Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem...............lassan kéne róla videjót csinálnom.
Befékezek hátsóval elsővel egyszerre,közben borítom is,fék elenged,teligázon kirobbanás a kanyarból,asszem így....
Élményekkel teli utat a túrázóknak!
7-re.Agip.Talán a mdaras teszkóban de szerintem akkor még nem lesz nyitva.Esetleg fehérváron vagy veszprémben.
nem vagyok beosztva hétvégére,viszont eurót nem tudok váltani,majd vhol meg kellene állni ezért
hányra menjek az ömv-re?
Szombat az szent.Mobilizálok.
Ja de a héten este 6-7-ig melózok minden nap.
Szombaton.
Mobilizálhatnád magad nem?
A másik jelölt.
Csak nem szeretnék hiába menni.
Szombaton én is eljutok talán.
Útba esik hétvégén.
Menj és nézd meg ezt.
Lemenjek?
Ha megállsz hogy mész gyorsan?
Miskolc környékéről van valaki?
Pedig de,hajtűben egy pillanatra szinte megállsz ha gyorsan akarsz elfordulni.........tedd 1.-esbe,pörögjön a motor,használd a hátsó féket és érezni fogod előbb,utóbb,hogy mintha sínen fordulna .............ha csak lendületből mész(ami nagyon élvezetes egyébként),féktávon a nagyrobogók is el fognak zúgni melletted sztem.....
Addig amíg a vizsgán és útszélen nem mérnek teljesítményt nincs miért aggódni...jobban jársz vele, sokkal kevesebb az adó is...
Nem kell külön papír a fojtásról, mert a forgalmiban 25 KW szerepel. Vezetheted szerintem A.korl-al mert az 25 Kw-ig lehet. Bár emlékeim szerint volt egy Kw/kg arány amit nem léphetett túl. De ebben a nagy zűrzavarban nem tudom mit lehet már. Ne a km számlálót nézd, hanem egy általános állapotot.
hello! 25 kw-os jogosítványom van és venni akarok egy 650 S -t aminek a forgalmijában 25 kw-t szerepel. Véleményeitek és tapasztalataitok szerint mennyire baszogatna vagy bírságolna meg a hatóság? Kell valamilyen papír, hogy ennyire le van fojtva? És hány kilométer számít soknak 1 ilyen motorban? előre is köszi a segítséget
Na az pont nem valószínű...,de van egy csomó más ami okozhatja..
Mindennapos előfordulás esetén tényleg aggodalomra adhat okot.

Az enyém is csinálja olykor, de hogy mi a pontos oka, eddig még senki sem tudta konkrétan megmondani.
A gyertyáim mondjuk már 1,5 évesek..