Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a bukócsőig dől utána mint a zátonyra feküdt tanker..................várja a mentést.
Menet közben burkolt úton szerintem már nem oszt nem szoroz hogy 250 300 vagy akár még több kiló a motor.
Látatlanban úgy gondolom hogy a goldwing is kifejezetten tedd ide tedd oda motor lehet (a maga nemében), ha már megy.
az garantáltan dög nehéz....viszont ezt úgy pöccintgettem a szerpentinen kanyarból kanyarba, mint állat....

hátránya a megálláskor jön: geci nehéz, borulékony
Mondjuk láttatlanban csekkolom hogy neked bejön a kétkerekű autó.
Prbóálj egy goldwinget futóval.Azlesz ám az überálommenyország neked.
*picsája akart lenni

egyetlen hátránya: az állandóan leérő középkonzol...Mivel fostam, h rámvernek mindne karcot, így nem mertem tolni neki, pedig lehetett volna...Valami briccsztón battlaksz volt rajta elöl hátul és bizony tűz forró volt!
kérésre tekerd nekik előre.Mindent a vevőért!

Legalább lesz egy 150.000km-t futott sv is a bandában

Kövezzetek meg, de ma béreltem egy 650es burgonyát (executive, abs) és gecire bejött.Barátnő fent trónolt, meg se érezte a váz, én lent a fotelben.
300km-re 12littyót kért a nedűből, ami szerintem teljesen állati egy 650köbcentis automata állatságtól, úgy, h az út 1/3 szerpentin, 1/3 autópálya 1/3 közút volt...
Az ereje is elég meggyőző volt, 140-150ig kétszeméllyel igen meggyőzően gyorsult.A végét nem próbáltam ki, érthető okokból, de haver alatt ugyanez 200-ig ment plexi mögé bújva.

Ez az executive teli volt finomságokkal:
gombnyomásrabehúzódó kamionra való(!) tükrök...
Elektromosan állítható plexi (A 185 centimmel, full felemelt állapotban éppen elérte a szél a sisak tetején, amúgy szélcsend lett volna)
ülésfűtés elön, hátul
kormányfűtés
ÉS akkora hely a picsályában, ahova egy gyaloghadosztályt is el lehetne rejteni

Aztán visszaültem az ezredesre, olyan volt, mintha összeszorított lábakkal motoroznék, közben a kezeim össze lennének kötve és lent a bokámnál lenne a kormány Persze, amikor húztam egy kövéret, hamar elmúlt a burgonya szerelem Bár tarthatnék kettőt...
Lehet, hogy part lesz, de Bled is játszhat vagy bármi más.....
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne 1db első féktárcsa vagy 1 km/h jeladó az írjon rám:) (K4-K5 mociról valók)
Ha en azt tunnam.
Szeptemberben hova?...legalábbis 21-21-23-ra szabi lesz.....valahova mennénk...
Mallnitz.onnan meg ahova jolesik.en a gatat megneznem me nemlattam.
tuti 21
Végül mi lett az uticél?
akkor 21w
Annyi...
5W os a hátsó világítás nem?
Az irány jelző, és a féklámpa egyaránt 21W.
Asszem..
nekem is az rémlik
21 W tipp, már csak megszokásból.
Eddig csak olyat láttam.
Szerintem 5 w.
hány W-osak a gyári indexek?Na valaki?
Köszi!Látta ez már fél európát
95%-ban sosem viszek utast és nem is tervezem.Max életveszélyben.
elvileg ott leszek, (90% hogy nem osztanak be melózni hétvégére)
Valóban, bár itt az utasszállítás, mint opció erősen sérül