Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért nem ártana megnézetni....nem természetes jelenség ez egy motornál...
Nekem csak akkor allt le mikor nem huztam gazt elindulaskor.De az alapjarat emeles segitett meg megtanultam hogy indulaskor gazt kell huzni.
Heló!
Ahogy Duffy is írta, ez nálam is előfordul néha, sőt van h le is áll.
Te már a sokadik SV s vagy akitől ezt hallom, no para!
Szerintem nem kell megijedned...gondolom simán csak slusszolt egyet! Ez előfordul a V2-nél!Nem szereti a hirtelen gázadást...nem sor4! Néha ..ha én is oda köszönök valakinek....tüsszent egyet!Attól nincs baja!
a gopro lesz a barátunk!

20-40Az kizárt...1esbe soha nem váltok be, csak ha 8m-nél kisebb a hajtű fordulóköre.

CSináltam egy vidit, meg is vágom.
Köszi, kecsegtető ajánlat, de most fontosabb dolgokra kell a pénz!
Ebben az árban a posta költséget is vállalom, ha ez számít valamit.
Üdv: Szabi
Van egy eladó kuplungkosaram sv 1000-hez + tű görgős kosár. Bontóból vettem 2005-ös sv-hez, de mire kicseréltük volna eladtam a motort.
Ár: 35000 Ft + posta
Tel: 06302825439
Erre én is kíváncsi lennék....nekem is csinálta már.
Sziasztok! Még ujj sv 650 tulaj vagyok :) Olyan kérdésem lenne, hogy eddig kétszer csinált olyat a vas, hogy vissza váltás előtt húztam egy kisebb gázfröccsöt és olyan mintha kihagyott volna a gyújtás vagy valami ilyesmi, gázfröccsre nem volt hangja csak egy hasonló kattanás mint mikor ráadom a gyújtást. Mi csinálhatja ezt ? Hozzáteszem menet közben semmi probléma, nem dadog megy rendesen, nincs semmi plusz hang! Remélem semmi nagy probléma! Válaszotok előre is köszi! Üdv
nem kötekedni akarok, de a hajtűkanyarban inkább 40 mint 60 de még inkább annyi sem. ne akkor nézd az órát amikor beesel a kanyarba vagy éppen kijöttél, de jobb ha kanyar közben sem nézed tegyél fel egy gps loggert vagy kérd meg barátosnét hogy figyelje az órát, jó lesz az a tempó 20-40 km/h-nak is.
es relax
vmit szarul csinalsz

nem kell irigykedve hulyesegeket irni...Eddig se ert le semmim, max. a 46os csukam...A hajtukanyarban max. 40-60 a sebessegem, amit szarnak itelek meg...De mar nem felek donteni...

Ja es az en 76 kilomat piccit konnyebben keveseebb benzinbol is fel tudja ugyanoda gyorsitani a vas

Ja es ha emlekszel, sokaig anyaztam, h nem is hasitok, megis 8 korul evett...Tudni kell banni a gaz-fek karokkal...Pl. kanyar elott motorfek es nem pedig huzok az elso feket mint okor...Lenduletbol motorozni a kanyarokban, nem pedig fek fek fek, mire ugy beesel a kanyarba, h aztan koppig huzod a gaz, mire felgyorsul megint...

Probalj meg egyre nagyobb kanyartempot menni.Keresd azt az ivet, ami a leheto legnagyobb, de erinti a kanyar kozepet.Ezen fogsz tudni a leggyorsabban menni.

Tudom mirol beszelek, 4000 lesz a vasban, ebbol 500m volt egyenes.5 szerpentin kezdodik a haz elott szinte.

Es ha lattad volna, hogy ment az elso par gurulas, fetrengve fognad a hasad a rohogestol.

Ja es vagy vege lesz a nyarnak, vagy benne leszek a hirekben

A fogyasztashoz annyit meg, hogy rengeteg fugg a legszuro-ecu-dobok szentharomsagtol.

Kivettem a szukitoket, megjott a hangja, szerintem az ereje is alsobb tartomanyban (huzom es, megy mig a szuktovel inkabb visitott csak), K&N 2000km-enkent mosva...
Ja, es ebben a 6L-s fogyasztasban benne volt 160koruli tempo is, amiert itt megolnek ha meglatnak...
Biztos a martin dob a tuning lelke. Poénból fel lehetne hívni és megkérdezni mitől lett a majd +30 LE? Nyilván gondolom meg lehetne oldani, de anyagilag nem érné meg.
Kizárt...
Nagy tempónál az enyém is benzintemető
Nekem fogyasztásban,eddig 14-liter volt a rekord
Igen szürcsöl
ja................ez van.
ha mennél 130-al kevesebbet fogyasztanál és 2 percel később érnél be és nagyobb az esély a túlélésre is...
Vicces mert inkább egyedül eszik sokat....................túrán inkább csak 5,5-et.Nem sietek,hosszabb a táv és egyenletesebb a gázkezelés.
Mostanában ahogy néztem a rögzített adatokat a műszerfalon 171 volt a sebességnél és 7,1 a fogyasztásnál.
Nem kéne így mennem de a 8-9 perces beérés máshogy nem megy.
Kedden kiderül mit művelek nyugis-civilizált körülmények közt.
Amikor nem sieek és nem ismerős az út minden métere.
*szürcsölt
Az SV-d is elég jól szürcsült.
Csak papíron annyi...
Kerepesen még civilizált vagyok...............70-80 és rohadt sok sasolás a parkoló ótókon.
..hogy tényleg 25 kilowattos, és csak 160-at megy