szar és kész
az sw elrontja a fotókat
a live fotó még elmegy de túlhúzza a fehér fényt
kb minden fehér ég a képeken
ha neked ez nem tűnt fel akkor őrülj neki mert nem tudsz fényképezni
amúgy a hetesben nem ilyen rámenős az sw az sokkal élethűbb képeket csinál
pedig lassan meglesz a ájfón 12
gyerek nagyon nézegeti a samsungokat szerintem hamarosan csere lesz
besokallt az almás cuccokkal 😂
a laptop is repül meg a telefon is
pl. ilyen fos kijelzőt már senki nem rak ilyen árú telóba, az ájfón is csak ebbe az SE-be, Most így hirtelen...
Plusz a legtöbb hívő 2 évente telót cserél - és nem olyat fog venni, ami már 2 éve piacon van 😁
nem nézegetem mostanában a telefonokat
a régi xperia z sorozat jó volt a z2 ig utána már az sem
nekem jók a hulladék kidobott ájfónok, de csak mert ingyen van 😂
filmet nézji neg a régi sziamiau is megteszi
ismerős akar vakami jobb fotós telefont gyerekeket fotózni mert a mostani már nem az igazi
Telepítési- és használati utasítást írok (Word-ben) éppen egy falikozolos forgódaruhoz. Erre elég a lapitopi ereje, CAD-rajzokat dögunalom lenne vele csinálni, bár nem lehetetlen. Az MS Onedrive jóvoltából minden munkámat elérem ezen is.
Egésznapos áramszünet van, hogy baszódjanak meg. De legalább szóltak előre.
Pici öreg lapitopim (mobilnettel) kb. délig kitart, addigra lemerül az akksija. Utána a szünetmentesből még tudok nyerni két órányi vellanyt, majd kusolok...
Sony?
Tesóm nagyon dicséri.
Én azt hiszem még kihúzom pár évig a 2017-es Samu A5-el, hátha kijön addig valaki normális méretű telefonnal, ami nem nagyobb ennél.
Te is ilyen ájfón buzi vagy? Hihetetlen, hogy valakinek annyira kelljen a harapott alma embléma, hogy megvegye a Bogyó által linkelt elavult fost ilyen áron is, "gyártói garanciával" - ami azt jelenti, hogy valami belpiacos, és az egy éven belül eltűnő Uli-Buli KFT forgalmazza...
Az emlegetett A52s 5g minden paraméterében jobb, hazai garanciával, olcsóbban.
Neeeem, nem az Apple bótban vesszük meg, mert ott 15-el több, és ugye annyi pénzünk már nincs rá 😂
nápunk 20 év akatt 1x volt pár napis kiesés az egyik üzemeltetésében
egy 3 ezer forintos mágnes halt ki benne