Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

... amúgy nekem is egyedi rendszámom van! senkinek nincs ugyanez! 😂
Én ezt nem akartam látod mennyire megsértődött...... 🙄
Ezt pontosan vizualis kornyezetszennyezesnek hivjak.
Mostmá... 😂
Nem volt kérdés mi a jobb. Csak csodálom az elhivatottságot.
Ini! Találtam neked egy jó éttermet, ami neked való 😁
https://x.com/Rainmaker1973/st...
Ennél mi sokkal jobban sértegetjük egymást oszt mégis... 😆
a cigaretta jobb? attól nagyobb hiábavalóság a világon nincs mégis milliárdok mennek el rá
van olyan ismerős akik 110-130 ezerig költenek rá havonta, apuci anyuci szívja bőszen
pedig van 2 gyerek lehetne kire rákölteni
és nem töltögetik mert az olyan vidékies........
ehhez képest a kawasakis logós őrület legalább senkinek sem árt
Tudják..... 😁
Hááát biztos az volt.
Jóvanna, nem akartalak megsérteni.
???
Kedves egyéni rendszámos gazdag urak!
... azt tudtátok, hogyha le akarjátok cserélni a verdát, az egyéni rendszámot újra ki kell fizetni?
https://totalcar.hu/tanacsok/a...
hát ezek szerint 😅 az index és a nyugati fény hitelesebb 😂
Ha személyeskedsz , hát legyen ! A fasz közöd van hozzá ! Hogy baszd szájba a jó qrva anyádat ! Így remélem érted ! 😉
Keresd elő légyszíves , még 5x tedd fel ! Annyira érdekel , el sem hiszed ! 🤔 Ja mégse ! 🤫
Neked van örökösöd? Nem basz le, hogy ilyenekre szórod el a pénzét? 😆
Attaqrva.........ehhez nincs mit hozzátenni. 😲
Keressem elő megint a képet amit egy nemesnádudvari logközpontban lőttem egy raktárnyi kawa dobozról amin a médincsájna feliratok voltak? Már vagy 5x betettem ide..... 😁
Mi is a páromnak szerettünk volna , de a kezdő betű nem lehet kettős mássalhangzó , sz, zs,ty,cs, még dz-vel sem kezdődhet ! Így lett nekem ! Ez még szabad volt ! 🤫
Nem.
Nézőpont kérdése. Ha fele ennyibe került volna nem gondolkodok rajta de igy hogy kimondottan egy járműhöz köthető annyira nem jo űzlet. Ez a rendszäm örök. A járművek ehhez képest rövidebb idejűek. Személyhez kötőtt akkor inkább. Magamnak nem tudok, mert semmi értelmes nem hozható létre.
Hát a trampli, lehet itt fognak osztozkodni ukrajnán. Egyexül én olvasok itt Mandinert? 😁
😉
Megérdemli a vas , imádom ! 😉