Szerintem nem kell megijedned...gondolom simán csak slusszolt egyet! Ez előfordul a V2-nél!Nem szereti a hirtelen gázadást...nem sor4! Néha ..ha én is oda köszönök valakinek....tüsszent egyet!Attól nincs baja!
Van egy eladó kuplungkosaram sv 1000-hez + tű görgős kosár. Bontóból vettem 2005-ös sv-hez, de mire kicseréltük volna eladtam a motort.
Ár: 35000 Ft + posta
Tel: 06302825439
Sziasztok! Még ujj sv 650 tulaj vagyok :) Olyan kérdésem lenne, hogy eddig kétszer csinált olyat a vas, hogy vissza váltás előtt húztam egy kisebb gázfröccsöt és olyan mintha kihagyott volna a gyújtás vagy valami ilyesmi, gázfröccsre nem volt hangja csak egy hasonló kattanás mint mikor ráadom a gyújtást. Mi csinálhatja ezt ? Hozzáteszem menet közben semmi probléma, nem dadog megy rendesen, nincs semmi plusz hang! Remélem semmi nagy probléma! Válaszotok előre is köszi! Üdv
nem kötekedni akarok, de a hajtűkanyarban inkább 40 mint 60 de még inkább annyi sem. ne akkor nézd az órát amikor beesel a kanyarba vagy éppen kijöttél, de jobb ha kanyar közben sem nézed tegyél fel egy gps loggert vagy kérd meg barátosnét hogy figyelje az órát, jó lesz az a tempó 20-40 km/h-nak is.
nem kell irigykedve hulyesegeket irni...Eddig se ert le semmim, max. a 46os csukam...A hajtukanyarban max. 40-60 a sebessegem, amit szarnak itelek meg...De mar nem felek donteni...
Ja es az en 76 kilomat piccit konnyebben keveseebb benzinbol is fel tudja ugyanoda gyorsitani a vas
Ja es ha emlekszel, sokaig anyaztam, h nem is hasitok, megis 8 korul evett...Tudni kell banni a gaz-fek karokkal...Pl. kanyar elott motorfek es nem pedig huzok az elso feket mint okor...Lenduletbol motorozni a kanyarokban, nem pedig fek fek fek, mire ugy beesel a kanyarba, h aztan koppig huzod a gaz, mire felgyorsul megint...
Probalj meg egyre nagyobb kanyartempot menni.Keresd azt az ivet, ami a leheto legnagyobb, de erinti a kanyar kozepet.Ezen fogsz tudni a leggyorsabban menni.
Tudom mirol beszelek, 4000 lesz a vasban, ebbol 500m volt egyenes.5 szerpentin kezdodik a haz elott szinte.
Es ha lattad volna, hogy ment az elso par gurulas, fetrengve fognad a hasad a rohogestol.
Ja es vagy vege lesz a nyarnak, vagy benne leszek a hirekben
A fogyasztashoz annyit meg, hogy rengeteg fugg a legszuro-ecu-dobok szentharomsagtol.
Kivettem a szukitoket, megjott a hangja, szerintem az ereje is alsobb tartomanyban (huzom es, megy mig a szuktovel inkabb visitott csak), K&N 2000km-enkent mosva...
Ja, es ebben a 6L-s fogyasztasban benne volt 160koruli tempo is, amiert itt megolnek ha meglatnak...
Biztos a martin dob a tuning lelke. Poénból fel lehetne hívni és megkérdezni mitől lett a majd +30 LE? Nyilván gondolom meg lehetne oldani, de anyagilag nem érné meg.
Vicces mert inkább egyedül eszik sokat....................túrán inkább csak 5,5-et.Nem sietek,hosszabb a táv és egyenletesebb a gázkezelés.
Mostanában ahogy néztem a rögzített adatokat a műszerfalon 171 volt a sebességnél és 7,1 a fogyasztásnál.
Nem kéne így mennem de a 8-9 perces beérés máshogy nem megy.
Kedden kiderül mit művelek nyugis-civilizált körülmények közt.
Amikor nem sieek és nem ismerős az út minden métere.
Ahogy Duffy is írta, ez nálam is előfordul néha, sőt van h le is áll.
Te már a sokadik SV s vagy akitől ezt hallom, no para!
20-40Az kizárt...1esbe soha nem váltok be, csak ha 8m-nél kisebb a hajtű fordulóköre.
CSináltam egy vidit, meg is vágom.
Üdv: Szabi
Ár: 35000 Ft + posta
Tel: 06302825439
nem kell irigykedve hulyesegeket irni...Eddig se ert le semmim, max. a 46os csukam...A hajtukanyarban max. 40-60 a sebessegem, amit szarnak itelek meg...De mar nem felek donteni...
Ja es az en 76 kilomat piccit konnyebben keveseebb benzinbol is fel tudja ugyanoda gyorsitani a vas
Ja es ha emlekszel, sokaig anyaztam, h nem is hasitok, megis 8 korul evett...Tudni kell banni a gaz-fek karokkal...Pl. kanyar elott motorfek es nem pedig huzok az elso feket mint okor...Lenduletbol motorozni a kanyarokban, nem pedig fek fek fek, mire ugy beesel a kanyarba, h aztan koppig huzod a gaz, mire felgyorsul megint...
Probalj meg egyre nagyobb kanyartempot menni.Keresd azt az ivet, ami a leheto legnagyobb, de erinti a kanyar kozepet.Ezen fogsz tudni a leggyorsabban menni.
Tudom mirol beszelek, 4000 lesz a vasban, ebbol 500m volt egyenes.5 szerpentin kezdodik a haz elott szinte.
Es ha lattad volna, hogy ment az elso par gurulas, fetrengve fognad a hasad a rohogestol.
Ja es vagy vege lesz a nyarnak, vagy benne leszek a hirekben
A fogyasztashoz annyit meg, hogy rengeteg fugg a legszuro-ecu-dobok szentharomsagtol.
Kivettem a szukitoket, megjott a hangja, szerintem az ereje is alsobb tartomanyban (huzom es, megy mig a szuktovel inkabb visitott csak), K&N 2000km-enkent mosva...
Ja, es ebben a 6L-s fogyasztasban benne volt 160koruli tempo is, amiert itt megolnek ha meglatnak...
http://aprod.hu/hirdetes/suzuk...
Nekem fogyasztásban,eddig 14-liter volt a rekord
Igen szürcsöl
Mostanában ahogy néztem a rögzített adatokat a műszerfalon 171 volt a sebességnél és 7,1 a fogyasztásnál.
Nem kéne így mennem de a 8-9 perces beérés máshogy nem megy.
Kedden kiderül mit művelek nyugis-civilizált körülmények közt.
Amikor nem sieek és nem ismerős az út minden métere.