De...ne írj olyat amit nem próbáltál.....és azzal vettem a 650-et és jobb volt mint utána a gyári méret....az 1000-re simán felfér a 190-es is, de az talán felesleges. ...igaz nem próbáltam így érdemben nem tudok róla nyilatkozni.
(gondolom nekem jött a válasz , azért nyomd a válasz gombot inkább )
A sárvédő csak egy plusz műanyag amit lehet takarítani, kell a fenének!
Mi baj az ismerőssel? Na majd privátban
Azért a Martin se halk... és ha nagyon felbosszantod az is hamar elkezd köpködni! Ha arra a "közös ismerősünkre" gondolsz akkor inkább mással festettem le... Am a hátsó sárvédő amellett, hogy szép praktikus is mert nem csapkodja össze a motor hátulját a gumi. A rendszámtartón gondolkozok/tam csak még nem tudom hogyan kezdjek neki. A kapaszkodót is csak az utas miatt raktam vissza.
Semmi dolgod nincs a lerakással főleg a karbival nem. A tiéd karbis és amúgyis érzékeny lehet a josszabb leállásra ezért javasolt a 2-3 hetenkénti beindítása is.Szóval ezt a benzin leengedést feletjs el, mert nehéz lesz beindítanod. Letakarítód a vasat és a láncot, megtankolod és ennyi.Ha nincs emelőd akkor 2 hetente megmozgatod a gépet, h a gumid se deformálódjon.
Ki hogy rakja el télre a motort? karbiból benzint le kéne engedni? Csurig tankot tudom, illetve lehetséges e a leengedés a vákumos benzincsap miatt? Köszi a válaszokat
A gyárinál picivel hangosabb dob azért..
Én a hasidomot 15 ért vettem, arra még jött a festés, amit ugye közös ismerősünk csinált, szinte anyagárban...
Hátsó sárvédőn is gondolkoztam.. áhh, minek?
Te meg ha szépíteni akarsz akkor dobd le a rendszámtartót a ....
.... kukába! :D
PilotPowert kipróbáltam most a hidegben sokkal jobban tapad mint a dunlop
A sárvédő csak egy plusz műanyag amit lehet takarítani, kell a fenének!
Mi baj az ismerőssel? Na majd privátban
Én a hasidomot 15 ért vettem, arra még jött a festés, amit ugye közös ismerősünk csinált, szinte anyagárban...
Hátsó sárvédőn is gondolkoztam.. áhh, minek?
Te meg ha szépíteni akarsz akkor dobd le a rendszámtartót a ....
.... kukába! :D
Ki milyen gyakran cseréli a hűtőfolyadékot?