Rendben! A téli időszak úgyis eléggé csekély szóval olyan November Decemberre teszem a vásárlást mikor még egy kicsit lejjebb mennek az árak és majd alaposan körbenézek
Maximum ha valakinek eladási szándékában van vagy tud megbízhatót jó forrásból akkor meghallgatom szívesen az ajánlatot
Általános állapotra.
Ne legyen lelakott eleve vérestorkú példány.
Talán a fesszab a tipushiba de arra nem tudsz vásárlás közben max rámérni.
Érdemes egy kompressziót nézni ha nagyon pro akarsz lenni.
5 kilo körül már van kellemes régi karbis.
Értem.
És SV 650-nél mit kell figyelembe venni állapot terén vagy mire kell oda figyelni vásárlás terén? Csak mert a téli időszakban szeretnék beruházni egyre :) és eléggé komolyak a szándékaim szóval nem feleslegesen kérdezek :)
Olyan 500 e körül milyeneket lehet kapni vagy találni?
Más hengerek más alkatrészek,belpiacos,kurvára kevés van belőle ezért csak rendelésre van alkatrész,és azok sem a legjobbak lehetnek,gyenge mint a harmat,kinövöd hamar nem tudsz tőle szabadulni,öregek már.
Vegyél 650-est.
Nehéz alkatrész ellátás(inkább nincs) na meg ez belpiacos volt valószínűleg és nagy eséllyel rendesen meghajtott....nem tudom mennyi az ára, de ha ugyanannyiért vagy kicsivel többért kapsz 650-et akkor inkább azt...
Sziasztok!
Egy apró kérdésem lenne :)
SV 400-t szeretnék venni és nem találok sehol sem hozzá fórumot vagy tesztet hogy teljesebb legyen a kép róla .
Érdekelne hogy mennyiben tér el a nagyobbaktól mint pl: 650 vagy 1000 -től?
Előre is köszönet a segítségért :)
Gyáriak a dobok így nincs olyan sárkányos hangja.De tudod mit nem olyan rossz így se.Nem költök dobokra.A 650 után persze érezhető a különbség de hangsúlyozom,a 650 sem elhanyagolható nagyon jókat motoroztam vele ,imádtam!
Ma tették fel.
link
Akkor majd írj ha úgy érzed :)
Mondom október végével kezdek jobban kutakodni most ég csak szemezek :)
De hát addig még sok víz lefolyik a Dunán, meglátjuk..
Maximum ha valakinek eladási szándékában van vagy tud megbízhatót jó forrásból akkor meghallgatom szívesen az ajánlatot
Ne legyen lelakott eleve vérestorkú példány.
Talán a fesszab a tipushiba de arra nem tudsz vásárlás közben max rámérni.
Érdemes egy kompressziót nézni ha nagyon pro akarsz lenni.
5 kilo körül már van kellemes régi karbis.
de légy figyelmes és válogatós, mert van választék!
És SV 650-nél mit kell figyelembe venni állapot terén vagy mire kell oda figyelni vásárlás terén? Csak mert a téli időszakban szeretnék beruházni egyre :) és eléggé komolyak a szándékaim szóval nem feleslegesen kérdezek :)
Olyan 500 e körül milyeneket lehet kapni vagy találni?
Áránybúl.
Vegyél 650-est.
Amúgy számszerint egyezik.
Nem biztos hogy be mernék hozzátok éjjel menni az udvarra
Egy apró kérdésem lenne :)
SV 400-t szeretnék venni és nem találok sehol sem hozzá fórumot vagy tesztet hogy teljesebb legyen a kép róla .
Érdekelne hogy mennyiben tér el a nagyobbaktól mint pl: 650 vagy 1000 -től?
Előre is köszönet a segítségért :)
Küldtem neked üzenetet,de nem írtál vissza,vagy lehet új a számod
Szép egy pacsirta vagy
Na akkor írok az emiledre
Képzelem milyen bika lehet a 650 es után.
Én speciel megveszek az ezres hangjától