Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátsó ülés alatt kellene lennie
üdv!
hova rejtették el a szerszámkészletet?
mondhatni kettes fokozatba kapcsoltad a vibrátorodat
Értem , akkor maradok ennél a típusnál csak majd találjak valami jót :) amúgy a képet nem találtam meg majd segíthetnél
A rázás nem a megfelelő kifejezés.Inkább rezonál!
Írtad?...bocs nem vettem észre és kösz az utánajárást!
Ezt mondtam..................nem éreztem különbséget rázásban a 650 és az ezres közt.
Legközelebb meg csakazértis megpróbálok 270-el grasszálni................hátha készül valami profi pikcsör.

A feszítő meg az amcsi cikkszám szerint dosztugyanaz írtam is.

És kipróbáltam a BT 016-ot................hátt elég fosadék..............simán arrábbjött alattam is a megszokott körforgóban.
Ráz a fenét, illetve nyilván jobban mint egy sor3-4, de nem jobban mint a 650..... .......,de mivel azért nem egy kisfordulatú gép mint pl. a csoppik azért forgatni is kell ha erőt akar az ember....

....a feszítőre találtál valami utalást?
Áh értem..................200 felett ráz.................de ha szigetelt kesztűt húzok akkoris?
Nekem van már tippem de csak várni kellett míg magától megszólal

76141. hozzászólás

Bár svájcban nem szabad gyorsan hajtani tudtommal
200-nál tovább én se húztam el neki!
Nincs ezzel semmi gond csak Zoli és Roli nem próbálták igazán hanem csak mentek vele......húzni kellett volna, bár jobb, hogy nem tették legalább nem jött fotó...
Beruháztam egy GoPro Hero2-re. Nagyon patent cucc.

http://youtu.be/xtzAVhwPcGU
A nagy SV is liter alatti, 997 ccm.
karbis durvabb...injektoros finomabb...

de szerintem liter alatt ugysincs elet vagyis mindegy mennyi lo legyen csak jo sok

az az erzes, mikor a 13C-ban a sportgumit elforgatja a nyomatek...az megfizethetetlen
ma nem birtam tovabb....4000km utan kivettem a szukitot...mintha fellelegzett volna a vas...ahhh...es ez a duborgo hang...

kurvara fostam, mikor beroffent a lakotelep aljaban, h kihivjak a TEK-et

de egyelore ok, pedig mentem el rendorkocsik mellett...Video kesobb...

ez a hang...
Holnap rácsörgök.
Én 500 ért vettem a 2004 -esemet, egy kicsivel visszább van róla kép is, szerintem megérte :)
az udvarra simán bemehetsz, Maya velem alszik az ágyban :)
Jah bocs, az udvarra se, kint van egy kaukázusi és egy boxer :)
repülj rá a 3.kerületi gépre Roli!
Csak köbcentiben.
Vedd meg az ezrest.dozerturan lenyomtok kobcentiben.
Akkor:
Akkor ki kéne nyírnom téged.
Csak elmondanám.