azok...csak hengerfejes szokott lenni ha emelkedőnek nagyon meghajtod, erre kell figyelni és annyi....
Foglalkozik a franc...............ez tuti építésivállalkozóé és megkerülte már 4x a földet.
Ha kibir 2 évet úgy hogy nem esik atomokra................tehát valami elromlik megcsinálom megy tovább akkor már megérte.
Nem illúziókban élek..............20 éves.
Ilyen árkategóriában nem ezt nézzük.
A kaszni legalább csak picit a sarkokban csipás
Ponyva viszont kéne rá gyorsan valami olcsó 210 magas.
Szerintem ne foglalkozz a kilométerrel. Ha nem egy kőműves brigád használta, fittipaldival a volánnál nagy baja nem lehet.

Nekünk még megvan a Bora.. már több mint 525 van benne...számottevő motorikus baja még nem volt, pedig ez egy "fosadék(nak kikiáltott)" pédétédéí
Az nekem van olcsóért.
Nem rossz, csak sok a műanyag.
Felhívtam már, lenne mit költeni kapásból pl. gumik. Meg a gyári dobjai sincsenek meg.
Túl magas a plató..............mivagyokén?Szuprmen hogy fellököm a hódba azokat a szarokat.

Marad egy fosadék T4-es platóval..................kis igények,kis elvárás.
Ha erre kell vegyél egy ZIL-t V8 benya
Csak nem fér bele 3db 160x200-as franciaágy.