Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha szívódízel, akkor kb szétüthetetlen. Tavaly előtt vettek ismerősék egy nagyon olcsó, kissé lelakott 9 ülésest, kereskedőtől, ami akkor volt 14 éves, és óra szerint csak 220 ezer volt benne (a valóságban kb a háromszorosa lehetett az igaz..talán) . Mindenki legnagyobb meglepetésére 2 év alatt még nem volt baja. Csak olajcsere 10-15k kilométer között.

Utánfutóval gyenge, de a 120-at azért tartja, csak lassan éri el, de nagyon, üresen viszont egész kellemesen megy
Valakinek T4 transzporterrel tapasztalata?
1,9 dízel.
Rákérdeznék kereskedésre.
Én is ebay-t használom és ahogy írta Paragraf én is a németet (de) illetve az angolt (co.uk) használom. A .com az az amerikai ott főleg amcsi kereskedők vannak ez által onnan kicsit sok a szállítási ktg, használd inkább az első kettőt.
Igen kuplungom kiemel rendesen. Nincs érdekes hangja, kivéve üresben kicsit szól, ha kuplung kivan engedve, de ezt úgytudom minden sv csinálja.
Hello.
Velem többször is előfordult az általad említett probléma.
Az egyesbe berakást passzolom, velem is előfordult többször is, lámpánál. Ezért például nem járok Pesten, mert ott csinálja legtöbbször (lámpánál megállás, állandó váltogatás stb).
Az ötödik és hatodik között is néha üreset találok, de az szerintem azért van meg nem túl határozott a váltásom (bár ez hülyeség, mert akkor 2-3,3-4,4-5 közt is lenne), de van egy olyan elméletem is, hogy akkor amikor ötből hatba váltok, akkor a hatodik után (amikor váltanál fel hatból hétbe, de nem engedi mert ott van egy ütközőellenállás) ebben az ütköző ellenállásban megütközik és nem jól ejti vissza a kart a hatodik sebességbe és ezért üreset találok. Nekem 2003-as évjáratú N-es gépem van.
Érdekesség: alább hagy a hibázás valószínűsége, ha frissen cserélem az olajat (én sem értem), 10w-40 van benne.

Üdv,
Ezt az alkatrészt leginkább márkakerskedésben nézd meg..............4 éve 23e-ért vettem.
kuplungod kiemel rendesen?
Sziasztok!

Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy néha a váltóm csinál olyanokat hogy az egyes fokozatot igen nehezen veszi, sőt van mikor 5 ből 6 ba váltás közben közötte marad, tehát mintha üres fokozat lenne, de ha rápöccintek kicsit akkor beveszi. Olaj 3000km-e volt cserélve, van bent bőven. Ez esetleg típus hiba? Vagy kezd szétmenni a váltóm? :S

Ez egy 2004 es már injektoros 650S.

Előre is köszi a válaszokat.
Köszönöm szépen!
Hali!

Én személy szerint az ebay-t szoktam vizslatni, onnan van a kormány átalakító szettem (de azt itthon is kapni olcsóért). Általában a ".co.uk" és a ".de" oldalakon szoktam szertenézni, illetve ott van még a ".com" ami sokszor dob globál találatokat is.

Itthoni oldalak esetén meg a racing-bazar.hu-n szoktam körülnézni, illetve itt a fórumon is időről-időre felbukkanhat olyan alkatrész amire éppen szükséged lehet.

Ha más tud még ilyen hasznos odalakat, egészítse ki az listámat .
Na volt ma egy kis bólya-pálya gyakorlás, elszakadt a kuplung bovden. "Szerencsére" már meg volt kókányolva mert nem az a forrasztott kis bogyó volt a végén ( a kuplung kar felől) hanem egy (nem tudom hogy hívják) két csavarból és egy üreges fémből álló izé. Azt hiszem az elektromos kábeleket szokták vele összekötni. Kis állítgatás után vissza tudtuk kókányolni (muszáj, mert munkahelyemen vagyok és reggel viszem eredetiség vizsgálatra)
A kérdésem az lenne, hogy ti honnan szoktatok alkatrészeket beszerezni? Ha netről akkor honnan pontosan?
Akkor lenne egy másik kérdésem: Van valakinek eladó első fényszóró köré segédkeret, amivel a dőlésszöget tudjuk állítani?

Erre gondoltam:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akam...

Erről a képről konkrétan a lámpa körül futó vascső szerkezetre gondoltam.

Üdv,
sziasztok!
Plexi ügyben kérnék véleményeket.
N-es motorra ki milyen plexit használ? Érdekelne, hogy milyen magas az illető és hogy milyen tempóig megfelelő a szélvédelem.
Én valami ilyesmire gondoltam:
link
vagy
link
Köszi
Bele...hívj...
8mm-s lapka kell hozzá. Mi baja lenne egy prox lapkával? A tömítés egy profilos gumi, számtalanszor használható. Jótanácsom, hogy ne állj neki otthon, amíg nem vagy 100%ig biztos a dolgodban, mert a 360+90° forgatásnál is izzadni fog a homlokod. Rossz utána a motor előtt pingvinezni. Egyébként a siklócsapágyakra mindig kell olajat tenni szerelésnél és érdemes a vezérműtengely lánckerekének furatain keresztül rögzíteni a láncot gyorskötegelővel a feszítő visszaszerelése előtt. Ha csináltatod a motort, ajánlom hogy takaríttasd ki a pair szelepet is a szelepfedélben, nekem brutálisan le volt kormolódva.
Jaám...............próbáltam................160-nál a saját lábszőröm csapkodott halálra.
fogyasztásra meg megoldás hogy motorral intézz mindent, rövidgatya-poló sportmotorruhában,100 fölött már csip a csapkodó ruha,90es tempóval meg kijön a 3 literes fogyasztás
...igy fel tudsz ajánlani a kifogyottbenzinnel utszélén pihenö ismerösödnek egy kis benzint
más
teljesen
Nem.Pont ezaz.
Akkor az 1000es blokkja simán passzol a 650esbe?
Nagyobb a blokk.
Sziasztok!
Tudja vki h pontosan mi a különbség a 650es és az 1000es SV váza között?
Nem.
De ez van.
Bukok többet is.
Kicsit besűrűsödött az elmúlt 2 hónap.
Akkor a héten már minimum 20 percet buktál.......érdemes?