Pedig de,hajtűben egy pillanatra szinte megállsz ha gyorsan akarsz elfordulni.........tedd 1.-esbe,pörögjön a motor,használd a hátsó féket és érezni fogod előbb,utóbb,hogy mintha sínen fordulna .............ha csak lendületből mész(ami nagyon élvezetes egyébként),féktávon a nagyrobogók is el fognak zúgni melletted sztem.....
Nem kell külön papír a fojtásról, mert a forgalmiban 25 KW szerepel. Vezetheted szerintem A.korl-al mert az 25 Kw-ig lehet. Bár emlékeim szerint volt egy Kw/kg arány amit nem léphetett túl. De ebben a nagy zűrzavarban nem tudom mit lehet már. Ne a km számlálót nézd, hanem egy általános állapotot.
hello! 25 kw-os jogosítványom van és venni akarok egy 650 S -t aminek a forgalmijában 25 kw-t szerepel. Véleményeitek és tapasztalataitok szerint mennyire baszogatna vagy bírságolna meg a hatóság? Kell valamilyen papír, hogy ennyire le van fojtva? És hány kilométer számít soknak 1 ilyen motorban? előre is köszi a segítséget
Mindennapos előfordulás esetén tényleg aggodalomra adhat okot.
Az enyém is csinálja olykor, de hogy mi a pontos oka, eddig még senki sem tudta konkrétan megmondani.
A gyertyáim mondjuk már 1,5 évesek..
hányra menjek az ömv-re?
Szombaton.
Az enyém is csinálja olykor, de hogy mi a pontos oka, eddig még senki sem tudta konkrétan megmondani.
A gyertyáim mondjuk már 1,5 évesek..