Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Supersport nem hoki angel gt bakelitet. 😆
Mondjuk megnezem a bp-vigandpetend-tapolca-bp kort sendaval mekkora elvezet neki.
Az a 10 ora minden turan megvan naponta.Es lofaszt mesz te 650 et egy ktm-el fele aszfalt feke patakmederben.
Egy olyan gepen a 100 as sebesseg mar kinlodas.A gep hudzkodasa 30 meterenkent meg nem 2 perc.
mer szar gumit veszel spurból 🤣
vagy a lom hodda 😂
Neked,dagonyazni a csatornaparton.
Nos van ket negynapos,az 8,meg legyen 6 hetvege az havonta 1,az 14x40e.
Az 7 ev alatt 3.920.000.-
Tekintettel a motor 3,5m arara meg a karbantartasokkal egyutt se jon ki.Meg a gumikkal se mert joval tobbet megyek itthon is.
Szoval bullsit amirol hadovalsz.
A dohányzásnál/ivásnál olcsóbbnak tűnik. 🤔
Igen a köbe és egy másik előtte valóban gonddal járt, voltam köbés amíg gyakorlatilag be nem kellett zárni, igazából jóval olcsóbb volt mint a többi, a következőnél is közel a fele volt a díjuk, a kárfizetés nem tartozott az erősségük közé nyilván ezért volt olcsó. A kék-sárga szerintem már ma sem játszikncsak úgy inkább ha biztos vagyok az igazamban mindenképp szervet hívok mert a sima bejelentőn tett felelősségvállalást bármikor vissza lehet vonni és akkor a biztin múlik, hogy mit ismer el és ugye akkor nyilván semmit, családban jártunk így, kisgyerek apa mercijével kárt okozott amit azonnal elismert mire amikor a bizti levélben kérdezte, hogy akkor őgy volt-e akkor apa hatáséra már nem ismerte el így rögtön vidáman nem is fizetett a bizti, rá 1 évre megint lett egy eset, de ott már rendőr hívás volt és fizettek is. A kék-sárga nem kötelező érvényű hiába ismeri el rajta a hibáját bárki, simán visszavonható.
arra elég az 50es robesz, kikapcsolni pont jó
Majdnem minden vasarnap tekerek egy atlag 250 et kikapcsolodaskepp,szerinted az ugy megeri?Kiszamolnad ezt berlesben?
Ezeket nem teszem fel a villanyszerelotopikba ide.
A köbe-nél azért voltak problémák, mivel egyesület, valamikor régen volt valami pénzügyi nehézség, és az egyesületekre vonatkozó szabályok szerint az egyesületi tagoktól kérhettek és kértek is időközi befizetéseket, és ez tök legális volt, illetve az én alkuszom mondta, hogy rettenet nehéz volt régebben legalábbis az ügyintézés náluk, és egy sima, alig-alig értékű koccanásos balesetnél amikor a vétlen autós megtudta, hogy a köbe-s a károkozó, egyből nem fogadta el a kék-sárgát, hanem kihívta a rendőröket, hogy hivatalos dokumentum legyen a kezében, ami alapján megállapítható a szituáció.
Szóval ha csak a pénz, akkor a köbe talán a legolcsóbb tényleg, de szerintem átgondolandó. Van még egyáltalán?
Kötelezőnél nem mindegy? Az a másiknak fontos, hogy jól fizessen neked inkább, hogy olcsó legyen, a casco-nál kell jó bizti. 🤔
Talán az utolsó mondatod a lényeg, nagy nehezen összekaparja az elvégzendő munkára a pénzt az ember és kap érte egy hatalmas gányolást, átverést és sokszor lopást az meg már alap, hogy a kifizetett anyag nem vagy csak részben kerül beépítésre bármilyen szakmánál.
évente 2 túrára kár motort tartani
1200bmw napi 20 pénz a bérlés https://www.tomademotor.hu
de ahol szebbek a gépek meg újabbak ott se több 40ezertől
mi általában fele-fele arányban mentünk aszfalton-murván
legalábbis méterben a fele
időben meg kb 2 nap murva 1 nap aszfalt(de inkább 2,5 nap murva 0,5 aszfalt)
3 nap alatt 1200-1500 környéke volt meg általában, a fogarasi több volt
az egy naposak 600-750 között, de az kibaszott fárasztó, 18-20 óra motoron, közben meg néha patakmedrekben tologatni a gépet
8 ezret aszfalton a gyerek elment a derbi sendával, szerintem még többet is az első nyáron
Mondjuk 24 ben volt vagy 8e km-em,eleg huzos ket hetvege vót,tobb mint ini negy éve.Astraval egyutt.
Berelni se kell,eleg ha a masik varosban megy valaki.
motor se kellene, a bérlés olcsóbb
Mit?
Muszaki se fontos.🤔
De egy varadéros épp most kóbicol itt, az is tesztelget vmit.......
Amugy neked vissza se kéne helyezni, arra a két hosszuhétvégére 😅
A garázsba egy kört mert kicseréltem ledesre a zégőket.
Motorasszistak vagytok.Kissebbsegbe vonultsm mer üldöztök.🤣
Te dumálsz erről folyton, mi nem erőltetjük az ilyen offtopik témákat. 😄