Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ilyen tényleg jobban jár ha 2 kilóért nyaranta bérel egy DL-t bulis nyaralásra.
Ha még azt is hozzá adjuk hogy nemcsak hogy áll a motorban a pénz, de annak a pénznek így nemhogy hozama sincs,hanem még évről évre kevesebbet ér a motor. A végén lehet hogy simán akkora a veszteség mint a motor teljes ára volt..
Jobban járnánk az ünnepnaposok ha eladnák.

Nem kifejezetten reális hogy 4-5-6 évig 1000 Km ért áll a teljes motor ára .
Reális ha eladja 2. 1000 Km es év után.
Bocsánat telefonról vagyok lemaradt egy mondat.
Ameddig újdonság volt addig ment vele azt most már évek óta tényleg csak ünnep napokon veszi elő
Ismerős 2003 as motorjában 20000km van. Idén még szinte elő sem vette mert melózik építkezik meg ott a család.Nem az hogy nem telik neki már rá hanem ideje nincs
Kár hogy nem vagyok otthol
Mutattam volna pár jó helyet
Tisztelt SV tulajok. Szeretett motorom eladását követően még mindig eladó a hátsó lámpám és találtam a garázsban egy gyári SV kormányt is. Motoron még nem volt, eredeti. Suzuki, márkakereskedésből vásárolt, meg van az eredeti zacsija is. Anno szerettem volna színtereztetni és azt akartam, hogy maradjon egy eredeti is. Közben eladtam a vasat, így megmaradt. Most eladó!
hová mentek?
Megyünk a balatonra sátrazni.....remélem nem fog esni...
Nem olvastam, de az elég durva...

Amúgy megvettem ma a gépet :) nemrég értünk haza, nagyon király! Majd teszek fel képet is.
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek, biztos lesz még kérdésem, mesélnivalóm!
Még leszervezheted.
20-asét láttam szállást.

Onnan mehetsz tovább.Egyedül.
Ha akarsz.
Fényezés után rögtön lekaptad?

Én nem kasznisműhely előtt fényképeznék matrica nélkül.
Sziasztok! Eladó 2007-es jó állapotú SV650 S!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s-6042750
Pontosítok.

Lallernek nem sikerül szerveznie össze így egyedül megy.
nem egyedül szeret, hanem nem sikerült semmit összeszervezni
Zolinak
Laller egyedul szeret turazni.
Halihó Laller :) örülök hogy látok régi ismerősöket :) Sajnálom hogy neked sem jó, eddig ketten megyünk valakivel, jó lett volna ha többen vagyunk az utolsó túrámra, no mind1 így alakult, azért remélem jó lesz :)
Gyári,amerikából rendeltem.Eladó.15e-ért.
Hi itt tartok valahol en is jövő héten áll őssze gép egés jó kis naked nekem:) bike lett belőle felforditott telok 320 as tarcsak radialis feknyergek mt03 első lámpa stb stb fincsi lesz nagyon varom mar:) Kepek jövő hétvégén:)
helló
Néztem a képet és érdeklődnék,hogy a nyereg tartó konzol milyen, esetleg házi? Fék átalakításba vagyok és érdekelne honnan szerezhető be. Nekem is ilyen 4 dugos tocico van amit felakarok rakni.
üdv
Ez szép
13-tól kaptam szabit, az előtt esélytelen sajnos
Keress kontakt hibát...